Trabzonspor'a 6 maç ceza!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
>>Siz önce şikenin parasını ve kendini ispatlayın ve ondan sonra oturup düşünün bakalım fb bu şikeyi yaptıysa bile!! kendi kendine mi yapmış bi bak etrafına başka hüküm yemiş futbolcu varmı!!!...
>>Devletin içine sızmış bir yapılanmanın ortada olduğu aşikar iken şikeden bahsetmek abesle iştigaldir...
>>3 temmuz fb yi ele geçirme operasyonudur lakin bunun tutmadığı görülmüştür..
>>Yaratılan algı bozukkuğuyla çamur at izi kalsın mantalitesi beyinlere işlenmek istenilmiştir...
>>Ayrıca herşey doğruysa tapelerde geçen sivasa 3 kamyon hamsi gönderende hangi takımın yöneticileridir!!!
>>Türkiyede ki ADALET yalnızca kadın ismidir...

Savcılar ne zamandır delilsiz ceza verir oldu?Ayrıca belge ve videolar olduğu için Aziz Yıldırım ceza almıştır ve kendi de yaptım ama kendim için mi yaptım deme cesaretini bile göstermiştir.Ve şunu da unutma ki herkes feneri korumak için çalıştı malesef fedarasyonundan pardon FENERASYON diyecektim ülke başkanına kadar herkes aramızda halledelim demiştir.Şüphesi adınızın karışması bile normalde ceza almanız için yeterliyken her şekilde onaylanmış bir suç var ama sen hep fenerli olarak bakarsan sadece sarı-lacivert görürsün etrafı...

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Savcılar ne zamandır delilsiz ceza verir oldu?Ayrıca belge ve videolar olduğu için Aziz Yıldırım ceza almıştır ve kendi de yaptım ama kendim için mi yaptım deme cesaretini bile göstermiştir.Ve şunu da unutma ki herkes feneri korumak için çalıştı malesef fedarasyonundan pardon FENERASYON diyecektim ülke başkanına kadar herkes aramızda halledelim demiştir.Şüphesi adınızın karışması bile normalde ceza almanız için yeterliyken her şekilde onaylanmış bir suç var ama sen hep fenerli olarak bakarsan sadece sarı-lacivert görürsün etrafı...

>>12 senedir olan (ki daha fazla) bir yapılanmanın devletin her noktasında yani kamu memurundan savcısına, savcısından hakimine kadar yapılandığını japonyada ki sağır sultan biliyorken siz ve sizin gibiler hala delil ve delilciklerin gerçek gibi lanse etmesi oldukça komik oluyor..
>>Unutmayalım ki 6 senedir içerde niçin yattığını bilmeyen bir ve birçok insan yeni yeni serbest kalabiliyor...
>>Bu ülke de son yıllarda yaşanan yanlış yamalak suçlamar ve hapse atılmalar hat safhadadır...
>>Bunu Sarı lacivert değil, At gözlüğüyle bakmayan herkes görebiliyor..(Siz ve sizin gibiler hariç..)
>>Kaldı ki Aziz yıldırım hiç bir keresinde dahi Şike yaptım diye birşey söylememişken siz bu uydurma lafları nereden çıkardığınız belli...
>>Ayrıca Varsayalım ki fenerbahçe şike yaptı olsun!! 2011 döneminin 2. yarısında oynanan 17 maçın 16 sını kazanan bir takım var sahada, Sizin söyleminiz eğer doğru olsa 16 takımın 16 sınla da şike vardır diyebiliriz...
Bu da demek oluyorki bu takımlar arasında gs, bjk ve ts var.. Bunların hangisi temiz o zaman varın siz ayırt edin...
>>Sallarken biraz mantıklı sallamak lazım, o nedenle, "bir deli bir kuyuya taş atar kırk akıllı çıkaramaz" demiş atalarımız...
>>Şu anki durumun izahı aynen budur...

