Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe - Video, Maçın Özeti, Golü | Maç Tatil Edildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Sezonu kapatsınlar trabzon da akıllansınlar az bu ne ya maç mı izlemeye gidiyorlar yoksa savaşa mı ?

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adalet yerine gelene kadar böyle
devamı seneye...
şu mantığa bakarmısın ya gurur duyuyor yaptıklarıyla devamı seneye diyo birde adaletten bahsediyo siz gibiler yüzünden türk futbolu ne hale geldi ya adam futbolunuzu oynayın kazanın şu yaptıklarınız nedirya bu yüzden bi baltaya sap olamadınız şu liğde 3 büyük vardır Fenerbahçe galatasay ve beşiktaştır kendinizi büyükten saymayın sıradan takımsınız bırakın bu 3 büyükleri bursasporun yanından geçemezsiniz.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
O kadar malzemeyi stada nasil sokmuslar? Polisin görevi ne orda? Ilk bunlarin ifadesini almak lazim.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sporda yasa olmayınca bu olaylar daha çok olur yazık futbolcularınızın emeğine yazık ANLAYANLARA

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kimsenin kimseyi suclaması gerek yok asıl suclu tff dir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ahmet Çakar: "Bu olayların sorumlusu Federasyon ve İbrahim Hacıosmanoğlu'dur"Rasim Ozan Kütahyalı: "Bir de Volkan"

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Trabzon taraftarı yaptıklarında haklıdır demiyorum ama bu gelinen nokta da bütün suç federasyonundur.İnsanlar hukuki olarak vicdanlarında adalet duygusunu hissedemeyince kendi adaletlerini kendileri belirliyor sonuç ortada istenmeyen görüntüler.Volkanın yaptığı hareketleri de tasvip etmiyorum her zaman ki gibi tribünleri kışkırtan hareketler not : Galatasaraylıyım :)

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Hiç bir kupa hiç bir spor insan hayatından daha değerli değildir.İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?Lanet olsun böyle futbol anlayışına.Olmaz olsun böyle taraftarlık.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
O değilde Ersun Yanal koşusu neydi öyle atletizime yazılsın insan futbolcusunu bırakır öyle koşarmı soyunma odasına bir koştu pir koştu:)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
senin başına bir şey atılmaya çalışırsa sen yarabbi şükür dersin dimi biz burda futbol nerede diyoruz sen hala neyse

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Önceden futbolcular ariza cikarirdi simdi ise taraftarlar. La cebinize getirip iki kurus koyduklari yok ne diye tepiniyorsunuz? Izle maci cek git evine. Bu herkes icin gecerli.

Ne zaman akillanacagiz biz? Bu kafayla nereye gidecegiz...

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siyasilere sanatcilara sporculara ve buyuklere saygi iyice azaldi tmm begenmeyebilirsin ama ne bu siddet bu celal

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
senin başına bir şey atılmaya çalışırsa sen yarabbi şükür dersin dimi biz burda futbol nerede diyoruz sen hala neyse

onu kendinize soracaksınız neden bu kadar sevimsizsiniz neden bu ülkede kimse sevmiyor sizi başarımı desem o yok ki sizden yapılanları hoş karşılamıyorum yapılanlara karşıyım şidetle spor olmaz utanıyorum bence bu futbol değil benim bildiğim futbol sahada olur ancak önce siz bir kendinize sorun ondan sonra eleştirin en son konuşacak olan sizsiniz.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
şu mantığa bakarmısın ya gurur duyuyor yaptıklarıyla devamı seneye diyo birde adaletten bahsediyo siz gibiler yüzünden türk futbolu ne hale geldi ya adam futbolunuzu oynayın kazanın şu yaptıklarınız nedirya bu yüzden bi baltaya sap olamadınız şu liğde 3 büyük vardır Fenerbahçe galatasay ve beşiktaştır kendinizi büyükten saymayın sıradan takımsınız bırakın bu 3 büyükleri bursasporun yanından geçemezsiniz.
boşuna tahrik etmeye çalışmayın,yemezler

bu ülkede sadece ts taraftarından görülmüyor
boşuna uğraştırma göresel eklerim susarın
türk futbolunun bu hale gelmesinin nedeni şike yaptığı birçok resmi kurum tarafından onaylanmış ama cezası halen verilmemiş klübü koruyanların suçudur.
sizler bilmiyor olabilirsiniz ama çalınan şamoiyonluk sonrası ölen insanlar oldu
anarşiyse anarşi
adaletin bittiği yerde anarşi başlar

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaş bırakın bu işleri.Fener taraftarı polis arabası devirip yakarken iyi Trabzon taraftarı maç tatil ettirince tü kaka.
adil olun.her taraftar aynı.

