Travian.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kokyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kokyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.travian.com bu sitede bu yaz oynamaya başladım.ilk başlar güzeldi zevkli geliyodu. sonra bi baktım yaptığım herşey yerle bir olmuş. nedeni ise bir kullanıcı ww(world of wonder(oyunun son binası)) nin kademesini 100 yapmış. belki beklese 1 ay sonra bende yapıcam %(:@

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
travianin kendi forumuna yazarsan cok dah abilgilendirici cvplar alabilirsin sanirim

linux

Doçent
Reaksiyon puanı
1
valla saçma sapan bi oyun adam 10 aylık oyuncu sen 1 aylık hayda sana saldırıyoruz ne yapıyorsa problemli..

archangelenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞIM OYUN ÖLE DEĞİL.OYUN SIFIRLANIYOR WOW DİE KÖYLER ÇIKIO ONLAR BİTTİYOR SONRADAN RESET CEKILIYOR O SERVERA AMA OYUNU BİRAZ GELİŞTİR SONRA ZEVKLENİR HELE BİDE GECELERİ ANSIZIN SAVAŞ YAPARSAN PERFECT....BU YÜZDEN SANA KATILMIYORUM ARKDAŞIM AMMA KENDİ DÜŞÜNCEM SENİN DÜŞÜNECENDE SAYGI DUYARIM.

Çok Asi

Asistan
Reaksiyon puanı
3
6 ay geceleri uyumadım. hep başında bekledim köyümün 5000 nüfusa ulaştım. birgün yine bekledim ve uykum geldi. Sabah kalktım gel görki bu büyüklüğüm bazı zipiritlerin özellikle Turan birliğinin gıcığına gitti galiba tüm birlik üyelerinin sayamadım ama 150.000 asker vardı sanırım. tamamı ile bütün köy alt üst.

önce başıma kaynar su döküldü sandım sonra dedim ben ne sapitopluk yaptımda 6 ayımı bu oyuna harcadım. 1 günlükmüydü bunca emeğim.

oduncu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok Asi dedi ki:
6 ay geceleri uyumadım. hep başında bekledim köyümün 5000 nüfusa ulaştım. birgün yine bekledim ve uykum geldi. Sabah kalktım gel görki bu büyüklüğüm bazı zipiritlerin özellikle Turan birliğinin gıcığına gitti galiba tüm birlik üyelerinin sayamadım ama 150.000 asker vardı sanırım. tamamı ile bütün köy alt üst.

önce başıma kaynar su döküldü sandım sonra dedim ben ne sapitopluk yaptımda 6 ayımı bu oyuna harcadım. 1 günlükmüydü bunca emeğim.

hangi serverde oynuyordun?

s2 de 1 senedir oynuyorum 24 köyüm varbi bakıp çıkacam deyince 45dk sürüyo
:)

anavarza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yine siz iyimişsiniz benim abim bu oyunu 1 2 senedir oynuyo çocuğun psikolojik problemleri ortaya çıktı çünkü 2 sene oynuyorsun sonra bir birlik geliyor mancınıkla sizi yok ediyor hiç tavsiye edeceğim bir site veya oyun değildir...

serhatoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bi ara bende oynuyordum s1 de oyun bitince bir daha oynamadım :)) köylerini çoğalttığın zaman çok ilgilenmek gerekiyor buda bağımlılık haline geliyo.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
archangelenes dedi ki:
ARKADAŞIM OYUN ÖLE DEĞİL.OYUN SIFIRLANIYOR WOW DİE KÖYLER ÇIKIO ONLAR BİTTİYOR SONRADAN RESET CEKILIYOR O SERVERA AMA OYUNU BİRAZ GELİŞTİR SONRA ZEVKLENİR HELE BİDE GECELERİ ANSIZIN SAVAŞ YAPARSAN PERFECT....BU YÜZDEN SANA KATILMIYORUM ARKDAŞIM AMMA KENDİ DÜŞÜNCEM SENİN DÜŞÜNECENDE SAYGI DUYARIM.

Klavye Caps Lock ta takılı mı kaldı kardeş ?