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
>>12 senedir olan (ki daha fazla) bir yapılanmanın devletin her noktasında yani kamu memurundan savcısına, savcısından hakimine kadar yapılandığını japonyada ki sağır sultan biliyorken siz ve sizin gibiler hala delil ve delilciklerin gerçek gibi lanse etmesi oldukça komik oluyor..
>>Unutmayalım ki 6 senedir içerde niçin yattığını bilmeyen bir ve birçok insan yeni yeni serbest kalabiliyor...
>>Bu ülke de son yıllarda yaşanan yanlış yamalak suçlamar ve hapse atılmalar hat safhadadır...
>>Bunu Sarı lacivert değil, At gözlüğüyle bakmayan herkes görebiliyor..(Siz ve sizin gibiler hariç..)
>>Kaldı ki Aziz yıldırım hiç bir keresinde dahi Şike yaptım diye birşey söylememişken siz bu uydurma lafları nereden çıkardığınız belli...
>>Ayrıca Varsayalım ki fenerbahçe şike yaptı olsun!! 2011 döneminin 2. yarısında oynanan 17 maçın 16 sını kazanan bir takım var sahada, Sizin söyleminiz eğer doğru olsa 16 takımın 16 sınla da şike vardır diyebiliriz...
Bu da demek oluyorki bu takımlar arasında gs, bjk ve ts var.. Bunların hangisi temiz o zaman varın siz ayırt edin...
>>Sallarken biraz mantıklı sallamak lazım, o nedenle, "bir deli bir kuyuya taş atar kırk akıllı çıkaramaz" demiş atalarımız...
>>Şu anki durumun izahı aynen budur...

[video=youtube;zWysUI7V4rI]http://www.youtube.com/watch?v=zWysUI7V4rI[/video]

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Federasyon yine bekleneni vermiş desenize...

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Deffall

>>Aziz başkan buraya gelene kadar binlerce kere şike yapmadık dedi...
>>Sizin bu konuşmadan anladığınız buysa tebrik etmek lazım...Acemi magazinci gibisiniz...
>>Büyük bir şey yakalamışsınız aferim size..."ALKIŞŞŞŞ"
>>Bütün konuşmayı dinlemeyip cımbızla bir yeri çekince anlama özürlüler için epey bi marifet olmuş...
>>Aferim aferim....

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sana az yazmakla iyi yapmışım çünkü yalanlara inanarak dolu dolu mesaj atar mı diye düşündüm ve yaptın daha uzununu yazmama gerek kalmadı.Devam et :)

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
@ffgul Ben Aziz yıldırımın şike yaptığına inanıyorum.. Bundan önce demiş dememiş beni ilgilendirmez. Ben mahkeme uefa cas kararlarına bakarım. Ben orada sadece senin cümlene hitafen linki paylaştım ki zaten o cümlenide kırmızı ya alarak gösterdim.. Magazin işinide size bırakıyorum siz o konuda çok daha iyisiniz. Çünki olayları göstermek istediğiniz gibi göstermekte üstünüze yok..

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
He ya Aziz yildirim hepinizi satin aldi sike yapti.. 17de16 geriden gelerek sampiyonluk since 1996~2011 kupalar muzede bekleriz :)))

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@ffgul Ben Aziz yıldırımın şike yaptığına inanıyorum.. Bundan önce demiş dememiş beni ilgilendirmez. Ben mahkeme uefa cas kararlarına bakarım. Ben orada sadece senin cümlene hitafen linki paylaştım ki zaten o cümlenide kırmızı ya alarak gösterdim.. Magazin işinide size bırakıyorum siz o konuda çok daha iyisiniz. Çünki olayları göstermek istediğiniz gibi göstermekte üstünüze yok..

>>Aziz yıldırım şike yapmasına inanıp inanmamak tabiki kişinin kendine kalmış..
>>Biz fb liler inanmadığımız içinde sonuna kadar AZİZ YILDIRIM'IN arkasındayız...
>>O nedenle kırmızıyla değil yazıyı pembeylede cizsen o ancak sizi bağlar..
>>Umalımda Türkiyede yapılan yanlış ve taraflı yargılama siz ve sizin gibilere denk gelmesin yoksa inandıramayacak ve ispatlayamayacağınız aşikar...
>>Bu gibi forumlarda adalet ve yargılamalara inanan arkadaşlara bir tavsiyem olacak, Tuncay özkan gibi, Mustafa balbay gibi neden içeriden yattıklarını bilmeyenlerle ve onların aileleriyle konuşmaları...
>>Varsa vicdanınız bu gibi kişilerle bir yüzleşin bakalım...Onlara da türkiyede ki yargılamaların doğru olduğunu bir anlatın tabi yüzünüz tutarsa...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Konu yine her zamanki gibi şikeye geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...