Tp-link td-w8901g şifre değiştirme

Xploren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
TP-LINK TD-W8901G marka modemim var ben evde yokken kardeşim komşulara şifreyi vermiş 192.168.1.1 den girmeye çalışıyorum ama 3-4tane şifre denedim hiçbirini kabul etmedi bi yardım etseniz acil

berkaysavci

Super Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Kullanici adi +sifre ikiside admin olmasi gerekir

Xploren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
berkay deenedim olmadı

berkaysavci

Super Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Tek care var kardes bndede bu modem var.arkasindaki bir bosluk var ona igne sokup resetle ondan sonra ikiside oto. Admin oluo.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
admin
ttnet

Denermisin

teknogemisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanıcı adı : admin Şifre ; ttgalaksi
Kullanıcı adı : admin Şifre ; admin
Kullanıcı adı : admin Şifre ; ttnet

Halen açılmıyorsa modeminizi resetlemeniz gerekmektedir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de modem td ptplink w8901 g şifrem başkalarında da var nasıl yenileyebilirm lütfen yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim wifi şifresi değişmiyor yardımcı olun her şeyi yapıyorum ama şifre değiştirme sitesi gelmiyor yardımcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıd admin şifre admin (eğer deiştirmediysen ) girdikden sonra arayüze güvenliğe ordanda şifre deiştiriceksin 10 snye server reset atıcak ve oluyor eğer onuda yapamazsan ttnet servis hattından sölersin değiştirirler . saygılarımı sunarum
:) :dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arayüze ıp numarasını giriyorum ama açılmıyor arkadaşlar açılan pencereye 192.168.1.1 yazıyorum ama arayüze ulaşamıyorum bir türlü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ßenım modemde aynı modem bende sıfreyı deqıstırmek ıstıyorum lakin benım sıkıntım 192.168.1.1 adresım gırıyorum acmıyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ßenım modemde aynı modem bende sıfreyı deqıstırmek ıstıyorum lakin benım sıkıntım 192.168.1.1 adresım gırıyorum acmıyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunz ?

modem arayüzü açılmadığında modemi resetleyip açmayı deneyiniz. admin admin ile giriş yapıp ayarlarınızı tamamlayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ARKADAŞLAR BEN ŞİFREYİ DEGİŞTİREMEDİM BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar tp-link adlı modem kullanıcıları bütün normal yolları denediğiniz halde de açılmıyorsa 444 0 375 i arayım sorununuzu oradan giderebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben ip adresini giriyorum ama ip adresinin açılması gereken sayfa açılmıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?