Trabzon taraftarı takımını desteklemeliydi küfür edeceğine.Takımını kendileri düşünmüyolarsa başkaları neden haklarını kollasın?

balaban6162

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burada olanlar göründüğünün tam aksine altında daha fazla şeyler yatıyor, eğer maçı alsaydı 4. sıraya yerleşecekti, lidrin farkı azalacaktı. Kupanın verilememesi elbete etkili oldu ama bunun altında başka birşey var.
Sezon başında beşiktaşa yapılan olay aynısı burada yapıldı, orada da beşiktaş serbest vuruş kullanacaktı ki olaylar çıktı, tabi bir kısım taraftar sayesinde , onların kim olduğunu az çok tahmin edersiniz, taraftar değildiler. Hakem orada da hiç beklemeden soyunma odasına gitti 1 daka içinde saha tertemiz olay yok, olan bjk ye olmuştu.
Şimdide maç 1-0, ts serbest vuruş kullanıyor. hop olaylar. Hakem sadece baktı ve doğru soyunma odasına, sanki birşey çıksada soyunma odasına gitrsem hemen dercesine.
Bunda kasıt var, birileri bunu yaptı, orada çıkan o olayların şikebahcenin işine yarayacağını herkes bal gibi biliyordu.
Yazık Türkiye de futbolu bitirdi bu federasyon, yeter artık bırak bu sporun beşini demirören, bjk yi bitirdin tff yi bırak.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
onu kendinize soracaksınız neden bu kadar sevimsizsiniz neden bu ülkede kimse sevmiyor sizi başarımı desem o yok ki sizden yapılanları hoş karşılamıyorum yapılanlara karşıyım şidetle spor olmaz utanıyorum bence bu futbol değil benim bildiğim futbol sahada olur ancak önce siz bir kendinize sorun ondan sonra eleştirin en son konuşacak olan sizsiniz.
beni alıntılamadan açıkla ben seni alıntıladımmı tabi tek sorumlu biziz boşver ya neyse derdimde modlar silecek ikili tartışma die senin amacını biliyorum ben ;)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ben herkes gibi yorum yazıyorum ve yazdığım yorumlarda ters birşey söylemedim ama nedense sen yorumuma atlıyorsun ben bunu şöyle anlıyorum sen doğruları okudukca dayanamıyorsun cvp veriyorsun ersun yanal koştu dedim ne olmuş oturup yasmı tutayım ağlayımmı bu yorumda ne var neresi tahrik.

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
boşuna tahrik etmeye çalışmayın,yemezler

bu ülkede sadece ts taraftarından görülmüyor
boşuna uğraştırma göresel eklerim susarın
türk futbolunun bu hale gelmesinin nedeni şike yaptığı birçok resmi kurum tarafından onaylanmış ama cezası halen verilmemiş klübü koruyanların suçudur.
sizler bilmiyor olabilirsiniz ama çalınan şamoiyonluk sonrası ölen insanlar oldu
anarşiyse anarşi
adaletin bittiği yerde anarşi başlar
devam edin elinizden geleni ardınıza koymayın bu kafayla fazla gidemezsiniz zaten.

ptt 1'ci lig ekipleri trabzonspor için pankart hazırlatıyorlarmış HOŞ GELDİN 20010 200011 ŞAMPİYONU :thumbup:

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
SDN deki bütün arkadaşlara soruyorum elinizi vicdanınıza koyun cevaplayın şu soruları 1)şike var mı ? yok mu?
2)fb küme düşseydi zamanında böyle olaylar olurmuydu ? Ki Ali Koç zamanında açıklama yapmıştı düşürsünler diye
3)Bunun gibi olaylar sadece ts a yada fbye değil bütün türk futboluna zarar vermiyor mu ?
4)Milli takım yada herhangi bir klübümüz önümüzdeki sezonlarda Fb ve TFF yüzünden avrupa kupalarına yada elemelere katılamazsa bunun hesabını km verecek !??

