Toxiclere Alınmalıyı mıyım?

KediBokii

Asistan
Reaksiyon puanı
197
yaşımın da küçüklüğü yüzünden çünkü hala
yaş ile oyun doğru orantılı sanan bazı arkadaşlarımız var
Valorant ve Lol oynuyorum sıklıkla ve bildiğiniz gibi TR serveri çok toxic genellikle all mute çekiyorum ama valorantta bu geçerli değil info vermek lazım
fakat konuşmaya başlıyorum info için kes sesini veled diyenden tut küfürlere yada hakaretlerden tut boşlara ki (iyi oyuncuyum en azından şuanda elmas 2 seviyesindeyim)
birçok hakaret yiyorum ve isteer istemez alınıyorum ve kırılıyorum ne yapmalıym
(Hangi konuya açıcağımı göremedim Lol konusuna açttım)

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Alınma boşver bende valorant oynarken bir velet geldi yaşından büyük küfürler ediyor boşver alınma

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Valorant ve Lol oynuyorum sıklıkla ve bildiğiniz gibi TR serveri çok toxic genellikle all mute çekiyorum ama valorantta bu geçerli değil info vermek lazım
fakat konuşmaya başlıyorum info için kes sesini veled diyenden tut küfürlere yada hakaretlerden tut boşlara ki (iyi oyuncuyum en azından şuanda elmas 2 seviyesindeyim)
Raporla ailevi değerlere küfür edenleri filan benim en az 3 kişi raporladığım oldu

KediBokii

Asistan
Reaksiyon puanı
197
büyük küfürleri anlamıyorum ya ben 4.sınıfa kadar komik gelirdi ondan sonra ergence ve boşca geldi bıraktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarın kaldırıyorsa bence hikayeli oyunlara yönelebilirsin.
mantıklı aslında ne önerebilirsin ücretsiz .d

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Bence toxicler yüzünden oyun bırakmana gerek yok gel senle oynayak valorant :d

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Discord nedir Cumartesi oynayak :d

Toxiclerin bulunduğu bir toplulukta bulunmak ilerleyen süreçte seni de kötü etkiler.
Sesini kapatıyorum genellikle bne info varsada haritaya bakıp oynuyorum

KediBokii

Asistan
Reaksiyon puanı
197

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Valorant hiç oynamadım ama LoL de dediğin gibi reportlasanda ban sistemi çöp.Bazen all mute yapmakta işe yaramayabilir örnek adam lanene gelir feedler vb.Euw sunucusuna geç dicemde Türkler orayıda fethetti..

KediBokii

Asistan
Reaksiyon puanı
197
Valorant hiç oynamadım ama LoL de dediğin gibi reportlasanda ban sistemi çöp.Bazen all mute yapmakta işe yaramayabilir örnek adam lanene gelir feedler vb.Euw sunucusuna geç dicemde Türkler orayıda fethetti..
euw a geçince 1. türkler bol
2. 0 dan hesap kasmak istemiyorum
3. zaten valorant sık oynuyorum

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
En iyisi LoL oynama.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Ben ayda yılda 1 PUBG girerim. Onda da teamimden birine arabaya binmesini istiyorum. Velet bana sövüyor. Direk raporlayıp geçtim. Takılma bu akıl yaşı düşüklere.

En iyisi LoL oynama.
Bağımlılık yapıyor.

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
sen bence onları dava açmakla falan tehdit et,eğer "hee hee açarsın" gibi geçiştirmeler yaparlarsa "egm ihbar" sitesine kafandan bişeyler yaz fotoğrafını ona at bak bidaha yaparmı

Reaksiyon puanı
4,093
dota hiç video yok :(()

dota bide sarmaz gibime geliyor cs de ise herkes para ile bişi almış bir oyun için tahmini süre 10 dk ( dust 2 (
Öyle bişi yok CS'de kendim oynuyorum eski oyundan farkı yok skinler sadece parayla alınıyor.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Toxiclere hiç biryerde aldırma mesala az önce forumdan bi toxic özel mesajdan yazışmayı kilitleyip uyarı mesajını kopyalayıp sana gban attım diyordu :D her yerde var bu toxicler

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Valorant'ta çoğunlukla yaşı küçük kişiler çıkıyor. Ama fazla küfür eden yok ve fazla toxic görmedim. (Topu topu 15 maç Vb. atmışımdır.)

KediBokii

Asistan
Reaksiyon puanı
197
Toxiclere hiç biryerde aldırma mesala az önce forumdan bi toxic özel mesajdan yazışmayı kilitleyip uyarı mesajını kopyalayıp sana gban attım diyordu :D her yerde var bu toxicler
alınganlık işte bende biliyorum doğru olmadığını
Valorant'ta çoğunlukla yaşı küçük kişiler çıkıyor. Ama fazla küfür eden yok ve fazla toxic görmedim. (Topu topu 15 maç Vb. atmışımdır.)
veled isen küfür edenler gelir :DDD

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Bence arkadaşlarınla oynayacağın bir oyun şeç.
Hem toxiclerle uğraşmamış olur hem de arkadaşlarınla eğlenerek aranızda bağı kuvvetlendirirsin.

KediBokii

Asistan
Reaksiyon puanı
197
Bence arkadaşlarınla oynayacağın bir oyun şeç.
Hem toxiclerle uğraşmamış olur hem de arkadaşlarınla eğlenerek aranızda bağı kuvvetlendirirsin.
arkadaşlarımın hepsi 1. si olgun değil ( kastettiğim ortam iyi değil hepsi küfürbaz yaratıklar )
oyunda ki arkadaşlarım da hep aktif olmuyorlar keşke aktif olsalar
2. si oynadıkların tek oyun pabçi zula pabçi zula pabçi zula zevksizlerin teki ya

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Küfür edenlere küfür ede ede yasaklandım ben, olur öyle. :D
Takmamak lazım, oyuna geçtiğin gibi herkesi sustur mesela. Sohbet penceresini olabildiği kadar küçültüp oyun alanının dışına sürükle, oyununa bak.

KediBokii

Asistan
Reaksiyon puanı
197
yok yani lol de oynadığım sup zaten ne isterseniz sup dan
valorantta da sage yada omen oynuyorum ki adamları vuruyorum ortalama bi dereceli rankta kda m:
2,86 çıkmış iyidir hrhalde 3 adam vurup ölmek iyi ki genellikle ilk 3 te bitiyorum oyunda ki genel KDA kısmında

Küfür edenlere küfür ede ede yasaklandım ben, olur öyle. :D
Takmamak lazım, oyuna geçtiğin gibi herkesi sustur mesela. Sohbet penceresini olabildiği kadar küçültüp oyun alanının dışına sürükle, oyununa bak.
öyle yapıyorum da dediğim gibi info vermek de gerekiyor maçı kaybetmek istemiyorum chatten yazınca da konuşsana ,,,,,,,,,,,,,, diye küfürler klasik

oyunlarda kendimi geliştirmek istiyorum çünkü neden olmasın ki

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
arkadaşlarımın hepsi 1. si olgun değil ( kastettiğim ortam iyi değil hepsi küfürbaz yaratıklar )
oyunda ki arkadaşlarım da hep aktif olmuyorlar keşke aktif olsalar
2. si oynadıkların tek oyun pabçi zula pabçi zula pabçi zula zevksizlerin teki ya
Ne diyeyim o zaman arkadaşlarını iyi şeç reyis.