Tp lınk modem değişimi

zulaak6161

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi geceler arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum tp lınk3280 marka modemim var ve 1 2 aydan beri kendini resetliyo vede hızı 100 3mb tan 100kb a düşmüş her ne kadar araştırma yaptıysam modem in bozuk olabileceğinden haber aldım.NEYSE SİZLERE BİR SORUM OLACAK ARKADAŞIMIN BİR YEDEK MODEMİ VAR ZYXEL MARKASI BUNU BANA VERDI ACABA BENIM HATTA TAKSAM OLURMU VEDE BUNU YAPIP KULLANABİLMEM İÇİN NE YAPMAM GEREK ŞİMDİDEN ÇOK TŞK

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşın modemi fabrika ayarına alıp kur sorun olmaz ttnet için ve ttnet ile kullanırsan yoksa kullanıcı adı sonuna "/" ekle tırnak olmadan...

zulaak6161

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sağol kardeşim ama modem benim değil bir arkadaşın benimki arızalı o boşta yanı onu taktığımda modem kurulumu vs ne yapmam gerek

zulaak6161

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim bilgilerin için çok tşk ediyorum yarın deneyecem ama sanırsam k.adı ve sıfreyı arkadasımda unuttu kendısı yurtdısında olmassa sana donerım tekrardan çok sağol.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
ilk baş cihazı fişe tak ve arkasındaki reset deligine igne sok 15 saniye basılı tut sonra 2-3 dakika bekle cihaz kendine gelsin.

Modemi sıfırdan kurmuş olacağız şimdi

zaten hızlı kurulum sana yardımcı olacak adsl kullanıcı adı ve şifreni gireceksin
örnek : 7853453@ttnet şifre 5394853 gibi gibi..

Bilmiyorsan TTnet'i ara öğren :)

bunu girdikten sonra kablosuz ayarlarını yap wifi ismi şifresi gibi gibii..
daha sonra arayüze şifre koy tamamdir :D
bu kadar