Tozlu.com Kayyum Atanması

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Merhabahalar,

Belki teknoloji sitesi değil ancak sonuçta bir alışveriş sitesi olduğu için belirtmek istedim.

Daha önce devamlı tv de reklamlarını görüyordum bir kere deneyeyim dedim. Ve deneme amaçlı olduğu için uygun fiyata bir ürün almak istedim. Normal sirapiş süresini aştıktan sonra kendileri ürünün iptal edildiğini belirttiler. Ama iadeye dair hiçbir bilgi vermediler. Az önce müşteri hizmetlerini arayarak sebebini sorduğumda ise acı gerçekle karşılaştım. Feto teror örgütü soruşturması devamında şirkette kayyum atanmış. Bundan dolayı alışveriş yapmayı düşünenler düşünmesin. Şayet paranızı geri almanız yalan olacak...

İyi günler.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,925
Kayyum ile yönetim değişir ama işler durdurulmaz. Geri ödememek için bir yalan uydurmuş olmasınlar. En kısa zamanda bir mahkemeye başvur ve tazminat isteğiyle dava aç. Yasal gecikme faizi istemeyi de unutma. Dava uzun sürebilir.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
sen fetö terör örgütüne destek veren siteyi destek verdiğini bil, reklamlarını yaptır olay olduktan sonra ve kayyum ata hahahahahhahahaha çok gülünçmüş :) :D :D