turuncuaşkına
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 144
budan sonraki maçlarda daha da iyi olmalarını umuyorum.
1 maç Galatasaray aleyhine hata yapılmış nasıl yaygara çıkartıyorsunuz. Her maç en az 3 4 net pozisyonda yaptığınız şike ne olacak?MHK Galatasaray'ı destekliyor diyen arkadaş buna bak istersen belki fikrin değişir @Sıradan Kullanıcı
]
Tabii bize 1 defa alehimize karar verilir bişey demezler Lehimize karar verirler haftalardır konuşulur Hala görüyorum bazı yerlerde kasımpaşa maçını konuşuyorlar1 maç Galatasaray aleyhine hata yapılmış nasıl yaygara çıkartıyorsunuz. Her maç en az 3 4 net pozisyonda yaptığınız şike ne olacak?Ekli dosyayı görüntüle 141479
Çünkü Erzurum maçı zaten başlı başına fiyaskoydu ama Kasımpaşa yeneceği maçı sırf GS el altından hakemlerle teması yüzünden kaybetti. Yabancı basına bile çıktı GS net bir şekilde şike yapıyor diye halen daha savunun. Avrupada maçlar masada değil sahada oynandığı için de gelen geçen 5 6 atıyor avrupa fatihimeTabii bize 1 defa alehimize karar verilir bişey demezler Lehimize karar verirler haftalardır konuşulur Hala görüyorum bazı yerlerde kasımpaşa maçını konuşuyorlar
Neyse bu konu Fenerbahçe'nin galibiyeti ile ilgili tebrik ediyorum fenerbahçe'yiÇünkü Erzurum maçı zaten başlı başına fiyaskoydu ama Kasımpaşa yeneceği maçı sırf GS el altından hakemlerle teması yüzünden kaybetti. Yabancı basına bile çıktı GS net bir şekilde şike yapıyor diye halen daha savunun. Avrupada maçlar masada değil sahada oynandığı için de gelen geçen 5 6 atıyor avrupa fatihime
Galatasaray senelerce hakemler ile şampiyon oldu.1 maç Galatasaray aleyhine hata yapılmış nasıl yaygara çıkartıyorsunuz. Her maç en az 3 4 net pozisyonda yaptığınız şike ne olacak?Ekli dosyayı görüntüle 141479
FB TSyle anlaşma yaptığı belli olmasın diye sevindi. O sezon tüm takımlar BS'a çalıştı başkanım. 4 şampiyon nedir ya Sovyet bloğu gibi. 5 şampiyon ile süper ligi renklendirmek anadolu bacağını hareketlendirmek için BS'a şampiyonluk ayarlandı.O yüzden erkenden sevinip rezil olmuşlardı değil mi? (Fenerliyim ama arada bi açıp izlerim gülmek için, hele o timsah yürüyüşü yapanlar yok mu )
Kanıtınız var mı?FB TSyle anlaşma yaptığı belli olmasın diye sevindi. O sezon tüm takımlar BS'a çalıştı başkanım. 4 şampiyon nedir ya Sovyet bloğu gibi. 5 şampiyon ile süper ligi renklendirmek anadolu bacağını hareketlendirmek için BS'a şampiyonluk ayarlandı.
Devleti o zamanlar ele geçirmiş olan Fetö emmilerini de unutma!Galatasaray senelerce hakemler ile şampiyon oldu.