Touchwiz Hafifliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Touchwiz Hafifliyor!

Samsung'un MWC 2015'te tanıtması beklenene yeni amiral gemisi Galaxy S6'da yer alacak yeni Touchwiz hakkında, önemli bilgiler ortaya çıktı. Yeni Touchwiz, çok hafif olacak.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Note 3 ten beri sürekli hafifliyor
Yağ damlası gibi hafif zaten
Samsung üst seviye cihaz duyurmadan önce hep bu haberler oluyor ve sonuç her zamanki gibi hüsran
Yine rehbere 10snde giren cihazlar bizleri bekliyor:lol:

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Samsung kasayı ve touchwiz halletsin bu sefer benimkide dahil olmak üzere önyargılar kırılır

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
tema destegini 4.2ye verse bari :P

Reaksiyon puanı
10,315
Note 3 ten beri sürekli hafifliyor
Yağ damlası gibi hafif zaten
Samsung üst seviye cihaz duyurmadan önce hep bu haberler oluyor ve sonuç her zamanki gibi hüsran
Yine rehbere 10snde giren cihazlar bizleri bekliyor:lol:

iyi de benim note4 bir saniye bile çekmiyor, tıklar tıklamaz anında görüntü veriyor. gözlerinizi karartmışsınız bi kere... :)

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
iyi de benim note4 bir saniye bile çekmiyor, tıklar tıklamaz anında görüntü veriyor. gözlerinizi karartmışsınız bi kere... :)

Birkaç ay geçsin anlarsin s4 ilk aldığımda da öyleydi şuan kasıntıdan duvarlara fırlaticam

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Evet touchwiz yağ gibi akıyor süper devam edin siz bilen zaten gerçeği biliyor :dirol:

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Evet touchwiz yağ gibi akıyor süper devam edin siz bilen zaten gerçeği biliyor :dirol:
kardeşim s5 i kendi telefonum s4 ü note 4 ve note 3 ( hep arkadaşlardan buldum :) ) bir araya getirip arka plan işlemlerini sıfırlayıp aynı anda ellerimi rehbere getirip bastım en geç s4 sonra note3 sonra s5 ve note 4 aynı anda açtı bası basmaz s5 ve note4 geliyor ama note 3 de ve s4 de baya gecikiyor bu durumdan bende şikayetçiyim ama android 5.0 gelince s4 ve note 3 de düzelecek..... artık bu sorun kalmıcak

excalance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 5.0 da adam basmasiyla rehebere giriyordu s4 de suan custom rom kullaniyom bende 2 sn suruyoe

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Samsung'un dialer uygulaması berbat. Ben note 3 kullanıcısı olarak ex dialer kullanıyorum, gram gecikme yok.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Samsung müşterilerini keriz yerine koyarken (şahsi fikrimdir.) halen nasıl Samsung'u destekliyorsunuz anlamıyorum. Aşağıdaki Samsung'un yaptığı reklam afişine bakın. Galaxy S3 ve iPhone 5 kıyaslaması yapılıyor. Karar vermek için zeki olmaya gerek yok diyor. S3'ün desteği biteli yıllar oldu, TR versiyonu kit kat alamadı hantal hantal çalışıyor. iPhone 5 mi ? iOS 6 ile gelmişti, iOS 7 aldı üzerine (bambaşka bir tema, yeni özellikler geldi öyle Samsung gibi sadece rakamlar değişmedi.) iOS8 aldı. Eylül de iOS 9 alacak... Sonrası Apple'a kalmış :)

VgD73y.jpg

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Samsung sahipleri tek derdiniz rehbere erken girmek olsun inşallah. Farklı sikletlerde yarışıyor Samsung diğer markalarla artık.

Reaksiyon puanı
16,128
android o kadar hızlı ki donanım ona yetişemiyor...
takograf yazıcısına yapmıştım bir tür oc yazıcı sisteme yetişemedi...

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
android o kadar hızlı ki donanım ona yetişemiyor...
takograf yazıcısına yapmıştım bir tür oc yazıcı sisteme yetişemedi...
Bence tam tersi, şu an ios ile kapışan android amiral gemileri işlemci, ram vs olarak ios cihazlardan kat kat üstün ama kullanımda ios daha stabil. Yani donanım çok güçlü ama Android onu tam performans kullanamıyor. O yüzden de her yeni cihazda işlemci frekansları artıyor, ram yükseliyor vs.. Ama iphone öyle değil, donanımı sonuna kadar kullanıyor.