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Burada olanlar göründüğünün tam aksine altında daha fazla şeyler yatıyor, eğer maçı alsaydı 4. sıraya yerleşecekti, lidrin farkı azalacaktı. Kupanın verilememesi elbete etkili oldu ama bunun altında başka birşey var.
Sezon başında beşiktaşa yapılan olay aynısı burada yapıldı, orada da beşiktaş serbest vuruş kullanacaktı ki olaylar çıktı, tabi bir kısım taraftar sayesinde , onların kim olduğunu az çok tahmin edersiniz, taraftar değildiler. Hakem orada da hiç beklemeden soyunma odasına gitti 1 daka içinde saha tertemiz olay yok, olan bjk ye olmuştu.
Şimdide maç 1-0, ts serbest vuruş kullanıyor. hop olaylar. Hakem sadece baktı ve doğru soyunma odasına, sanki birşey çıksada soyunma odasına gitrsem hemen dercesine.
Bunda kasıt var, birileri bunu yaptı, orada çıkan o olayların şikebahcenin işine yarayacağını herkes bal gibi biliyordu.
Yazık Türkiye de futbolu bitirdi bu federasyon, yeter artık bırak bu sporun beşini demirören, bjk yi bitirdin tff yi bırak.

Hakem zaten önceden bir kere durdurdu ve tekrar başlatarak büyük bir sorumluluk aldı sırtına sen sahadaki futbolcuya tuğla büyüklüğünde taş at , ayağının dibine meşale at , korner taç kullanacak patır patır yabancı madde at , kaleci vuruşu kullanılacak kapı kolu at sonra işin içinde bir iş var öyle mi ? Trabzonsporu bugün bu hale getiren tamamen taraftarıdır. Taraftarlık takım lehine tezahürat yapmak değildir eğer sen takımını zor duruma düşürecek birşey yapıyorsan bugün serbest atış kullanılırken volkanın ayağının dibine meşale atmak gibi o zaman sen iyi bir taraftar değilsin, sen taraftar değilsin holigansın. Kusura bakmayın ağır olacak ama şu olay trabzonun başına geldiği için gram umursamıyorum galatasarayıda pek sevmem ama gs nin başına gelse gerçekten üzülür, feneri kınardım ama trabzonspor tamamen kin ve intikam temelleri üzerine kurulmuş bir şekilde yönetiliyor.

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş bırakın bu işleri.Fener taraftarı polis arabası devirip yakarken iyi Trabzon taraftarı maç tatil ettirince tü kaka.
adil olun.her taraftar aynı.

Trabzon taraftarı takımını desteklemeliydi küfür edeceğine.Takımını kendileri düşünmüyolarsa başkaları neden haklarını kollasın?

isabetli görüşünüz için sizi tebrik ederim bakın fener taraftarı her naneyi yiyebilir yönetici döver devletin otosunu yakar benzinlik ateşe verir vs vs şeyler yapar sonuç? 0 futbolcusu adam aldırır yöneticisi şike yapar avrupa ceza verir türkiyede sonuç 0 kimse kusura bakmasın bakın fenerbahçeyi artık fenerbahçeden başka kimse sevmiyor neden ? bunuda herkes biliyor koy şu türkiye ligindeki takımları avrupanın liglerine tek tek hangi takımın ne olduğu ortaya çıkar özellikle fenerbahçenin halinin ne olacağını siz düşünün e kolay değil hakemler kollar federasyon kollar yayıncı kuruluş onlara çalışır yorumcular onların söylediklerinden çalar basın onlarındır onlar suçsuzdur günahsızdır herşeyi şu bu o yapmıştır şikeyi bilmem kim bulmuştur daha neler neler bunları al karşına ölünceye kadar konuş anlamazlar rıdvanla güntekini izledimde güntekine sormazmı insan be hey adam senin taraftarın olimpiyatta ne yaptı sen kalkıp olayı kimin üzerine yıktın ? utanma desen 0 yüz değil mübareklerdeki lastik hiçbirşey para etmiyor bence trabzon taraftarı az bile yaptı trabzon camiasına karşı yapılanlara karşılık az bile yaptı bunlar daha iyi günler tüp başkanı o koltukta ve azizde fenerin başında oldukça türkiyedeki futboldan da taraftardan da hakemlerden de bi cacık olmaz futbolmu görmek istiyorsunuz açın ingiltere ligini ispanya ligini kıytırıktan lig olan fransa ligini izleyin de futbolu unutmayın

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bu ülkede futbolun tadı çoktan kaçtı zaten diyecek bişey yok.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Anlamadığım Vali catılara neden keskin nişancı koymuş:rolleyes:

