Yardım Touch Pad Kapatma

Halil içen

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
17
f7 de touchpad kapatma işareti var basınca kapanıyordu format attım kapanmıyor fn f7 denedim olmadı laptop acer aspire 3
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazmamışım format attıktan sonra kapanmıyor fn f7 denedim olmuyor

f7 de touchpad kapatma işareti var basınca kapanıyordu format attım kapanmıyor fn f7 denedim olmadı laptop acer aspire 3

pardon formatı yazmışım :D

Reaksiyon puanı
67

pardon formatı yazmışım :D
Eğer @Linus Torvalds 'ın sunduğu çözüm işe yaramazsa, Acer resmi web sitesi üzerinden ilgili modelin sürücülerini indirip, kurulumu sağladıktan sonra tekrar deneyin. Bazı dizüstü bilgisayar üreticileri yazılım kontrolcüsü ile ilgili işlevleri kontrol etmekte.

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
Eğer @Linus Torvalds 'ın sunduğu çözüm işe yaramazsa, Acer resmi web sitesi üzerinden ilgili modelin sürücülerini indirip, kurulumu sağladıktan sonra tekrar deneyin. Bazı dizüstü bilgisayar üreticileri yazılım kontrolcüsü ile ilgili işlevleri kontrol etmekte.
evet yazılımla da kontorl edilebilir ama klavye ile herhangi bir OS ta çalışmasını sağlamak için Hotkey Mode açılmalıdır.

Halil içen

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
17

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
bu arada benim biosda birçok ayar yok bios sürümü eski olabilirmi yoksa anakartın biosu öyle olduğu için mi öyle
tmmda anlamadığım nokta şu hotkey mode yoksa klavye de nasıl onlar var? kullandığım tüm laptopların biosunda hotkey mode vardı. cidden ilginç.
bios sürümü eski olabilirmi yoksa anakartın biosu öyle olduğu için mi öyle
bios sürümüyle alakalı olduğunu sanmam ben biosu güncellemiştim win kullanırken biosta hiçbir ayar değişmemişti sadece donanım uyumluluğu artar o kadar. yani anakartının biosu öyle olduğu içindir.

touchpadin markası ne?

Halil içen

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
17
tmmda anlamadığım nokta şu hotkey mode yoksa klavye de nasıl onlar var? kullandığım tüm laptopların biosunda hotkey mode vardı. cidden ilginç.

bios sürümüyle alakalı olduğunu sanmam ben biosu güncellemiştim win kullanırken biosta hiçbir ayar değişmemişti sadece donanım uyumluluğu artar o kadar. yani anakartının biosu öyle olduğu içindir.

touchpadin markası ne?
acerin sitesine girdim laptopu girdim direk f tuşlarındaki özelliklerin sürücüleri çıktı sanırım onları yüklersem düzelir