Trabzonspor'dan Emre'ye çok ağır cevap! Fenerbahçe'den de karşılık geldi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Futbolcu Emre Belözoğlu’nun bugünkü Vatan Gazetesi’nde haddini aşarak Başkanımız Sayın Sadri Şener’e yönelik yaptığı açıklamayı şiddetle kınıyoruz.

Bir futbolcunun, kendi sınırlarını unutarak, bir başka kulübün başkanıyla polemiğe girme çabası, o oyuncunun hangi terbiyeye sahip olduğunun en açık ifadesidir.

Sayın Başkanımız Sadri Şener’i değil eleştirmek, ismini dahi ağzına almak Emre Belözoğlu’nun haddine değildir.

Fütursuzca bu saygısızlığı yapan bir futbolcunun, sahada hakemlere ve rakip takım oyuncularına nasıl davrandığını şimdi çok daha iyi yorumlayabiliyoruz.

Kendinde bu hakkı gören Emre’nin neden oyundan atılamadığı da ayrı bir soru işaretidir.

Milli formanın arkasına sığınmaya çalışan birinin, aynı forma üzerindeyken defalarca sergilediği saygısızlıklar, Türk futbol camiasının hafızalarından kaybolmamıştır.

Burada şaşırtıcı olan Emre’nin tavırlarından çok, böyle bir oyuncuya Ay-Yıldızlı formanın ve takım kaptanlığının nasıl emanet edildiğidir.

İlgisiz bir konuda, sırf polemik yaratmak amacıyla, suçluluk psikolojisiyle söylendiği belli olan bu sözlerin sahibi şunu çok iyi bilmelidir ki; Başkanımız, Belçika-Türkiye milli maçına kimsenin davetlisi olarak değil, kendi imkanlarıyla gitmiş ve dönmüştür.

Bunu sorgulamak değil Emre Belözoğlu’na, hiç kimseye düşmez.
Trabzonspor Kulübü olarak bir kez daha Emre’yi uyarıyor, camiamıza yönelik söylem ve eylemlerine son vermesini bekliyoruz.

Ayrıca bu oyuncunun formasını giydiği kulübün yetkililerinin yapılan saygısızlığa karşı ne tür bir tavır sergileyeceklerini de merakla bekliyoruz.

Türk futbolunda gerginliğin azalmasına ihtiyaç duyulan bir dönemde, söylemleriyle bu süreci körüklemeye devam eden Emre’nin acilen Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevkini ve hak ettiği cezayla cezalandırılmasını talep ediyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla.

Trabzonspor

İşte o haber!

Sadri Bey nasıl rahat geziyor?

230620110127050425938_3.jpg

AMİLLİ Takım’ın Belçika ile oynadığı maç öncesinde kafile otelden ayrılıp karşılaşmanın oynanacağı stada giderken, Trabzonsporlu bir taraftarın ana avrat küfürlerine maruz kalan Emre Belözoğlu’nun sinirinin Türkiye’ye dönüşte de geçmediği ortaya çıktı.

A.Güçlü Kağan Söylemezgiller’e F.Bahçe ile oynanacak maçta kendilerini fazla zorlamamaları ve kendisini transfer ettireceği şeklinde mesaj attığı iddiaları nedeniyle bir anda hedef adam haline gelen Emre takım stada giderken sözlü tacize uğramış “Sıkıyorsa buraya gel yüzüme küfür et” diye bağırmıştı.

Otobüsten inmesi güçlükle engellenen milli futbolcu karşılaşma sonrası ise “Maçtan önce Trabzonsporlu bir taraftar bana, eşime ve şerefime küfretti. Bu dava sonuçlandığında, benim sokakta eşime ve şerefime küfredenler; eşleriyle sokaklarda nasıl dolaşacak?” şeklinde ağır bir açıklama yapmıştı.

MESAJ olayları nedeniyle Trabzonspor’un tavrına ve bordo-mavililerin başkanı Sadri Şener’in de milli takımın Belçika’da kamp yaptığı Conrad Otel’de kalmasına tepkili olan Emre canlı yayındaki bombardımana karşı sakinleşmedi. Ay-yıldızlı kafile Türkiye’ye dönmek için havaalanına giderken, Emre tüm oyuncuların girmesini bekledikten sonra en son uçağa bindi.

POLEMİK YAŞANMADI!

