Touchwiz Silindi

emre.bozdags

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Geçen ay root atmıştım galaxy grand neo ya yanlışlıkla bir program ile touchwizi sildim Sadece Launcher ile telefon açılıyo rootu kaldırdım rom atmadan touchwizi yükleyebilirmiyim

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Stock ROM'u indirip telefonuna yüklemen gerekli. Bu işlemi yaptığında da bütün verilerin silinip telefonun orjinal olacaktır. Tabi root sayacı var mı yok mu bilmiyorum var ise bunu da sıfırlaman gerekli yoksa cihazın garanti kapsamı dışında kalır. Ayrıca konunun yeri yanlış. Samsung başlığı altında açmak gerekirdi.

emre.bozdags

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncellikle teşşekürler Konu sıkıntısı için özür dilerim. Şimdi bu telefon daha yeni. Bizimkilerin haberi olursa sıkıntı olur rom filan atmayı bilmiyorum ben. Telefoncuda kalması gerekecek büyük ihtimalle yokmu bi yolu

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Öncellikle teşşekürler Konu sıkıntısı için özür dilerim. Şimdi bu telefon daha yeni. Bizimkilerin haberi olursa sıkıntı olur rom filan atmayı bilmiyorum ben. Telefoncuda kalması gerekecek büyük ihtimalle yokmu bi yolu

Sammobile sitesinden cihazınıza uygun yazılımı bulup indirin, kies ile yükleyin.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba Arkadaşlar Geçen ay root atmıştım galaxy grand neo ya yanlışlıkla bir program ile touchwizi sildim Sadece Launcher ile telefon açılıyo rootu kaldırdım rom atmadan touchwizi yükleyebilirmiyim
kardeş 1. cisi madem telefonların ana yazılımı hakkında bilgin yok neden root atıyorsun şimdi stock yazılımı kurman lazım sammobile a gir firmware yazan yer var üstte telefon bilgilerini gir ordan sonra ülkeyi seç telefon hangi ülkeden aldıysan seç türkiye ise tr var ona tıkla sonra android sürümü ve tarihe bak en yeni olanı indir ama üyelik alman lazım sammobile üyeligi al ilk önce sonra indir indikten sonra odin diye program var onu ve samsung sürücü programı var onu indir odin ve sürücüyü kur sonra telefonu usb ile kapalı olacak şekilde bağla odini aç dosya bölümüne indirdiğin dosyayı seç sonra altta setup var ona tıkla ve kur daha önce yapmadıysan hiç elleme telefon çöp olur bilen birini bul yaptır telefoncular anlamıyor çoğu anlayan bulursan yaptır bir dahada ugraşma bilmedigin işe girişme....