Trabzonspor başkanını seçiyor!

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=2]Trabzonspor'da bugün seçim var. Bordo mavili kulübün başkanlığı için Emre Aksoy, Hakan Kulaçoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Muharrem Usta yarışacak.[/h]
tskongre600_4TRH7.jpg

Trabzonspor'da bugün seçim var. Bordo mavili kulübün başkanlığı için Emre Aksoy, Hakan Kulaçoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Muharrem Usta yarışacak.

Trabzonspor'un 67. genel kurulunun ilk gününde Yönetim Kurulu’nun görev süresini belirleyen 68. maddeye geçici bir madde eklendi. "Yönetim Kurulu’nun görev süresine bir defaya mahsus olmak üzere 2 yıl eklenir" şeklindeki madde oylamaya sunuldu. Yapılan sayımın ardından 3'te 2 çoğunluk sağlanamadığı için öneri kabul edilmedi ancak itirazlar oldu. Divan Kurulu'nun yaklaşık 1 saat süren değerlendirmesinin ardından ilk sayımda yanlışlık yapıldığı ifade edildi ve önergenin kabul edildiği açıklandı.

Bu geçici maddeyle, seçilecek Yönetim Kurulu’nun görev süresi 2,5 yıl olacak. Bir sonraki olağan genel kurul, 2015 yılının Ekim veya Kasım ayında yapılacak.

Trabzonspor'da bugün başkan adaylarının konuşmalarının ardından seçime geçilerek kulübün 15'inci başkanı belirlenecek. Genel Kurul’da Emre Aksoy, Hakan Kulaçoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Muharrem Usta yarışacak.

Kaynak

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Muharrem olur :) Duyduğuma göre arkasına desteği almış ;)