TR9 Şifre Oluşturucu

bilgisayar cini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tr9ifreoluturucuwwwtr9o.jpg

Güçlü şifreler oluşturmayı sağlayan bir şifre oluşturma programı.
Özellikleri:
Şifrenin uzunluğunu ve içeriğini kullanıcının belirlemesine imkan verir.
Oluşturduğu şifreleri not defterine kaydetme özelliği vardır.
Saniyede 400 şifre oluşturabilir.

Download 2 (TR9)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sağ ol yazılım için ama hiç şifre oluşturucu kullanmadım hayatımda çok geçen numaraları bir kağıda yazarım belirli bir sıraya göre sıralarım yada karıştırırım.Hiç bir zaman unutmam :)

badboy94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paylaşım için teşekkürler.
İyi akşamlar...

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Pylaşım için teşekkür ediyorum iyi forumlar..

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Şifre Oluşturucu Hiç kullanmadım, Bir Siteye, Bir Oyuna Kısaca Üyelik Gerektiren Bir Yere Bilgilerimi Yazarken, Herzaman Yanımda Olan Sayın; Değerli; Şifre Defterime Kaydettim:w00t::laugh: ve Şu Ana Kadar Hiç Sorun Yaşamadım. Güçlü Şifreler oluşturmak önemli Değil :D Önemli Olan Akılda Tutabilmek :mrgreen: 32 Karakterli Örn: "561+&%92asdnns00208432)(&&&54s" Gibi Bir şifre Güçlü Olmakla beraber Akılda Tutulması Zor Bir şifredir. :D Evde Bir Yere Kaydet Sonra Kullan Problem Yok Ama Dışarıda? :devil:. Mesela "123124a" Şifresi Akılda Tutulması Basit, Size Gıcık Olup Şifrenizi bulmaya Çalışan Ve Tahmin Yeteneğinden Faydalanarak Şifrenizi Bulmaya Çalışan Biri İçin Gayet Güçlü Bir Şifre.:laugh: Zaten Profesyonel Biri Şifrenizi Bulmak İsterse Şekil A'da Görüldüğü Gibi =>:dirol:<= BUM:laugh:
Yaz Kızım;
Suçlunun Beratine, Programın Bir Gün Bir Yerde Lazım Olmasının Göz Önünde Bulundurulması İle Programın İsteğe Bağlı Olarak DOWNLOAD edilmesine Karar verilmiştir :hammer:

remeus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Paylaşım için teşekkürler