Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe - Video, Maçın Özeti, Golü | Maç Tatil Edildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
hani bir deyim vardır kendi ayağına sıkmak.. trabzonsporlular ne yapmaya çalıştı gerçekten tuhaf.. madem düşmansın yen geç... bu ne oluyor ..

yazık

haa acaba olayları bir nebze kışkırtan volkan'a da ceza gelecek mi?

Daha sahaya çıkmadan 7 göbek sülalesine sövülen Volkanın golden sonra oturup yas tutması beklenirken, sevinmesi tahrik etmiş seyirciyi, eminim o tahrikle seyirci orgazm olmuştur.O yüzden atmıştır kaya parçalarını.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Şimdi bahaneler bitmez yok o sevinmişde bu şöyle yapmışta bilmem nede... uzar gider. Gol atan sevinir gol yiyen üzülür bu acı bir gerçek senin olay çıkartasın varsa zaten bahanen de mutlaka olur.
Bjk-Gs maçında kim fitili ateşlemişti? Sonuç ne oldu?
Bu maçtan da ders alınmadıysa söyleyecek laf yok....

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bi tatsızlık olacagını tahmin ettimde bu kadarını beklemezdim.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Şimdi bahaneler bitmez yok o sevinmişde bu şöyle yapmışta bilmem nede... uzar gider. Gol atan sevinir gol yiyen üzülür bu acı bir gerçek senin olay çıkartasın varsa zaten bahanen de mutlaka olur.
Bjk-Gs maçında kim fitili ateşlemişti? Sonuç ne oldu?
Bu maçtan da ders alınmadıysa söyleyecek laf yok....

Edit:Flood olmuş özür...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
haklıyken haksız duruma düşmek ancak bu kadar olur işte. Trabzonspor kendi ayağına sıktı en büyük sorumlusuda çakma mafya trabzon başkanıdır.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Adaletin bittiği yerde anarşi başlarmış.. Bak bak bak. Neys.
Daha şike mi diyonuz ya la :) tabi mutlaka bir bahane üretmek lazım olanlara demi?
Evet arkadaşlar açıklıyorum herşey Volkan'ın suçu. Takımı gol atınca kendi yedek kulübesine doğru o hareketi yapmamalıydı. Gol atmıştık sonuçta adamın zırıl zırıl ağlaması lazımdı. Yaşa 2010-2011 şampiyonu ts asdfjgkjfjs

cuvaldız

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Futbolda kalecinin gole sevinmesi yasakmı tahrik falan denmişte

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Trabzonspor'a gönül vermis arkadaslarin kizginligini anliyorum, ama bu yapilanlari dogru bulmuyorum.

Ayrica oyuncu tarafindan her yapilani tahrik olarak algilayacaksaniz futbol izlemeyi birakin. BJK-GS macinda da ayni gazeller okundu. Yok efendim melo hareket cekti de yok bilmem ne...

Adamlar gol atip 1:0 öne gecmisler, volkan oturup aglayacak mi? Dizlerine vurup agit mi yakmasini bekliyorsunuz anlamadim.

Sizin vereceginiz en güzel cevap feneri yenmek olacakti... ama olmadi. Muhtemelen hükmen maglup sayilacaksiniz.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
uzun mesajınızın sadece bu kısmına cevap verirsem umarım mesele vüzuha kavuşur. kıymetli kardeşim, aziz yıldırımı da, fenerbahçeyi de mahkum eden malum mahkemenin kapatıldığını, verdiği bütün kararların şu an itibariyle butlan (yok hükmünde) olduğunu biliyorsunuz değil mi? yaptıkları bütün yargılamaları malum yapılanmanın bir uzantısı olarak ve adalet için değil, toplum mühendisliği adına yaptığını görmedik mi, ve bu adamların idama mahkum ettiklerinin şu an dışarıya çıktığına şahit olmadık mı?

bu ülkeye yarım asır hayatını vakfetmiş şerefli bir askere, bir genelkurmay başkanına "terör örgütü üyesi" yaftası vurmuş bir mahkemeden bahsediyoruz, aziz yıldırıma, fenerbahçeye yapılanlar ne ki onun yanında? bu konuda o kadar çok şey yazabilirim ki satırlar yetmez, başka yerlere uzanır, işin ucuna siyaset karışır diye kesiyorum burada. ama artık sürekli mahkemeden, yargıdan falan bahsetmeyin ne olur, ağızlarınıza sakız gibi pelesenk ettiğiniz bu kavramlar iflas etti bu ülkede çünkü.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

habire bozuk plak gibi cızırtı yapanlara cevap vermenin bir anlamı olsaydı yazardım uzun uzun ya, değmez arkadaşım. az evvel yukarıda bir arkadaşımıza yazdım ya, bilirim senin için hiçbir şey değişmeyecek, aynı plağı döndürmeye devam edeceksiniz.
o değilde aziz yıldırım ne zaman tarla ekme biçme işlerine girdi çözemedim bir türlü

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
646c374a85e7d9754ef04456fcd56a95_1387799712.png

Başkalarını suçlarken işaret ettiğiniz de elinizin diğer üç parmağının sizi gösterdiğini sakın unutmayın!