KASITLI olarak sona kalan tecrübeli futbolcu uçakta Business Class’tan ekonomi sınıfına doğru ilerlerken iki bölümü ayıran çizginin tam ortasında “Biz bu milli takım için oynuyoruz. Karşılığında anamıza avradımıza küfür yiyoruz. Sadri bey rahat rahat karısıyla Brüksel sokaklarında geziyor, maç seyrediyor. Nasıl olacak bu iş böyle? Bizi kim koruyacak?” diyerek bağırdı. Bu çıkışın ardından takım arkadaşları ve teknik heyet Emre Belözoğlu’nu sakinleştirip uçağın en arkasına götürdüler. Ancak Trabzonspor Başkanı Sadri Şener eşiyle beraber Brüksel’de kalmış ve takım uçağına binmemişti. Böylece tatsız bir polemiğin önüne geçilmiş oldu.

Vatan

YAKIŞMIYOR

fenerbahce100.jpg

Trabzonspor Kulübü'nün Profesyonel Futbol Takımımızın Milli Oyuncularından Emre Belözoğlu'na yönelik açıklaması, futbolda şiddeti körükleyen, kişileri geniş kitlelere hedef gösteren son derece talihsiz ve kötü niyetli bir açıklamadır.

A Milli Takım'ın kafile uçağında geliştiği iddia edilen olayın, o anda değil de üzerinden uzunca bir süre geçtikten sonra kulüp açıklamasıyla kamuoyuna şikayet edilmesi dahi açıklamanın ne denli popülist bir girişim olduğunun başlı başına göstergesidir.

Keza, söz konusu olayla alakası olmayan ve yan olaylarla bezenen açıklama, bu şekliyle açıklamayı yapanın gerçek amacının iddia edilen olayda yaşanandan çok daha farklı olduğunu göstermektedir.

Futbolcularımızın tamamı kulübümüzle olan sözleşmeleri devam ettiği sürece, kulübümüz tarafından düzenlenmiş Disiplin Yönetmeliği'ne uymakla yükümlü olup, bu yükümlülüğe aykırı davrananlara söz konusu yönetmeliğe uygun şekilde ceza verilmektedir.

Trabzonspor Kulübü Sayın Başkanı'nın herhangi bir futbolcumuza yönelik olası bir şikayetini, öncelikle kulübümüze iletmesi ve sonucunu takip etmesi basiretli yöneticiliğin gereğidir.

Bunun yerine saldırgan bir ruh haliyle futbolcumuzu hedef gösteren bir açıklama, bu şekliyle suç olmasının yanı sıra, basiret sahibi olduğu her vesileyle ifade edilen yöneticilere de yakışmamaktadır.

Saygılarımızla

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Trabzonspor haberleri bıktırdı.Emre hatalı bile olsa,Trabzonspor başkanı sütten çıkmış ak kaşık değil.Emre adını ağzına alamazmış.Niye yüce bir zatmı bu kişi.Trabzon bu işleri bıraksın.Şimdiden seneye ligde ne hallere düşeceğini düşünsün.

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sinan engin bir programda bende oradaydım ve emreye küfür eden kişinin trabzonsporlu olmadığını söylemişti bu Emre denen zat iyi bir futbolcu olabilir ama ahlak olarak sıfır zaten kariyerine yaptıklarına bakınca herşey ortada..

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Emre kadar kişiliksiz bir futbolcu görmedim.

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Emre iyice sıktı artık
Kendisi Allah'a havale ediyor ve vicdanı!! ile başbaşa bırakıyoruz

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Eskiyapar adlı arkadaş şu konuda bile Trabzonspor a laf atma peşindesin. Emre dene karaktersiz adamın söylemleri dururken Trabzonspor u eleştiriyorsun ya tebrik ederim. Seneye ne hale düşeceğini düşünsün demişsin. Bu sözünü unutma zaten unutsan da ben sana hatırlatırım merak etme.

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Elinizdeki futbolcuları tutamıyorsunuz derken takımı için oynamayan hevesi olmayan adamın trabzonda işi yok gelen nasıl geliyor..asıl ezik istanbul medyası bu futbolcular trabzonda oynarken yıldız kategorisine bile almıyordu yada almak istemiyordu trabzondan gidince biranda çok önemli oldular devleşdiler bence şuandaki kadro geçen seneden çok daha iyi ve alternatifli..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Tabii tabii kandırın kendinizi,2.ligde olsa size her yer aynı zaten.Bir Umut unuz vardı oda gitti.Eğemen gibi asi bir ruh vardı.Onu sattınız.Hangi alternatiften bahsedersiniz ki hala.

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lazuri kardeş.Trabzonspora laf atma peşinde değilim.Bana hatırlatmana gerek yok.Sadece Trabzonspor Fenerle uğraşarak bir yere varamaz diyorum.Sence Trabzonsporun işi seneye kolay mı?Sen Trabzonsporlusun elbette savunacan.Ben de fenerli.İnan Fener hariç kim şampiyon olsun deseler Trabzon derim.Fakat Trabzon yönetimi yanlış yapıyor.Fenere hakaret yağdırıyorlar.Feneri karşısına alacağına nasıl şampiyon oluruz deseler daha iyi olur.Ne dersin?

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lazuri kardeş.Trabzon insanı futboldan anlar.Bu Emre polemiğinin temelinde mesaj işi var biliyorsun.Sana bu mesaj işi mantıklı geliyor mu?Kadıköyde Ankaragücü maçı.Mesaj falan filan.Mantığın alıyor mu?Her şartta Ankaragücü mağlup olur.Trabzon yönetimi balıklama atladı.Kaçan şampiyonluk psikolojisi.Emre de o hırsla haddini aşıyor.Karşılılıklı yanlışlar.Trabzonspor büyüklüğüne uygun davranıp rotayı değişmeli.Yoksa işi çok zor.Şimdi Trabzonspora dost görünen takımlar seneye emin ol düşman kesilir.

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Trabzon büyük bir camiadır
Trabzon büyüktür Emre (den)
Hem bizim güneşimiz var ve o balçıkla sıvanamaz...
Koskoca bir kulübün kaderini paraya giden üç beş futbolcu mu belirlecek ki elimizde topçu tutmaya çalışalım..
Gidene uğurlar ola...
Ne fatihler, gökdenizler, hamiler, gitti de biz dim dik ayaktayız...
Hem şampiyonluğu fener hakkıyla aldıysa biz gidenler yüzünden kaybettik o zaman...
Alanlar düşünsün gerisini...
Tek gerçek taraftar ve Şenol Güneş... Balçıkçılar çok uğraşmasın..
Bu kulüp 11 tane amatör alır sırtına o formayı giydirir. 100 milyonlarca oyroluk kulüplerden kat kat iyi oynatır.
Bunlar 2002 de ist. plazalarında Güneşe çamurlarını sıçratıyorlardı..
Ama bir daha o düzeye ulaşamayacaklarını bildiklerinden şimdi böyle çirkefler...
Eee herkes işini yapacak kervan da yürüyecek.....:tt2:

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben yönetimimin yaptığı yanlışları çok iyi biliyorum. Şampiyonluğun gitmesinde ki en büyük payında onların olduğu düşüncesindeyim. Bu yaptıklarının da suçu başkasının üzerine atmak olduğunu biliyorum. Kendi yanlışlarını kapatmak maksatları. Mesaj olayı felan lig bittikten sonra beni hiçbirşey ilgilendirmez. Bizim başkanın ne kadar boşboğaz olduğunu da biliriz. Bizden fazla eleştiren yoktur bunu da söyliyeyim gidip bakın Trabzonspor forumlarına. Ama sonuçta Trabzonspor Kulübü başkanı olarak o koltukta oturan bir kişi. Emre denilen densizin böyle açıklamar yapması karşısında kulübün sessiz kalması da düşünülemez di mi?

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bence emre de hakli, bana da butarz kufur edicekler ben de aynisini yapardim.
yaw biraksalardi otobusten aralarinda hallederlerdi polemik olmazdi :D

OzkNC

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Sadri denen şahıs kendi yönetiminin ve takımının yaptığı hataları biryerlere laf atarak kapatmak istiyor. Fenerbahçe hiçbir zaman onların gözünde kendi gücüyle şampiyon olmaz Türkiyede yıllardır bunun manzaralarını hepimiz görüyoruz. Trabzonsporda aynı kendi hatalarını kapatmak için hem Fenerbahçe kulubü oyuncusuna hemde milli takımımızın kaptanlık bandını taşıyan oyuncusuna...

