Trabzonspor'da Yattara satlsn m?

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
  Şu anda herhalde bütün gündemin ortak önemli konusu ve aynı zamanda Beşiktaşın flaş transferi olarak açıklanan Yattara transferi. Trabzonspor'lular bu işe ne dersiniz.?! Gerçekten böyle bir zamanda satılsın mı? Tamda ileriye bakıp koşma zamanımızda... Hiç gerek yok...

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beşiktaş her sene alıyor zaten yattarayı, gökdenizi her sene fener ya da gs alıyordu. yattara satılacaksa bile avrupaya satılır.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Türk statüsünde oynar yada yabancı sayısı serbest olursa Trabzonspor iyi para kazanabilir bu transferden.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
bu haber yalanlandı 2 klüp tarafından zaten

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Oynasa hiç bunlara gerek kalmıyacak. oynamıyor ki......

Adam çömlekçiden çıkmıyor...

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yattara gibi futbolcuları oynatabilmek bir meziyettir, bu da her hocanın her yönetimin işi değil.

kursunlan sağlam bir takım, hedefleri olsun, avrupada boy göstersin, bakın yattara nasıl oynuyor.

ben şahsen trabzonsporluyum ancak yattarayı trabzondan çok, barcelonada görmeyi istiyorum, biz de çok para kazanırız bu işten ve çok yattaralar buluruz.

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
amiga.os dedi ki:
yattara gibi futbolcuları oynatabilmek bir meziyettir, bu da her hocanın her yönetimin işi değil.

kursunlan sağlam bir takım, hedefleri olsun, avrupada boy göstersin, bakın yattara nasıl oynuyor.

ben şahsen trabzonsporluyum ancak yattarayı trabzondan çok, barcelonada görmeyi istiyorum, biz de çok para kazanırız bu işten ve çok yattaralar buluruz.
yok canım iyi futbolcu da barça'da oynayamaz :)

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Join ME dedi ki:
amiga.os dedi ki:

yok canım iyi futbolcu da barça'da oynayamaz :)

asıl barçada oynar, fizik güçten ziyade, teknik ve kişisel beceriyi takım oyunu haline çevirebilmiş bir futbol klübüdür. çok üst düzey bir oyuncu yattara.