Transkriptim.com önerisi olan?

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
Merhaba arkadaşlar, bu gece itibarıyla online transkript hesaplama sitemi kullanıma açtım :) Henüz beta aşamasında ama fonksiyonlarda bir eksiklik yok gibi :)

Daha önce yazmış olduğum Transkript Hesaplama Programı'nın devamı niteliğinde bir web sitesi. Üniversite öğrencileri birkaç ufak bilgi girerek siteye üye oluyorlar ve derslerini, notlarını, kredilerini girerek dönem, sınıf ve genel ortalamalarını hesaplatabiliyorlar.

Tasarım olarak çok kastırmadım, basit ve sade olsun istedim. Önerisi veya eleştirisi olan varsa değerlendirmeye açığım :)

MOD NOT: Site adresini Ö.M ile isteyiniz.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Eline sağlık, güzel çalışma olmuş. Sadece bir göz atma fırsatım oldu. Anasayfaya da güzel bir resim-banner koyabilirsin. Kırmızı da tonu itibari ile biraz itici gibi geldi bana. Birde şu yazıya takıldım "[ Web sitemizi en iyi şekilde görüntüleyebilmek için 1280x800 çözünürlük ve Opera web tarayıcısını kullanın. ]" Ayrımcılık yapma bence:) Site yerleşim düzenin gayet yerinde. register.php sayfasında favicon gözükmüyor. Şimdilik bu kadar. Vaktim olursa daha detaylı inceleyebilirm.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Öncelikle site için teşekkürler :).Evowinds ile aynı fikirdeyim.Sitenin rengi biraz daha uygun seçilebilir.Birde neden opera? :)

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
öncelikle yorum ve eleştrileriniz için teşekkür ederim :) opera olmasının nedeni şu ki, ben opera kullanıyorum ve tüm siteyi yaparken opera üzerinde yerleşimleri falan ayarladım. yani diğer browserlar ile de tabiki kullanılabilir ama ne bileyim yazılar kayabilir, hizalamalar aynı olmayabilir falan filan :) o yüzden ben optimum koşulları yazdım, mesela kayıt olmaya çalıştıysanız, kutucukların yanında tik veya çarpı resimleri çıkıyor ama nedense sadece operada çıkıyor onlar :D bu konuları biraz araştırıp geliştirmem lazım. Sayfanın da üstünde yazdığı üzere henüz beta :D kırmızının tonu veya renk konusundaki önerilerinizi dikkate alacağım, tekrar teşekkürler :)

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ddjknr.jpg

kaydet derken hata verdi.. :closedeyes:

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
dosyaları siteye upload ettikten sonra ufak bir değişiklik yaptım, güncellemeyi unutmuşum :D hata giderildi, teşekkürler...

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
resfreshlerde sağ ve solda reklam alanları görünür oluyor :)

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
üniler arasına açık öğretim fakültesinide koyma şansınız yokmu ????

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
üniler arasına açık öğretim fakültesinide koyma şansınız yokmu ????

Açıköğretimin not sistemi hakkında küçük bir bilgi verirseniz neden olmasın :) yani şu harf şu kredi eder gibi (AA - 4, BA - 3.5 vs)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bence sitenin altında not olarak belirttiğin çözünürlük günümüzde websiteleri için uygun olan çözünürlük değil, başarılı bir websitesinin 1024*768den itibaren düzgün görünür olması gerektiğini düşünüyorum..

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
Bence sitenin altında not olarak belirttiğin çözünürlük günümüzde websiteleri için uygun olan çözünürlük değil, başarılı bir websitesinin 1024*768den itibaren düzgün görünür olması gerektiğini düşünüyorum..

peki modum onu da yapmaya çalışayım :)