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Sadri denen şahıs kendi yönetiminin ve takımının yaptığı hataları biryerlere laf atarak kapatmak istiyor. Fenerbahçe hiçbir zaman onların gözünde kendi gücüyle şampiyon olmaz Türkiyede yıllardır bunun manzaralarını hepimiz görüyoruz. Trabzonsporda aynı kendi hatalarını kapatmak için hem Fenerbahçe kulubü oyuncusuna hemde milli takımımızın kaptanlık bandını taşıyan oyuncusuna...
fenerin nezaman kendi hakkıyla şampiyon olduğunu bir tarafsız kişi mesela bir beşiktaşlı söylesin biz de inanalım..
hem konu kapanmış lig bitmiş bundan sonra hakkıydı değil di, konuşmanın ne faydası var..
ama ortada suç ve suçlu varsa en ufak bir şaibe şüphe varsa sonuna kadar araştırılacak emin olun
emrenin paniği bence küfürden değil, başka şeylerden
En çok küfürün pankartlar eşliğinde hangi stadlardan edildiğini iyi biliyoruz.
hiçbir futbolcu küfür yedim diye bağırmaz..
Altında başka şeyler yatmıyorsa... hangi maçta hangi futbolcu küfür yemiyor, hemde kendi seyircisinden...

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Emre denilen adamın ne olduğunu tüm Türkiye her maç gözleri ile görüyor.

Bırak Türkiye yi gittiği ülkelerde bile yaptığı davranışlar ile konuşuldu, Milli forma altında yaptığı hareketler de cabası.

Google ın ingilizce sayfasında bile Emre Belozoglu olarak arattığında ilk sıralara racist çıkıyorsa diyecek sözüm yok daha.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Daha önce katil Emre diye bağıran taraftar şimdi karaktersiz herifin en büyük savunucusu. Boşuna anlatmaya çalışmayın bunlara, anlamak işlerine gelmiyor. Katil, ırkçı, kafa kesme işareti yapan, İsviçre maçında adamları tekme tokat kovalayan, tribüne el hareketi çeken bu adamı hala savunuyorlarsa onların bilecekleri iş. He deyin geçin.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Böyle taraftara böyle başkan..ne beklenir ki...

Taraftarlık konusunda seninle tartışmaya girmeyeceğim. Çünki sonra gerçekten aranızda tartışmayı yediremeyip sapıtan arkadaşlar çıkıyor. Senden kimse de birşey beklemiyor zati erjan.

y_ates aynen katılıyorum sana.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Çünki :dil: :dirol: Neyse siz her şeyin en iyisini bilirsiniz, nasılsa Türkiye'nin 4'te 3'ü sizinle beraber. :wink:

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Taraftarlık konusunda seninle tartışmaya girmeyeceğim. Çünki sonra gerçekten aranızda tartışmayı yediremeyip sapıtan arkadaşlar çıkıyor. Senden kimse de birşey beklemiyor zati erjan.

y_ates aynen katılıyorum sana.

Niye cevap verme zorunluluğu hissediyosun ki? Asıl senden birşey bekleyen yok. Nereye yorum yazsam hemen arkasında bir lazuri...bu ne ya..

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben hiçbirşeyi bildiğimi iddaa etmedim.

İkincisi 4/3 bizimle olsaydı inan şuan şampiyonduk.

Tutturmuşsunuz bir olay herkes bize karşı diye bırakın bu masalları.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Niye cevap verme zorunluluğu hissediyosun ki? Asıl senden birşey bekleyen yok. Nereye yorum yazsam hemen arkasında bir lazuri...bu ne ya..

Çünki yaptığın yorumlara ya kişisel olarak bana yada değer verdiğim bazı objeler üzerine. Şurada herkes ile seviyeli şekilde düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Sana karşı herhangi bir gıcıklığımda yok olmaz da seni görmüş yada konuşmuşluğum yok. Ama insanların değer verdiği şeylere hakaret derecesine varan yorumlar yapılınca zoruna gidiyor.

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

Biz uydurduk pardon. :yes:

Önceki yorumlarımı okuduysan başkanımın boşboğazlığı kelimesini kullandım. Bu da onlardan biriydi.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bir şey söylüyorsun sonraki sözünle yakından uzaktan alakası yok. :)

"Tutturmuşsunuz bir olay herkes bize karşı diye bırakın bu masalları."

Şimdi de bu.

