Touchpad Çalışmıyor

Oğuzhan CR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar laptop almıştım free doslu toucpad çalışıyordu sonra wi̇n8 yükletti̇m touch pad çalişmiyor nasil açicam asus kullaniyorum bi̇rde formattan sonra nvi̇di̇a deneti̇m masasina gi̇remiyorum sağ tık yapınca masaustunde nvi̇di̇a çikmiyor i̇ntel hd grapchics yazıyor bi̇lgi̇sayar normalde nvdi̇a gtx 930 mx di̇ yardim edin ne yapabilirim

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba,
Bilgisayardaki sürücüler güncel mi?

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Birtane fare takın. Denetim masası aygıtlar ve yazıcılardan taktığınız fareyi bulun sağ tık yapıp fare ayarlarını seçin. En sağda aygıt ayarları var oradan touchpad'ı etkinleştirin. Yoksa aygıt yöneticisine gidin. Fare ve diğer işaret aygıtlarından touchpadı bulun adına bakın ve internetten driverini indirin kurun. Ekran kartı için internette gt930mx driver diye aratırsanız bulursunuz. Onu kurun.

TecnoBilge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar laptop almıştım free doslu toucpad çalışıyordu sonra wi̇n8 yükletti̇m touch pad çalişmiyor nasil açicam asus kullaniyorum bi̇rde formattan sonra nvi̇di̇a deneti̇m masasina gi̇remiyorum sağ tık yapınca masaustunde nvi̇di̇a çikmiyor i̇ntel hd grapchics yazıyor bi̇lgi̇sayar normalde nvdi̇a gtx 930 mx di̇ yardim edin ne yapabilirim
Sürücüler eksik olabilir.

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4611642)

Son düzenleme: