Trend Micro HijackThis 2.0.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MSDN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Trend Micro™ HijackThis™, Windows yüklü bilgisayarınızda, sistem ayarlarınızı değiştiren casus yazılımlar, zararlı yazılımlar ya da diğer bilinmeyen uygulamaların, kayıt defterinizde ya da sistem ayarlarında, hangi değerleri değiştirdiğini, hangi dosyaları yüklediğini hızlıca tarayarak, sonuçları bir rapor halinde sunan ufak ve ücretsiz bir yazılımdır.

Önemli: HijackThis uygulamasını, bilgisayar kullanmaya yeni başlayanlar ya da uzman kullanıcı olmayanların kullanması, sistemde düzeltilemeyecek sorunlar oluşturabilir.

Gelişmiş kullanıcılar, HijackThis ile istenmeyen ayarları ve dosyaları silebilirler.

Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi:

* Microsoft™ Windows™ Vista
* Microsoft™ Windows™ XP
* Microsoft™ Windows™ 2000
* Microsoft™ Windows™ Me
* Microsoft™ Windows™ 98

Yazılım:

* Microsoft Internet Explorer 6.0 veya 7.0
* Mozilla™ Firefox™ 1.5 ve 2.0

*Programın Web Sitesine Burdan ulaşabilirsiniz
*İndirmek İçin Buraya Tıklayın

Alıntı:TürkçeYazılım

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bunu kullanmıştım Normalde sonlandırılmayan işlemleri bile sonlandırabiliyo,bilmeyenler için laz virüsü fıkrasına dönüşebilir(kendi eliyle bilgisayarı bozmak)

emrealizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hehe bence ok güzel birşey... Trendmicro yu yaklasik 2 senedir kullaniyorm ve bence gercekten mukeemel diyebilceğim bir virus yazilimi.. Eğer Kaspersky da makinaniz işkence çekiyor ve kaspersky kalitesinde ama daha bilgisayari kasmayan bir program ariyorsaniz işte size (kendi fikrim) Trend Micro =) :)

vlk4n

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kaspersky full diyorum başka da bişi demiyorum

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bilgisayarımı ilk aldığımda Trend Micro kullanıyordum :)

emrealizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vlk4n dedi ki:

tamam zaten bende kaspersky en iyisi bana görede diyorm ama ... Kaspersky çoğu bilgisayarlarda kasıyor vs die sornlar ortaya çkartiyor bende diyorumki eğer kaspersky kadar kaliteli bir antivirüs ariyorsaniz ama pc'm de kasmasin diyorsaniz :) Trend micro tam size göre =) hehe

vlk4n

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ka
emrealizm dedi ki:
vlk4n dedi ki:

tamam zaten bende kaspersky en iyisi bana görede diyorm ama ... Kaspersky çoğu bilgisayarlarda kasıyor vs die sornlar ortaya çkartiyor bende diyorumki eğer kaspersky kadar kaliteli bir antivirüs ariyorsaniz ama pc'm de kasmasin diyorsaniz :) Trend micro tam size göre =) hehe

kasperskyin bedava dağıtılan bir sürümü var ayni özllikte o pek kasmıyor

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Şiddetle tavsiye ederim ;)