Enisor
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
>>Siz önce şikenin parasını ve kendini ispatlayın ve ondan sonra oturup düşünün bakalım fb bu şikeyi yaptıysa bile!! kendi kendine mi yapmış bi bak etrafına başka hüküm yemiş futbolcu varmı!!!...
>>Devletin içine sızmış bir yapılanmanın ortada olduğu aşikar iken şikeden bahsetmek abesle iştigaldir...
>>3 temmuz fb yi ele geçirme operasyonudur lakin bunun tutmadığı görülmüştür..
>>Yaratılan algı bozukkuğuyla çamur at izi kalsın mantalitesi beyinlere işlenmek istenilmiştir...
>>Ayrıca herşey doğruysa tapelerde geçen sivasa 3 kamyon hamsi gönderende hangi takımın yöneticileridir!!!
>>Türkiyede ki ADALET yalnızca kadın ismidir...
Savcılar ne zamandır delilsiz ceza verir oldu?Ayrıca belge ve videolar olduğu için Aziz Yıldırım ceza almıştır ve kendi de yaptım ama kendim için mi yaptım deme cesaretini bile göstermiştir.Ve şunu da unutma ki herkes feneri korumak için çalıştı malesef fedarasyonundan pardon FENERASYON diyecektim ülke başkanına kadar herkes aramızda halledelim demiştir.Şüphesi adınızın karışması bile normalde ceza almanız için yeterliyken her şekilde onaylanmış bir suç var ama sen hep fenerli olarak bakarsan sadece sarı-lacivert görürsün etrafı...