TP-Link Modemde ping sorunu!

Feartear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2-3 aydır değişgen ping sorunu var bende.İlk olarak ttneti felan aradım,ilgilenemeyiz dediler ona firması bakıyo dediler,bende burada tp-link temsilcisini gördüğüm için buraya konu açiyorum yardımcı olurmusunuz?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Tp Link hangi modeli?.
Ping sorununun pek modemden kaynaklanacağını sanmıyprum. İnternet hızınız nedir?. Hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?.

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
2-3 aydır değişgen ping sorunu var bende.İlk olarak ttneti felan aradım,ilgilenemeyiz dediler ona firması bakıyo dediler,bende burada tp-link temsilcisini gördüğüm için buraya konu açiyorum yardımcı olurmusunuz?

Merhabalar,

Sizlere yardımcı olabilmemiz için kullanmış olduğunuz TP-Link marka cihazınızın model numarasını bizlere iletebilir misiniz.

Saygılarımızla,

Feartear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Model markası TD-W9970 v3

---- Mesajlar birleştirildi ----

Tp Link hangi modeli?.
Ping sorununun pek modemden kaynaklanacağını sanmıyprum. İnternet hızınız nedir?. Hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?.
Bende modemden olduğunu sanmiyorum ama ttnet müşteri hizmeti bunu diretmekte kararlı,internet hızı derken? 64mb yaziyo internet özelliklerinde indirme hızım yaklaşık 1.2mb 1.5mb arası,tarife ttnet

Son düzenleme:

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Merhaba,

Öncelikle hattınızı ve gelen sinyali internet firmanız üzerinden kontrol etmeniz gerekiyor. Bunlarda bir sorun yoksa modemden kaynaklanan bir probleminiz olabilir fakat elinizde ki modeme biz bakmıyoruz.

Bu ürünler için desteği;

TD854W, TD864W ve TD-W9970v3 Model ürünler Türk Telekom'a özel olarak üretilen kampanyalı modemlerdir. Modemin kullanım hakkı ve servis işlemleri Türk Telekom çözüm ortağı SENTİM BİLİŞİM firmasına aittir konuyla ilgili Sentim Bilişim firması ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. İrtibat numarası 0850 209 40 40 veya modemdestek@sitetelekom.com.tr mail adresi üzerinden irtibata geçebilirsiniz.