Sebahattin Çakıroğlu : Binaların tepesine keskin nişancı çıkaran valiyi ve onu kulübe üye yapan İbrahim Hacıosmanoğlu istifa etmeli.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
isabetli görüşünüz için sizi tebrik ederim bakın fener taraftarı her naneyi yiyebilir yönetici döver devletin otosunu yakar benzinlik ateşe verir vs vs şeyler yapar sonuç? 0 futbolcusu adam aldırır yöneticisi şike yapar avrupa ceza verir türkiyede sonuç 0 kimse kusura bakmasın bakın fenerbahçeyi artık fenerbahçeden başka kimse sevmiyor neden ? bunuda herkes biliyor koy şu türkiye ligindeki takımları avrupanın liglerine tek tek hangi takımın ne olduğu ortaya çıkar özellikle fenerbahçenin halinin ne olacağını siz düşünün e kolay değil hakemler kollar federasyon kollar yayıncı kuruluş onlara çalışır yorumcular onların söylediklerinden çalar basın onlarındır onlar suçsuzdur günahsızdır herşeyi şu bu o yapmıştır şikeyi bilmem kim bulmuştur daha neler neler bunları al karşına ölünceye kadar konuş anlamazlar rıdvanla güntekini izledimde güntekine sormazmı insan be hey adam senin taraftarın olimpiyatta ne yaptı sen kalkıp olayı kimin üzerine yıktın ? utanma desen 0 yüz değil mübareklerdeki lastik hiçbirşey para etmiyor bence trabzon taraftarı az bile yaptı trabzon camiasına karşı yapılanlara karşılık az bile yaptı bunlar daha iyi günler tüp başkanı o koltukta ve azizde fenerin başında oldukça türkiyedeki futboldan da taraftardan da hakemlerden de bi cacık olmaz futbolmu görmek istiyorsunuz açın ingiltere ligini ispanya ligini kıytırıktan lig olan fransa ligini izleyin de futbolu unutmayın

trabzon'da futbolcularımıza saldırı olur Fenerbahçe suçlu, geçen sene yine Trabzonda soyunma odamız basıldı Fenerbahçe suçlu,
Trabzon bizim sahaya gelir, maçtan sonra bizim taraftarlar sakince stadı terkederken Tranzon başkanı taraftarların arasına dalar, Fenerbahçe suçlu.
ondan sonrada federasyon ve hakemler sizi tutyor diyorsunuz.
görüyoruz federasyon ve hakemler kimi tutuyor.
son 3 yılda ufak tefek ceza dışında Galatasaray'a ceza vermeyen veya verilen cezaları hemen erteleyen federasyon bizi tutuyor,
tamam kardeş sen haklısın, Fenerbahçe kümeye.

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşte volkanın forması
e7rV4P.jpg
[/URL][/IMG]
şu maytaplar göze veya hasas bir yere gelse insan üzerinde kalıcı hasar bırakır ya böyle birşey olsa çokmu iyi olacak soruyorum aynı şey burak yılmazada yapıldı yazık değilmi futbola gölge düşürüyorsunuz manşetlere kara gece dedirtyorsunuz yazıklar olsun maç izlemeye değil savaşa gelmişsiniz koca taş kapı kolları inş çok ağır bir ceza gelir de diyorsunuzya BİZE HERYER TRABZON hayır SİZE HER YER DEPLASMAN.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
trabzon'da futbolcularımıza saldırı olur Fenerbahçe suçlu, geçen sene yine Trabzonda soyunma odamız basıldı Fenerbahçe suçlu,
Trabzon bizim sahaya gelir, maçtan sonra bizim taraftarlar sakince stadı terkederken Tranzon başkanı taraftarların arasına dalar, Fenerbahçe suçlu.
ondan sonrada federasyon ve hakemler sizi tutyor diyorsunuz.
görüyoruz federasyon ve hakemler kimi tutuyor.
son 3 yılda ufak tefek ceza dışında Galatasaray'a ceza vermeyen veya verilen cezaları hemen erteleyen federasyon bizi tutuyor,
tamam kardeş sen haklısın, Fenerbahçe kümeye.
hocam boşver ya bırak kendileri kendilerine yazışsınlar ortada mantık olmadıkça lafımız boş sonuçta yendikmi yendik

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Madem Galatasaray girdiniz bende gireyim işte bir fenerli kafası az önce canlı dinledim.

Ümit Özat: "Galatasaray Kadıköy'de kupa aldı, Fenerbahçe seyircisi sahaya bir çöp bile atmadı !! " gülsemi ağlasammı Ümit:)