Transformers Bomba Gibi Geliyor!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Transformers: War for Cybertron'un yeni trailer'ı yayınlandı. Haziran sonunda fan'larla buluşacak olan yapımın bu görüntülerini sakın kaçırmayın.

22 Haziran'da raflarda yer bulacak olan Transformers: War for Cybertron'un yeni bir videosu yayınlandı. Oyunun görsellerini bir kez daha gün ışığına çıkaran bu video, yapımdaki mekan ve düşman çeşitliliğini de gözler önüne seriyor. High Moon Studios tarafından geliştirilen yeni Transformers, Activision imzasıyla dağıtılacak.

Autobot'lar Değişin!

[SDNTV]http://trailers-ll.gametrailers.com/gt_vault/12451/t_transformerswfc_e310.flv[/SDNTV]

Yeni yapım, PC'nin yanında PS3, X360, Wii ve DS platformları için piyasaya sürülecek.​

:: Transformers: War for Cybertron hakkında düşünceleriniz nedir?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Telekinesis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek kanal dönemini yaşamış bir kuşak olarak Transformers efsanedir. Optimus Pıraym : ''Otobotlar değişin transform'' dediği an hizaya girerdik. Hey gidi hey...

Optimus'un sesi seve seve Peter Cullen olmak zorunda zaten olamadığımı at çöpe ama Megatron ses aktörü Hugo Weaving'i epey benimsemiştim. Oyundaki Megatron seslendirmesi sanırım başka biri. Bu nedenle bana pek gelmez. Tasarımları da pek beğenmedim. Filmdekilere çok alıştım sanırım.

Amma yergi yaptık yahu ne oldu ? Commodore 64'den buralara gelmişiz epey havalanmışız vallahi ayıp bana :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Pek birşeye benzeyeceğini sanmam activisionun kahramanlı oyunlarını bildiğim için biraz umudum var sırf activision imzası taşıyor diye.Tasarımlar banada kötü geldi o ses neydi öyle ya.Hep robotlarla savaş üstüne mekanların genellikle aynı olması pek güzel olmaz sanırım ne o öyle benzer mekanlarda aynı şeylerle savaşıp dur.SDN incelesin ona göre düşünürüm.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Tek kanal dönemini yaşamış bir kuşak olarak Transformers efsanedir. Optimus Pıraym : ''Otobotlar değişin transform'' dediği an hizaya girerdik. Hey gidi hey...

Optimus'un sesi seve seve Peter Cullen olmak zorunda zaten olamadığımı at çöpe ama Megatron ses aktörü Hugo Weaving'i epey benimsemiştim. Oyundaki Megatron seslendirmesi sanırım başka biri. Bu nedenle bana pek gelmez. Tasarımları da pek beğenmedim. Filmdekilere çok alıştım sanırım.

Amma yergi yaptık yahu ne oldu ? Commodore 64'den buralara gelmişiz epey havalanmışız vallahi ayıp bana :D

Aynı jenerasyondan sevgiler :) Otobotlar değişin der Transform da ayrı bir dijital sesle geliyordu. Hey allahım ya :) Özledim o günleri arkadaş ya..