Transcendence - Fragman (2014)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[video=youtube;VCTen3-B8GU]http://www.youtube.com/watch?v=VCTen3-B8GU[/video]

Bilim adamı Will, istedikleri teknolojik yardımı yapmadığı için bir terörist grubun saldırısına uğrar ve cinayete kurban gider. Kendisi gibi bilim adamı olan eşi Evelyn, Will'in beynini gelişmiş bir süperbilgisayara entegre eder.

Will'in bedeni ölmüştür ama beyni eşiyle yeniden iletişime geçer. Dahası Will, bağlı olduğu bilgisayardan internet aracılığı ile tüm dünyayı yaklaşan terörist tehlikeye karşı uyarmaya başlar. Fakat terörist grup Will'in hala hayatta olduğunu fark edince, super-bilgisayarı yok etmek için harekete geçerler...

Yönetmenliğini Wally Pfister'ın üstlendiği filmin senaryosu Jack Paglen'e ait. Başrol ise bu türde görmeye alışık olmadığımız bir isim olarak Johnny Depp.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Johnny Depp ne film yaparsa tutuluyor buda süper olacak gibi.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Person of Interest in tırnağı olamaz:cursing: türleri aynı değil zaten:D

Will, bağlı olduğu bilgisayardan internet aracılığı ile tüm dünyayı yaklaşan terörist tehlikeye karşı uyarmaya başlar. Fakat terörist grup Will'in hala hayatta olduğunu fark edince, super-bilgisayarı yok etmek için harekete geçerler... Aynı şeyler olmuyomu ya :D yoksa ben soluksuz izlediğim diziyimi yalnış anladım :D O makinede terorist eylemleri bulsun diye yapılmıştı fakat o her şeyi gördü :D I now because ı build :D özledim ya yeni bölüm çıksada izlesek :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Will, bağlı olduğu bilgisayardan internet aracılığı ile tüm dünyayı yaklaşan terörist tehlikeye karşı uyarmaya başlar. Fakat terörist grup Will'in hala hayatta olduğunu fark edince, super-bilgisayarı yok etmek için harekete geçerler... Aynı şeyler olmuyomu ya :D yoksa ben soluksuz izlediğim diziyimi yalnış anladım :D O makinede terorist eylemleri bulsun diye yapılmıştı fakat o her şeyi gördü :D I now because ı build :D özledim ya yeni bölüm çıksada izlesek :D

Tür derken biri film diğeri dizi onu kastettim :thumbup1: evet son 4 bölüm harikaydı 2 gün daha dayan:D

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Türkçe Altyazılı Fragmanı

[video=vimeo;82592882]http://vimeo.com/82592882[/video]