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi ara bende oynuyordum s1 de oyun bitince bir daha oynamadım :)) köylerini çoğalttığın zaman çok ilgilenmek gerekiyor buda bağımlılık haline geliyo.

haklısın kardeş ben 1 sene oynadım tam bağımlılık yapıyor
oyunu bırakırken 20 köyüm vardı.
bağımlılık yaptığı için köyü bir arkdaşa devrettim.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bende oynadım saints birliğinde 50 den fazla köy vardı. klan da çok oynadım ama bu oyunlar zaman kaybı ve insanı asosyal yapıyor. bıraktım şimdi mutluyum :)

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sen ben beceremedim kıskandım desene :D:D uğraş akıllı oyna seninde olur.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
en sinir olduğum site travian ve gladiatuss
birileri hacklesede kurtulsak

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
yine siz iyimişsiniz benim abim bu oyunu 1 2 senedir oynuyo çocuğun psikolojik problemleri ortaya çıktı çünkü 2 sene oynuyorsun sonra bir birlik geliyor mancınıkla sizi yok ediyor hiç tavsiye edeceğim bir site veya oyun değildir...

+ 100 ... sizlere önerim bu oyunu oynamayın !

en sinir olduğum site travian ve gladiatuss
birileri hacklesede kurtulsak

aklımın bi köşesinde... :stuart:

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
klansavaslari çok güzelde şerefsiz oldu herkes o oyunda.

alpware

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bizde qeçen sene oynamıştık bu browser oyununu..yeni yeni bu kadar ünlendi biz oynarken reklamı bilem yokudu:D

esqi toprak mı oldk ne:? :p

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bütün browser oyunlarına karşıyım..

Neden diyeceksiniz?
Bende bir zamanlar ogame oynuyordum ne gecem ne gündüzüm vardı. Filo yerde diye yataktan kaç defa fırladığımı hatırlamıyorum :D

Bu yüzden hepsine karşıyım :D

Reaksiyon puanı
189
walla siz sevmiosunuz ama ben bu browser bazlı oyun işine giricem. bir kurgumu oluşturayım kodlamaya başlıcam. güzel iş var oyunda...

crux

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Bu oyunu ilk açıldığında oynuyordum üniversitedeydim o zaman hergün oynuyordum sonra bi birlik kurdum ilk 50deydi birliğimiz sonra işte bişeyler oldu 2.sıradaki birlik kuzey yıldızımı btb midir nedir oraya girdik birlik olarak alt birliği wow yarışına girdik tabii biz dikemedik wowu başka birlik dikti ama baya eğlenceliydi son zamanları yani şunu söyleyeyim ilk wow yarışına girenlerdenim orada :D sonra bıraktık tabii okul bitti iş hayatına atıldık falan derken zaman bulamıyorum zaten sıfırdanda oynamak çok zor olur adamın zamanını yiyor :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
oynadığım en iyi online oyun. oyunun amacı zaten wow kurmak neden nefret ettin anlamadım

homesinema

Asistan
Reaksiyon puanı
0
www.travian.com bu sitede bu yaz oynamaya başladım.ilk başlar güzeldi zevkli geliyodu. sonra bi baktım yaptığım herşey yerle bir olmuş. nedeni ise bir kullanıcı ww(world of wonder(oyunun son binası)) nin kademesini 100 yapmış. belki beklese 1 ay sonra bende yapıcam %(:@

arkadas oyunun bıtmesı ıyı bırsey oyun asla bıtmezse oyunun amacı olmaz

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2

aynısı benim de başıma geldi .. zaten o oyun müthiş derecede bağımlılık yapıyo

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ben de uzun süre oynadım ne psikolojik sorunum oldu ne de başka bir şey. Bunu Travian'a değilde kişiye bağlasak daha iyi.
Bu arada nefret nedeni de çok garip. Keşke söyleseydin de seni bekleseydiler. :D :D

qwertyesk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla bende 1 buçuk yıldan fazla bir süre oynadım. Çok şükür sonunda kurtuldum. 3 farklı serverda oynadım. 2 sinde yöneticiydim. Birisinde iken World Of Wonder'i gerçekleştirdik. Ben de mutlu sona ulaşmış olmanın verdiği hazla ve üzerimde yaratmış oldugu sitresi artık sonlandırmak adına oyuna son verdim.

maiwesiyah

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ogame güzeldi ama acaip strese sokuyor sanki hiç stresim yokmuş gb :) şifremi unuttum da kurtuldum:)

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Her saçma sapan sitenın ardında mutlaka bu oyun sitesinin reklamı vardır. Kıl oluyorum bu siteye. On line oyun oynarım , ama bı kere bıle merak edıp hesap acmadım.