arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
Tech hard karışımı yapan ya da kendi alanlarında en iyilerden birini önerebilirmisin [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] 

Tech hard karışımı yapan ya da kendi alanlarında en iyilerden birini önerebilirmisin @Mai Nai![]()
Ernesto vs bastian parçaları genelde çok güzel stoneface and terminal de dinledim onlarda bayağı güzel diğerleri hakkında pek fikrim yok.Tech hard karışımı zor, tech transta Ümmet Özcan var. Ernesto & Bastian birazda serte kaçıyor. Jochen Miller var tech trans yapan.
Sen bana örnek parça söyle ona göre çıkarırız bişeyler istersen![]()
Unutmadan birde John O'Callaghan remixleri varErnesto vs bastian parçaları genelde çok güzel stoneface and terminal de dinledim onlarda bayağı güzel diğerleri hakkında pek fikrim yok.Ümmet ile jochen dinleyeyim biraz belki severim. Teşekkürler usta
![]()
Evet uplifting tranceUplifting deniliyor öyledir herhalde.![]()
@Mai Nai üstad şu parçadaki vokalistin adını falan biliyormusun?
Şarkının adı Mark Sherry - Fractured 2010 (Take Me There) (RAM & Sascha-Milde Remix)
Ram ve sascha'ya baktım ikiside erkek![]()
Sağlık olsun.Maalesef vokal hakkında hiç bir bilgi bulamadım
@Mai Nai üstad şu parçadaki vokalistin adını falan biliyormusun?
Şarkının adı Mark Sherry - Fractured 2010 (Take Me There) (RAM & Sascha-Milde Remix)
Ram ve sascha'ya baktım ikiside erkek
"Telif haklarından dolayı silinmiştir"
Teşekkür ederimVokalist Sharone
Mark Sherry feat Sharone diye aratırsan diğer seslendirdiği parçalarıda bulursun -silant tears parçasıda güzel öneririm
Cengiz seni burada parça paylaşırken görmeyi özlemişizAbove & Beyond feat. Richard Bedford "Sun & Moon
Cengiz seni burada parça paylaşırken görmeyi özlemişiz
Yalnız tarzın gitgide softa kayıyor, dikkat et
Biri soft mu dediyok naim soft felan dinlemem o paylaştığım parçanın chill out versiyonunu dinlerim normalde
beni bilirsin ya trans ya chill out
Neyse yanlış anlamaya mahal vermemek için transa devam
http://www.youtube.com/watch?v=0PN7qrJxqxs
Cengiz seni burada parça paylaşırken görmeyi özlemişiz
Yalnız tarzın gitgide softa kayıyor, dikkat et
Biri soft mu dediyok naim soft felan dinlemem o paylaştığım parçanın chill out versiyonunu dinlerim normalde
beni bilirsin ya trans ya chill out
Neyse yanlış anlamaya mahal vermemek için transa devam
Özür dilerim yahu chill out nasıl çıkmış aklımdan![]()