Tosuna Helal Olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _Zaur_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hacktor9canlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Başka ne diyeceksin ki. Mümin ve Mumine`leri gördükten sonra :D
Senin belli ki bi yaran var, mümin ve müminelerle ilgili yoksa böyle aşağılayıcı ifadeler kullanmazdın. Belki sapkın bir inanca sahipsin kim bilir, belki de hiç bir şeye inanmıyorsun ama yine de bu kötülemene, kötü tanıtmana sebep olamaz. Sen ya çok cahilsin ya çok kötü niyetlisin.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,590
Senin belli ki bi yaran var, mümin ve müminelerle ilgili yoksa böyle aşağılayıcı ifadeler kullanmazdın. Belki sapkın bir inanca sahipsin kim bilir, belki de hiç bir şeye inanmıyorsun ama yine de bu kötülemene, kötü tanıtmana sebep olamaz. Sen ya çok cahilsin ya çok kötü niyetlisin.
İlk yazımı okusaydınız görürdünüz. Okuma özürlü değilseniz birde okuyunuz.

Yukarıda yazdım ki Müminlerin Bazıları. Sözümü müminlerin hepsine mi söyledim?

hacktor9canlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
İlk yazımı okusaydınız görürdünüz. Okuma özürlü değilseniz birde okuyunuz.

Yukarıda yazdım ki Müminlerin Bazıları. Sözümü müminlerin hepsine mi söyledim?
Bir çok yerde mümin ve mümineleri hedef almışsın, bir yerde bazıları demişsin neye yarar! Kelime oyunu yapma bana.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,590
Bir çok yerde mümin ve mümineleri hedef almışsın, bir yerde bazıları demişsin neye yarar! Kelime oyunu yapma bana.
Sen Anladığın kadarını görmüşsün.

Din insanlarını Temize çıkarmaya çalışmışsın ama bende sana Din insanlarının Bazılarının Bildiğin kadar da masum olmadığını Videolarla anlatmışım.

Dönüp benimle yeniden Tartışman kenardan çok komik görünüyor.

hacktor9canlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Sen Anladığın kadarını görmüşsün.

Din insanlarını Temize çıkarmaya çalışmışsın ama bende sana Din insanlarının Bazılarının Bildiğin kadar da masum olmadığını Videolarla anlatmışım.

Dönüp benimle yeniden Tartışman kenardan çok komik görünüyor.
İyi bari dinsizliği mi savunalım senin uyduruk iki videon yüzünden, nerden bilelim o videoların dinsizlerce çekilmediğini ! Komik ama aynı zamanda acınacak haldesin bence.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Hanım ablamız güzelmiş ama paragöz

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,590
İyi bari dinsizliği mi savunalım senin uyduruk iki videon yüzünden, nerden bilelim o videoların dinsizlerce çekilmediğini ! Komik ama aynı zamanda acınacak haldesin bence.
Yaw he he :D

Hanım ablamız güzelmiş ama paragöz
Hanımı bir kenara bırakta O Tosun`un arkasında Yüksek yerlerde oturan Memur olmalı ki Hiçkimse dokunamadı çocuğa.
Bir yandan da Servetini neye yatırdı da tükenmek bilmiyor? Arkadaşlar bu çocuğa Devletten güzel paralar akıyor. Çok eminim yani :)

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,901
Para mutlu etmez, açgöz eder. Allah helalından versin, fazlasından değil. Paranın gücüne tapanlardan uzak durun, onlar gibi olmayın. Alt tarafı bir parça kağıt. O kağıT'ta güç görüyorsanız, Allah'a eş koşmuş durumuna düşebilirsiniz ve imanızı yitirirsiniz. Bu tür konularda çooooooooooooooooooooooooooooook dikkatli olmak gerek. Zihniniz açık olsun. İyi akşamlar.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,901
Onları savunan mı var? Bizi aptallıkları ile eğlendiriyorlar. Ancak ülkenin kaynaklarını savurup, zayıf düşürüyorlar. Aynı kişiler Bitcoin'e ülke kaynaklarını kaptırıyorlar. Sonra Dolar operasyonları başlıyor. Tosun ve Bitcoin olmadan Dolar operasyonu zayıf kalırdı.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,967
Yalnız değilsin kardeş. Bizimde Ülkeyi böylesine Bir sallayan lazım :D

Size oturduğunuz yerden para kazandıracağım diyen bir adama paralarını ver sonra adam orada burada elini kolunu sallayıp geziyor mahkemeler nerede vay efendim :) Zaten davada tutuklu sanıkta kalmamıştı galiba

