Trafik kazası.nolcak???

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
arkadaslar kiraladıqım araçla bir araca sadece dokundum ama ön tamponda küçük bir çatlak var.ne desem acaba adama???
bilmiyorum park halindeyken çarpmışlar mı desem???yada ne...!!!!!!!

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
gerçeği söyle
kiraladığın arabanın kesin kaskosu vardır
sen birkaç gün oyalanırsın o kadar

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
gerçeği söyle
kiraladığın arabanın kesin kaskosu vardır
sen birkaç gün oyalanırsın o kadar
cebimden ekstra çıkmaz dimi.kaskosu vardır ondan eminimde..ne bilim yine de aklıma takıldı..:innocent:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bilerek mi dokundun adamın arabasına bilerekse masrafı neyse öde bence.En doğrusu bu.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Her ne olursa olsun yalan söyleme bence.

Dürüstlükten zarar gelmez. (Geçici dünya zararları olur ama sonunda hep kar eder insan)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Kiraladığın arabayı da çarptın ha :D
Bence de doğruyu söyle ;)

kerberosx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
polis raporu tutturma zorunlulugu var diye biliyorum. eger buyuk firmalardansa korkma ara soole sen anlasmayi imzaladiginda onlar otomatikman kaskoyu yapiolar cunku

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Bilerek niye dokunsun, ben onu anlamadım.
aynen yanımda kız arkadaşım vardı..ah şu kızlar yokmu..bi panik oldu bi çığlık :wassat: neymiş efendim kedi damdan aşağı atlamış..olan arabaya oldu tabi.kedi yürüdü gitti..tam durmak üzereydim.tabi o öyle yapınca tüm dikkat uçtu gitti..o yüzden sadece dokundum..ama kiralık araçta tamponda küçük bi çatlak var malesef :(

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
eger polis raporu tutturma zorunlulugu var diye biliyorum. eger buyuk firmalardansa korkma ara soole sen anlasmayi imzaladiginda onlar otomatikman kaskoyu yapiolar cunku
bencede kasko halledr.ama adama ne desem..? eğer ben dokundum dersem bişey çıkarmı yoksa.küçük bir yalan mı daha iyi.???

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
acil yardım..anlayan bilen birilerinden..arkadaşlar dediğim gibi küçük bi kaza olmuştu.adam aradı beni şey diyor..tutanak tutturmamıssın o yüzden masraf senin sorumluluğunda diyor..napcam şimdi ben :( ön tamponda küçük bi çatlak var o kadar.masrafı nolur sizce.birde kasko bu şekilde karşılamıyormu bunu ?

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
tutanak yoksa kasko bişey yapamaz
daha doğrusu yapmaz
arabayı kiraladığın yerle görüş iyi niyetli cıkarlarsa o güne ait tutanak tutabilirler belki ama işe yararmı bilmem
+
araba neydi sadece yampon çatlaksa belki komple tampon değişip+ boyanabilir
resim koy istersen

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
tutanak yoksa kasko bişey yapamaz
daha doğrusu yapmaz
arabayı kiraladığın yerle görüş iyi niyetli cıkarlarsa o güne ait tutanak tutabilirler belki ama işe yararmı bilmem
+
araba neydi sadece yampon çatlaksa belki komple tampon değişip+ boyanabilir
resim koy istersen
albea. malesef. arabayı verdim..o güne ait tutanak derken?? sadece tampon çatlak küçük bi çatlak var o kadar..ne fiyat biçerler lakin bana kalırsa :(
yardımın için çok sağol...çok teşekkür ederim.

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
şimdi ne desem yalan ama
tampon değişimi + boya(serviste yapılırsa ki mal sahibi bunu ister) 500-600 civarı olabilir ama tam bilmiyorum bi len varsa yazar ins.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arabayı vermeden, polise gidip, park halindeyken çarpmışlar desen veya çarptım dese, ilk önce alkol testine gönderirler, sonrada tutanağı tutarlardı.Hatta tampon onarımı çok yüksek bir ücret gerektiriyorsa, arabayı 1 günlüğüne tekrar kirala, git tutanak tuttur, tabi birazcık yalan söykleyeceksin, olayı yeni olmuş gibi hararetli anlatırsan bişi olmaz, arabayı otoparkta bırakıp karakola gitmelisin tabiki, sonra oradan ekip gönderirler, karakola gitmeyebilirsin de telefonu varsa araman yeterli.Gelir tutanak tutarlar, ama en başta dediğim gibi tutanağı alabilmek için alkol testi gerekiyor, o da 10 ytl olmalıydı.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Arabayı vermeden, polise gidip, park halindeyken çarpmışlar desen veya çarptım dese, ilk önce alkol testine gönderirler, sonrada tutanağı tutarlardı.Hatta tampon onarımı çok yüksek bir ücret gerektiriyorsa, arabayı 1 günlüğüne tekrar kirala, git tutanak tuttur, tabi birazcık yalan söykleyeceksin, olayı yeni olmuş gibi hararetli anlatırsan bişi olmaz, arabayı otoparkta bırakıp karakola gitmelisin tabiki, sonra oradan ekip gönderirler, karakola gitmeyebilirsin de telefonu varsa araman yeterli.Gelir tutanak tutarlar, ama en başta dediğim gibi tutanağı alabilmek için alkol testi gerekiyor, o da 10 ytl olmalıydı.
evet bu daha iyi bir fikir gibime geldi..cok sagol.