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Helal olsun baştakine harbiden şaka yapmıyorum ya vallahi helal olsun. Bizim milletimizi o kadar iyi okumuş ki helal olsun. Demiş ben yaptığım yolsuzlukları nasıl saklarım ederim hop cevap ''Futbol'' hem bana ters yapan kişiyi hallederim hem gündemden uzak dururum. En iyi çözümü bulmuş vallahi kaç sene boyunca gündem böyle meşgul kaldı. Gözlerini kapatanlar hala şike diyor yazık... vatanıma yazık... İnsanların canlarıyla oynanıyor, söylenen sözcükleri okurken ben utanıyorum. Bu kadar gözleri kapatması, meşgul etmesi futbolun gücümü yoksa milletimin cahilliğimi ?

seyhanursel

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Son Dakika!Trabzonspor-fenerbahce macinda cikan olaylar nedeniyle PFDK sabriye 3 mac ceza verdigini acikladi:confused1:

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Helal olsun baştakine harbiden şaka yapmıyorum ya vallahi helal olsun. Bizim milletimizi o kadar iyi okumuş ki helal olsun. Demiş ben yaptığım yolsuzlukları nasıl saklarım ederim hop cevap ''Futbol'' hem bana ters yapan kişiyi hallederim hem gündemden uzak dururum. En iyi çözümü bulmuş vallahi kaç sene boyunca gündem böyle meşgul kaldı. Gözlerini kapatanlar hala şike diyor yazık... vatanıma yazık... İnsanların canlarıyla oynanıyor, söylenen sözcükleri okurken ben utanıyorum. Bu kadar gözleri kapatması, meşgul etmesi futbolun gücümü yoksa milletimin cahilliğimi ?
Son zamanlarda okuduğum en mantıklı şeydi.Teşekkürler.

magex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uzun mesajınızın sadece bu kısmına cevap verirsem umarım mesele vüzuha kavuşur. kıymetli kardeşim, aziz yıldırımı da, fenerbahçeyi de mahkum eden malum mahkemenin kapatıldığını, verdiği bütün kararların şu an itibariyle butlan (yok hükmünde) olduğunu biliyorsunuz değil mi? yaptıkları bütün yargılamaları malum yapılanmanın bir uzantısı olarak ve adalet için değil, toplum mühendisliği adına yaptığını görmedik mi, ve bu adamların idama mahkum ettiklerinin şu an dışarıya çıktığına şahit olmadık mı?

bu ülkeye yarım asır hayatını vakfetmiş şerefli bir askere, bir genelkurmay başkanına "terör örgütü üyesi" yaftası vurmuş bir mahkemeden bahsediyoruz, aziz yıldırıma, fenerbahçeye yapılanlar ne ki onun yanında? bu konuda o kadar çok şey yazabilirim ki satırlar yetmez, başka yerlere uzanır, işin ucuna siyaset karışır diye kesiyorum burada. ama artık sürekli mahkemeden, yargıdan falan bahsetmeyin ne olur, ağızlarınıza sakız gibi pelesenk ettiğiniz bu kavramlar iflas etti bu ülkede çünkü.
Hocam bir örnek vermek gerekirse sizin bir şirketiniz olduğunu ve bunun kurucusu olduğunuzu düşünün ve hakkınızda rüşvet vermek gibi bazı suçlar olduğunu varsayalım(suçlu veya suçsuz olabilirsiniz şirket sizindir kimseye mal edilemez,isterseniz satarsınız isterseniz yıkarsınız).Siz istifa mı edersiniz yoksa kurucusu oldğunuz şirkette sonuna kadar devam mı edersiniz? (Büyük ihtimal devam edersiniz veya kapatırsınız,satarsınız)

İkinci bir örnek olarak yine bir şirketiniz var ve sizde bu şirketin sahibisiniz hisse olarak ama fiili olarak bir etkinliğiniz yok. Şirkette etkin olan genel müdürünüz(veya Ceo) hakkında suçlamalar var diyelim mesela ihaleye fesat karıştırmak gibi. Şimdi olasılıklara gelicek olursak;

1.Genel müdürünüz suçludur ve sizde bunu biliyorsunuzdur veya göz yummuşsunuzdur.
2.Genel müdürünüz suçsuzdur
3.Genel müdürünüz bunun bir kumpas olduğunu söylemektedir

Bu olasılıkların hangisi gerçek olursa olsun bu genel müdürle yola devam edermisiniz, kendi ellerinizle kurduğunuz şirketi riske edermiydiniz bir genel müdür için? Eğer gerçekten suçsuzsa bir gün elbet aklanacaktır Allah'ın adaletinden şüphemiz yok. Allah Kimseninde başına vermesin amma velakin burda yapılan bir yanlış var o da genel müdürün en azından bir süreliğine bu görevden uzak kalmamasıdır. Hikayede hatam varsa düzeltin, size karşıda bir suçlama yapmak için değil sadece empati yapmanız için sizi örnek verdim.

"Şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım"
"Fenerbahçe ben(Aziz Yıldırım) ile eşdeğerdir" Bunlar aziz yıldırımın sözleridir.

Not:Hocam son olarak bu günde tahliyeler oldu bunlardan biride Kemal Alemdaroğlu'dur sözlükler de bu adam hakkında yazılanlara bi bakmanızı istiyorum bundan 10-12 yıl önce yazılanlara, nasıl bir insan olduğu ortadadır malesef tahliyelerde suçlu suçsuz ayrımı yapıldığını düşünmüyorum. Bunun yeri değil biliyorum sadece bir kez bakıp hakkında bilgi edinmeniz için söylüyorum.

acakir24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Trabzonlu taraftarların Fenerbahçeye beleş galibiyet edişi " şeklinde özetlenir bu maç