TP-LINK TD-W8951ND dns sorunu

batuhanilt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TP-LINK TD-W8951ND bir modem kullanıyorum hiç bir sorun yokken bi' anda modemin wireless ve kablolu bağlantısında bağlantı sorunu oluştu.

Bağlı gözüküyor fakat bağlanmıyor ancak dns otomatik'den el ile değişim yapınca düzeliyor. Telefonlardan da bağlı gözüküyor ama internete bağlanmıyor sadece WhatsApp'ı kullanıyorum bunun sorunu nedir acaba yardım eder misiniz ?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Modeminizi arkasındaki reset tusuyla resetleyin bastan kullanıcı adı ve şifrenizle kurulum yapın düzelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Düzeldimi acaba. Aynı problem dün gece bendede oldu. Bende cisco marka lynkss modem kullanıyorum manuel dns de calışıyor ama otomatik cort

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
TP-LINK TD-W8951ND bir modem kullanıyorum hiç bir sorun yokken bi' anda modemin wireless ve kablolu bağlantısında bağlantı sorunu oluştu.

Bağlı gözüküyor fakat bağlanmıyor ancak dns otomatik'den el ile değişim yapınca düzeliyor. Telefonlardan da bağlı gözüküyor ama internete bağlanmıyor sadece WhatsApp'ı kullanıyorum bunun sorunu nedir acaba yardım eder misiniz ?

Merhaba,

Cihazınızı resetleyip yazılımı güncellemenizi tavsiye ederiz. Dilerseniz e-mail adresinizi bize iletebilirseniz bu konu ile ilgili sizlere gerekli dokümanları iletebiliriz. Dokümanlarda ki adımları kontrol ettikten sonra sorun devam ederse tekrar bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,
banner-tr.jpg