Trabzonspor 0-4 Fenerbahçe - Maçın Özeti, Golleri | 24 Nisan 2016 Pazar

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı 89. dakikadaki olaylar nedeniyle yarıda kaldı.

Çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a yapılan saldırıdan sonra hakem Bülent Yıldırım soyunma odasına girdi ve maç tatil edildi.

Maçın özetini izlemek için tıklayınız...

fenerbahcesevinc_1.jpg


Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma konuk takım 4-0 öndeyken 89. dakikada yarıda kaldı. Tarafatarın sahaya girip hakem Volkan Bayarslan'a saldırması üzerine Bülent Yıldırım tarafından tatil edildi.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Trabzonspor, savunmasında önemli eksikliklerle sahaya çıktı. Bordo-mavili takımın savunmasında geçen hafta Gençlerbirliği maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Mustafa Yumlu ile sakatlıkları bulunan Akakpo ve Cavanda, forma giyemedi. Savunmanın sağında Salih Dursun, stoperde ise Aykut Demir'in yanında Bosingwa görev yaptı. Savunmanın solunda ise Musa Nizam forma giyen isim oldu.

Fenerbahçe'de değişiklik yok
Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, geçen hafta ligde 4-1 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçının 11'inde değişiklik yapmadı. Hafta içi Torku Konyaspor ile oynanılan Ziraat Türkiye Kupası'nda rotasyona giden Portekizli çalıştırıcı, Trabzonspor deplasmanında Galatasaray ve Mersin İdmanyurdu ile yaptıkları son 2 lig maçındaki kadroyu bozmadı.

Karşılaşmaya ev sahibi hızlı başlamak istedi ama konuk Fenerbahçe, buna izin vermedi ve kontrolü ele aldı ve 23. dakikada golü buldu. Nani'nin ara pasında ceza alanı son çizgisine inen Hasan Ali Kaldırım, topu Alper Potuk'a çıkardı. Bu futbolcu da yerden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. Trabzonspor bu golün şokunu atlatamadan Fenerbahçe'nin 2. golü geldi. 27. dakikada sağ tarafta ceza alanı içerisinde Salih Dursun'dan sıyrılan Nani, topu Volkan Şen'e aktardı. Volkan, yakın mesafeden topu filelerle buluşturdu ve farkı ikiye çıkardı.

İlk yarıyı 2-0 öne tamamlayan Fenerbahçe, 2. yarıda oldukça rahat bir oyun ortaya koydu. 57. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Nani sert bir vuruşla skoru 3-0'a getirdi. Baskısını devam ettiren Fenerbahçe, 4. golü de çok geçmeden buldu. 62. dakikada van Persie'nin serbest vuruşu Onur'un da hatasıyla ağlarla buluştu ve fark 4 oldu.

Kalan bölümde oyunu rölantide götüren Fenerbahçe, maçı kazanmak üzereydi ama 89. dakikada istenmeyen olaylar yaşandı. Maçın 89. dakikasında bazı bordo-mavili taraftarların sahaya girmesi ve bir taraftarın ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan'a saldırması üzerine hakemler ve futbolcular soyunma odasına gitti ve maç yarıda kaldı.

Son kararı TFF verecek.

LİG TV

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE

STAT: Avni Aker
HAKEM: Bülent Yıldırım

SAAT: 20:00
YAYIN: Lig TV

TRABZONSPOR:
Onur, Salih, Bosingwa, Aykut, Musa, Güray, Okay, Özer, M. Ekici, Muhammet Demir, Cardozo.
TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, De Souza, Alper, Volkan Şen, Nani, Van Persie.
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira
 
Son düzenleme:

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Bülent Yıldırım, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının tatil edildiğini açıkladı.
 

pesimist

Rektör
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,008
Puanları
113
Yaş
40
Trabzonspor kendi kendini bitirmiştir. Kümeye düşseler yeridir. Akıllansınlar biraz. Oyuncuları kötü, taraftar kötü, hoca kötü. İyi olan hiçbir şey yok.
 

okinkurt

Profesör
Katılım
30 Eylül 2013
Mesajlar
3,813
Reaksiyon puanı
1,233
Puanları
113
Yaş
32
Ne çeşit bir manyak hiç birşey olmamış bir maçta hakeme saldırır arkadaş hani başa baş maç olsa tamam da fener rahat önde gidiyor zaten nasıl bir cahilliktir bu adama arkadan dalıyorsun Allah ne verdiyse çok ağır ceza verilmeli ömür boyu giriş yasağı ve yasaları bilmiyorum ama hapis cezası verilmeli ..
 
Üst