TP-LINK vs ZyXEL

Mr.mustafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Selam arkadaşlar, elimde iki tane modem var ve ikisi de Türk Telekom'un modemi. Birisi ZyXEL B-10B diğeri TD-W9970 olanı. Bunlardan hangisi daha kullanışlı ve kalitelidir? Nedeni ile birlikte yazar mısınız?

invizibıl ninja

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Bu ürünler Telekom'un isteğiyle üretiliyor. Özellikler aynı oluyor yani. piyasa ürünü değil, bazı özellikleri Telekom çıkarttırıyor. onun için pek fark olduğunu düşünmüyorum.

Donanımkralı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Zyxel çok daha iyi hem arayüz hem kalite olarak önde diyebilirim.Tplink de kopma problemleri çok oluyor.Zyxel i tercih et derim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ne gibi kronik sorunlar var söyleyebilir misin?
Wi-Fiden fazlasıyla düşüyor, iPad’lerın bazı modelleri bazı b10 modemlerle uyuşmuyor, DSL ve internet kesilmediği halde internet yokmuş gibi yapıyor, resetleyince düzeliyor. Bu benim yaşadıklarım, buna benzer sorun yaşayanlar da mevcut.

Mr.mustafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Wi-Fiden fazlasıyla düşüyor, iPad’lerın bazı modelleri bazı b10 modemlerle uyuşmuyor, DSL ve internet kesilmediği halde internet yokmuş gibi yapıyor, resetleyince düzeliyor. Bu benim yaşadıklarım, buna benzer sorun yaşayanlar da mevcut.
Dedikleriniz doğrudur, 8- 10 gün kadar kullandım sadece WİFİ kalitesi biraz daha düşük geldi ve wifi kanal numarası otomatik olduğu halde değişmiyor bu da çekim kalitesini düşürüyor gibi geldi çünkü çevremde ki apartmanlarda her evde ayrı ayrı internet var