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,590
Size oturduğunuz yerden para kazandıracağım diyen bir adama paralarını ver sonra adam orada burada elini kolunu sallayıp geziyor mahkemeler nerede vay efendim :) Zaten davada tutuklu sanıkta kalmamıştı galiba
Atasözü vardı.
Bedava Peynir Fare kapanlarında olur.
Yani insanların gözünü para kazanma hırsı bu kadar mı kapatmış?

segadreamcast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yazık gerçekten yazık... Herkesi kendiniz gibi bilmeyin @detanaoq @_Zaur_

Okudukça insanlık ölmüş diyesim geldi, olayın hiç de alakası olmayan müminlere bağlamanız resmen konuya sabotaj.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,590
Yazık gerçekten yazık... Herkesi kendiniz gibi bilmeyin @detanaoq @_Zaur_

Okudukça insanlık ölmüş diyesim geldi, olayın hiç de alakası olmayan müminlere bağlamanız resmen konuya sabotaj.
Herkesi kendi kategorime yükseltmem ben. Zaten başkaları gibi ikiyüzlü değilim. Acı gerçekleri söylüyorum.

Durup durup Müminleri översem Aklı başında olan müminlerin yanında olan Diğer Aklında Bin türlü Fesatlı hareket yapmak isteyen Adını mümin Koyan İnsancıklara Hareketleri için Büyük bir yol açarım.

dvd bozuk_atıyo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burası ateist ağırlıklı bir forum, adını ateist forum olarak değiştirse hiç şaşırmam :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sonuçta insanlar kandırılmış konu dini inançları değil bir soytarının yaptıkları.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
insanlar saf olabilir ama aç gözlülük her iki tarafta da var.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,901
Bu hayatta Şeytan ile amansız bir mücadele veriyoruz. Onunla gözgöze değil, aldanmamak için mücadele ediyoruz. Aldanmak bir marifet değilmiş.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,590
Adamın bu kadar uzun süre keyif sürmesi beni güldürüyor. Harca harca bitmez mi para? :D :D :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burası ateist ağırlıklı bir forum, adını ateist forum olarak değiştirse hiç şaşırmam :D
Dinin arkasında saklanıp fesat insan olmaktansa, Ateist olup Sağlam bir insan olmayı seçerim.

Her Dini insanı da kötülemem ben Tanıdığım aklı başında olan baya insan var. Ama Gördüğüm kadarıyla Sonradan Dine Gelmiş insanların Hayat yolu Öylede masum değil, hep türlü türlü Günahları var. Dine Gelip günahlarını sildireceklerini sanıyorlar.

Son düzenleme:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
enayi değil saf kolay kanıyorlar...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
başlık helal olsundan helak olsun yada haram olsun ile değişmeli...

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,590
Dinsizler ne yapıyor ?
Kullandığın İnterneti yapmışlar ve ayakta tutuyorlar.
Dünyada gördüğün ve bazılarını sıklıkla kullandığın Teknolojinin 90 % kısımını Dinsizler bulup ortaya çıkardı. İnsanlık adına Baya baya yararları dokundu.

Hatta Nicola Tesla Elektron parçacıkların Kablosuz bir yerden bir yere aktarmanı 1900 yıllarının başlarında bulmuştu. Şimdilerde Telefonlara ekleniyor Kablosuz şarj cihazlarını Yeni teknoloji adıyla Millete kakalıyorlar.

tosunun ... ... versin...
Çiftlik banka Para yatırmış olmayasın sakın? :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Kullandığın İnterneti yapmışlar ve ayakta tutuyorlar.
Dünyada gördüğün ve bazılarını sıklıkla kullandığın Teknolojinin 90 % kısımını Dinsizler bulup ortaya çıkardı. İnsanlık adına Baya baya yararları dokundu.

Hatta Nicola Tesla Elektron parçacıkların Kablosuz bir yerden bir yere aktarmanı 1900 yıllarının başlarında bulmuştu. Şimdilerde Telefonlara ekleniyor Kablosuz şarj cihazlarını Yeni teknoloji adıyla Millete kakalıyorlar.

Çiftlik banka Para yatırmış olmayasın sakın? :D
hayır yatırmadım yatırmamda çünkü param yok...
olsa elektro gitarım olurdu...

mertince

Asistan
Reaksiyon puanı
51
İki tarafta haklı. İnsanlar boş beleşe para bulamaycaklarını öğrenmeli böylece bu kişilere karşı sağlamca durulabilir, diğer bir taraftan bazı insanlar artık o kadar para sıkıntısı çekiyor ki böyle boş umutlara kapılabiliyorlar. Tosuncuklarda fırsattan istifade götürüyor paraları ama insanları sırf bu davranışları içinde enayi yerine koymak pek doğru olmuyor.