Trafikte giderken tamponunuza yapışıp selektör kolunu koparan adamlar.

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Eğer trafik toksa 120 km hızla sol şeridi işgal edemezsin bunuda sürücü bilmesi gerekiyor..
Evet bende hata var karman çorman yazmisim mesela sakin kullanıyoruz orta şeritte 120 130 önümüzde bir adam var onu sollamak icin sol şerite giriyoruz o da ne 10 km öteden selektör atan Scirocco kekosu bizim kızdıklarımız bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer trafik yoksa 120 km hızla sol şeridi işgal edemezsin bunuda sürücü bilmesi gerekiyor..
Ve bunlar kıçımıza yapısip selektör kolunu kırıyorlar ufak fren + kök gaz o adam artık yok

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Sevmediğim tipler fakat sol şeridi ihlal ediyorsanız yavaş gidiyorsanız haklılar..

şerifIssı!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Normalde sol şeride geçtikten sonra eğer bir müddet yavaş gidiyorsam selektör yapması haklı.
Ancak özellikle BMW' ciler bıktırdı. Sol şeritteyim 110 - 115 km/h ile araba solluyorum. 1 KM öteden selektör yaparak geliyor. Hızlansam, radar varsa ceza yiyeceğimi bildiğimden arabayı sollayana kadar hiç istifimi bozmuyorum. Arkadaki arkadaşda mecbur frene basıyor. Bu gibi adamlar yüzünden BMW' den tiksindim.
Ama birgün sinirlenip gerçekten freni kökleyeceğim gibi geliyor. Çünkü bu gibilere yol verdikçe her geçen gün sayıları artıyor.

Türkiye'deki BMW ciler yüzünden bana bu araçlar artık Almanyanın Tofaşı gibi geliyor Otobanlarda hep bunlar her yerde kendilerini belli ediyorlar.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
bısıklet ıle gıdıorum yolda dıo yolu kapama nerden gidiyim dıorum kaldırımdan gıt dıor daha fazla yoldan gıdıorum bende bunlardan bıktım !
Mesaj otomatik birleştirildi:

allaha sukur yarıs tekerı var hızlı gıdıorum

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Türkiye'deki BMW ciler yüzünden bana bu araçlar artık Almanyanın Tofaşı gibi geliyor Otobanlarda hep bunlar her yerde kendilerini belli ediyorlar.
Genelleme yapsaydın iyi olurdu bende bir bmw kullanıcısıyım sonuçta herkes öyle değil..

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662

3-4 yıldır sayıları çoğaldı. Nereye kafamı çevirsem BMW - Mercedes. Albenisi kalmadı desem yeridir. Rahatlık, konfor ve kalitesi var işte.
BMW genç arabası algısından dolayı heralde. Her yerde belli ediyorlar kendilerini :)

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
hiç unutmam, bir gün İstanbul'da otobanda giderken (arkadaşın aracı idi) sol şeritten ilerliyorum, yanlışlıkla 1 kere selektör yaptım, gerçekten yanlışlıkla yaptım.

Önümdeki adam çekildi sağa, ben de önüm açılınca geçtim.

Sonra aynı adam kilometrelerce beni dibimde takip edip selektör yaptı, yol veriyorum, ama geçmiyor, inat etti arkamdan beni takip etti selektör yapa yapa avrupa yakasına geçti :)

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Trafikte giderken tamponunuza yapışıp selektör kolunu koparan adamlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sol şeritte genelde 110 ile vb. gidenler bunu yapıyor ve 85 ile falan gidenlere selektör yapıp dibimize yapışıp sağ şerite geçmeye zorluyorlar. 90-95 ile gidince de aynısı oluyor. VW Passat, Audi A4 vb. kullananlar genelde çok yapıyor ama Renault Symbol gibi araçlarda yapıyor.

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
En iyisi araba kullanmamak.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Sırf bu tipler için kendime sanırım bir tane pickup alıp ön tampon ve arka tampon için çelik bariyer yaptırmayı düşünüyorum.. Sonrasında taktik maktik yok, bam bam bam..

tam sizlik oyun buldum :D

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Sol şeritte genelde 110 ile vb. gidenler bunu yapıyor ve 85 ile falan gidenlere selektör yapıp dibimize yapışıp sağ şerite geçmeye zorluyorlar. 90-95 ile gidince de aynısı oluyor. VW Passat, Audi A4 vb. kullananlar genelde çok yapıyor ama Renault Symbol gibi araçlarda yapıyor.
Altlarındaki araba 90-120 beygir girdikleri hava 250 beygir.