"başkanımın boşboğazlığı"

Bu da bizim suçumuz pardon. :yes: Konuya başka yorum yazmıyorum, suçluluk psikolojisi, tebrikler

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Çünki yaptığın yorumlara ya kişisel olarak bana yada değer verdiğim bazı objeler üzerine. Şurada herkes ile seviyeli şekilde düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Sana karşı herhangi bir gıcıklığımda yok olmaz da seni görmüş yada konuşmuşluğum yok. Ama insanların değer verdiği şeylere hakaret derecesine varan yorumlar yapılınca zoruna gidiyor.

Kişisel olarak seninle niye bir alıp veremediğim olsun. Sen kimsin ki..Ne yazsam ordan kendine bir pay çıkarıp bişeyler üretiyosun. Nasıl bir paranoya bu!.. Ne içiyosunuz anlamadım ki...

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
O sözü zaten size söyledim. Hatırlıyorsan bizim başkanımız söylemişti ülkenin 4/3 bizi tutuyor diye sizden bu sözden yola çıkarak bu ülkede Fenerbahçe ayrı 17 takım ayrı masalları uydurdunuz ama yine anlamamışsın.

---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

Kişisel olarak seninle niye bir alıp veremediğim olsun. Sen kimsin ki..Ne yazsam ordan kendine bir pay çıkarıp bişeyler üretiyosun. Nasıl bir paranoya bu!.. Ne içiyosunuz anlamadım ki...

Zaten şu yorumundan sonra gerçekten muhattap alınıp konuşulacak biri olmadığının farkına vardırdığın için teşekkür ederim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
YAKIŞMIYOR
24 Haziran 2011 Cuma

[TD="class: f4, align: left"]
fenerbahce100.jpg
[/TD]

[TD="class: f2"]
[/TD]

[TD="class: f4"]Trabzonspor Kulübü'nün Profesyonel Futbol Takımımızın Milli Oyuncularından Emre Belözoğlu'na yönelik açıklaması, futbolda şiddeti körükleyen, kişileri geniş kitlelere hedef gösteren son derece talihsiz ve kötü niyetli bir açıklamadır.

A Milli Takım'ın kafile uçağında geliştiği iddia edilen olayın, o anda değil de üzerinden uzunca bir süre geçtikten sonra kulüp açıklamasıyla kamuoyuna şikayet edilmesi dahi açıklamanın ne denli popülist bir girişim olduğunun başlı başına göstergesidir.

Keza, söz konusu olayla alakası olmayan ve yan olaylarla bezenen açıklama, bu şekliyle açıklamayı yapanın gerçek amacının iddia edilen olayda yaşanandan çok daha farklı olduğunu göstermektedir.

Futbolcularımızın tamamı kulübümüzle olan sözleşmeleri devam ettiği sürece, kulübümüz tarafından düzenlenmiş Disiplin Yönetmeliği'ne uymakla yükümlü olup, bu yükümlülüğe aykırı davrananlara söz konusu yönetmeliğe uygun şekilde ceza verilmektedir.

Trabzonspor Kulübü Sayın Başkanı'nın herhangi bir futbolcumuza yönelik olası bir şikayetini, öncelikle kulübümüze iletmesi ve sonucunu takip etmesi basiretli yöneticiliğin gereğidir.

Bunun yerine saldırgan bir ruh haliyle futbolcumuzu hedef gösteren bir açıklama, bu şekliyle suç olmasının yanı sıra, basiret sahibi olduğu her vesileyle ifade edilen yöneticilere de yakışmamaktadır.

Saygılarımızla

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
[/TD]

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Eskiyapar adlı arkadaş şu konuda bile Trabzonspor a laf atma peşindesin. Emre dene karaktersiz adamın söylemleri dururken Trabzonspor u eleştiriyorsun ya tebrik ederim. Seneye ne hale düşeceğini düşünsün demişsin. Bu sözünü unutma zaten unutsan da ben sana hatırlatırım merak etme.

sen kalk, trabzonsporlu taraftarlar olsun emrenin ailesine ana avrat küfür et, emre kendini savunmazsın öylemi

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Küfür edenin Trabzonspor lu taraftar olduğundan bu kadar emin misiniz?

Emre kendini savunsun ama tüm bir camia yı suçlayarak bu savunmasını yapmasın.

Biz burada küfürü savunmadık. Halen öyle algılanıyor anlaşılan.