TRAXXAS SLASH 4X4 MAĞAZADAN ALDIKTAN SONRA YAPMANIZ GEREKEN HER ŞEY BU ARAÇTA VAR
Araçta hiçbir problem yoktur.Bütün parçalarını özenle topladım.Yapılması gereken her şeyi yaptım araca.Aracı sıfır alıp bütün bu modları yapmanıza gerek kalmayacak.
Aşağıda yazdığım parçaların yerinde duran stok parçalarda birlikte verilecektir.Yani eski parçalar kırıldığı içi değil aracı daha iyi bir duruma getirmek için bu modları yaptım.Lastiklerde hiçbir erime eskime yoktur ayrıca stok lastikleri de vericem.
Yanında ZIPPY 5700 MAH LİPO pili de vericem herhangi bir şişme yada kullanım sıkıntısı yoktur.
Resimlerde görüldüğü gibidir motor ve esc üzerinde fanı mecuttur.Araç orjinalinde olan servo ve motor esc ye sahiptir.Hepsi SU GEÇİRMEZ ÖZELLİĞE SAHİP.
Kumanda olarak HK-300 2,4 GHZ yanında verilecektir.Fail safe özelliğine sahiptir.
YAPILAN MODLAMALAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.
RPM Rear Bumper (Black) (Slash 4x4)
RPM Traxxas Slash 4x4 Front Bumper & Skid Plate (Black)
Traxxas Front Suspension Arm Guard Set
Traxxas Rear Suspension Arm Guard Set
RPM Tail Light Set Traxxas Slash
RPM Light Canister Set (Black)
Traxxas Battery Hold Down Retainer
Traxxas Rear All-Star Black Chrome Wheels w/Talon Tires
Traxxas Front/Rear Body Mount SetRPM
Traxxas Slash 4x4 Front or Rear A-arms (Blue)
ARAÇ HAZIR HALDE VERİLECEKTİR CANINIZI SIKACAK HİÇBİR KUSURU YOKTUR.
TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM AKLINIZA TAKILAN HER TÜRLÜ SORU İÇİN MESAJ ATABİLİR SİNİZ.
Pazarlık payı az da olsa vardır.
FİYAT 1300 TL
Araçta hiçbir problem yoktur.Bütün parçalarını özenle topladım.Yapılması gereken her şeyi yaptım araca.Aracı sıfır alıp bütün bu modları yapmanıza gerek kalmayacak.
Aşağıda yazdığım parçaların yerinde duran stok parçalarda birlikte verilecektir.Yani eski parçalar kırıldığı içi değil aracı daha iyi bir duruma getirmek için bu modları yaptım.Lastiklerde hiçbir erime eskime yoktur ayrıca stok lastikleri de vericem.
Yanında ZIPPY 5700 MAH LİPO pili de vericem herhangi bir şişme yada kullanım sıkıntısı yoktur.
Resimlerde görüldüğü gibidir motor ve esc üzerinde fanı mecuttur.Araç orjinalinde olan servo ve motor esc ye sahiptir.Hepsi SU GEÇİRMEZ ÖZELLİĞE SAHİP.
Kumanda olarak HK-300 2,4 GHZ yanında verilecektir.Fail safe özelliğine sahiptir.
YAPILAN MODLAMALAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.
RPM Rear Bumper (Black) (Slash 4x4)
RPM Traxxas Slash 4x4 Front Bumper & Skid Plate (Black)
Traxxas Front Suspension Arm Guard Set
Traxxas Rear Suspension Arm Guard Set
RPM Tail Light Set Traxxas Slash
RPM Light Canister Set (Black)
Traxxas Battery Hold Down Retainer
Traxxas Rear All-Star Black Chrome Wheels w/Talon Tires
Traxxas Front/Rear Body Mount SetRPM
Traxxas Slash 4x4 Front or Rear A-arms (Blue)
ARAÇ HAZIR HALDE VERİLECEKTİR CANINIZI SIKACAK HİÇBİR KUSURU YOKTUR.
TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM AKLINIZA TAKILAN HER TÜRLÜ SORU İÇİN MESAJ ATABİLİR SİNİZ.
Pazarlık payı az da olsa vardır.
FİYAT 1300 TL