cebimden ekstra çıkmaz dimi.kaskosu vardır ondan eminimde..ne bilim yine de aklıma takıldı..gerçeği söyle
kiraladığın arabanın kesin kaskosu vardır
sen birkaç gün oyalanırsın o kadar
Her ne olursa olsun yalan söyleme bence.
Dürüstlükten zarar gelmez. (Geçici dünya zararları olur ama sonunda hep kar eder insan)
Bilerek niye dokunsun, ben onu anlamadım.Bilerek mi dokundun adamın arabasına bilerekse masrafı neyse öde bence.En doğrusu bu.
aynen yanımda kız arkadaşım vardı..ah şu kızlar yokmu..bi panik oldu bi çığlık :wassat: neymiş efendim kedi damdan aşağı atlamış..olan arabaya oldu tabi.kedi yürüdü gitti..tam durmak üzereydim.tabi o öyle yapınca tüm dikkat uçtu gitti..o yüzden sadece dokundum..ama kiralık araçta tamponda küçük bi çatlak var malesefBilerek niye dokunsun, ben onu anlamadım.
bencede kasko halledr.ama adama ne desem..? eğer ben dokundum dersem bişey çıkarmı yoksa.küçük bir yalan mı daha iyi.???eger polis raporu tutturma zorunlulugu var diye biliyorum. eger buyuk firmalardansa korkma ara soole sen anlasmayi imzaladiginda onlar otomatikman kaskoyu yapiolar cunku
albea. malesef. arabayı verdim..o güne ait tutanak derken?? sadece tampon çatlak küçük bi çatlak var o kadar..ne fiyat biçerler lakin bana kalırsatutanak yoksa kasko bişey yapamaz
daha doğrusu yapmaz
arabayı kiraladığın yerle görüş iyi niyetli cıkarlarsa o güne ait tutanak tutabilirler belki ama işe yararmı bilmem
+
araba neydi sadece yampon çatlaksa belki komple tampon değişip+ boyanabilir
resim koy istersen
şimdi ne desem yalan ama
tampon değişimi + boya(serviste yapılırsa ki mal sahibi bunu ister) 500-600 civarı olabilir ama tam bilmiyorum bi len varsa yazar ins.
evet bu daha iyi bir fikir gibime geldi..cok sagol.Arabayı vermeden, polise gidip, park halindeyken çarpmışlar desen veya çarptım dese, ilk önce alkol testine gönderirler, sonrada tutanağı tutarlardı.Hatta tampon onarımı çok yüksek bir ücret gerektiriyorsa, arabayı 1 günlüğüne tekrar kirala, git tutanak tuttur, tabi birazcık yalan söykleyeceksin, olayı yeni olmuş gibi hararetli anlatırsan bişi olmaz, arabayı otoparkta bırakıp karakola gitmelisin tabiki, sonra oradan ekip gönderirler, karakola gitmeyebilirsin de telefonu varsa araman yeterli.Gelir tutanak tutarlar, ama en başta dediğim gibi tutanağı alabilmek için alkol testi gerekiyor, o da 10 ytl olmalıydı.