- Reaksiyon puanı
- 23,590
Peki Lüks Hayat yaşamanın Bir yolunu söyle. Ömür boyu Hammallık yapan zaten öyle hayat yaşayamaz. Bırakın Keyfini çeksinİlk resimdeki bayan ne tatlıymış öyle
Çalıntı parayla keyifli bir hayat sürecek kadar vicdanı zayıf olmak, nasıl bir his acaba?
Tosunun karısına yazmak. Öğğhh ?İlk resimdeki bayan ne tatlıymış öyle
Çalıntı parayla keyifli bir hayat sürecek kadar vicdanı zayıf olmak, nasıl bir his acaba?
tosun adam mıki karısına sahip çıksın ama yine de o şekil yazmak bence de yanlış.Tosunun karısına yazmak. Öğğhh ?
Bugün başkasının karısına kötü gözle bakan yarın kendi karısna aynı gözle bakanları önemsemez bile... yazık insanlığa.Tosunun karısına yazmak. Öğğhh ?
Karaktersizin teki için ağzımızı bozmak bize yakışmazaslında başlık hatalı helal değil haram olsun Allah (C.C.)nasıl biliyorsa öyle yapsın olmalı.
Bu nasıl bir mantık, anlamış değilim. Suçlu masum olmuşEnayilerin parasını yemiş size ne. Adam iyi yapmış bile. Yok evde oturacak terlemeden para mı kazanıcaklar?
Paraları vardsıysa gidip kendilerine Hayvanat alıp besleyip zahmetle Ekmek paralarını çıkarsaydılar hiçkimse onların işine karışamazdı.
Bizim Ülkeyede Lazım böyle uyanık tosunlar.
Şimdiki Müminler`in Bazıları PEDOFİLİ olmuş. Zaten kendileri kendilerini günaha sokuyorlar. Devlette Müminlere destek olup ceza vermiyor.yatacak yeri yok bulsalar bir kaşık suda boğacaklar muminleri boş yere günaha sokuyor münafık...
Bilip bilmeden bütün müminleri zan altında bıraktığının farkındasın umarım, ne içtin senŞimdiki Müminler`in Bazıları PEDOFİLİ olmuş. Zaten kendileri kendilerini günaha sokuyorlar. Devlette Müminlere destek olup ceza vermiyor.
Hatta 1 Video Gördüm Facebook`ta. Mümin Yaşlı başlı Sakkalı birisi Kuran Okuduğu yerde Yanında 4-5 yaşlı oynayan kız çocuğun Dudaklarından asılıyor.
İşte Böyle insanlara Lanet düşüyor. Enayinin oturduğu yerde para kazanmak isteyeni Dolandırana Lanet okunmaz.
Ben Sabahtan şimdiye kadar Ter tökerek Bir İşte çalışıyım. Diğeride Kolay yolla elini kolunu evde sallaya sallaya Para mı kazansın elinde telefona bakarak?Bilip bilmeden bütün müminleri zan altında bıraktığının farkındasın umarım, ne içtin sen![]()
Bu söylediklerin doğru olabilir ama bunu ifade ederken yanlış ifadeler kullanıyorsun, müminleri küçük görme, hem insan hem doğa hem de hayvan sevgisi müminler için çok önemlidir. Cahil insanları işin içine katman yanlış ifadeler kullanmana sebep olmamalı.Ben Sabahtan şimdiye kadar Ter tökerek Bir İşte çalışıyım. Diğeride Kolay yolla elini kolunu evde sallaya sallaya Para mı kazansın elinde telefona bakarak?
Oyle Kolay Para kazananların Başına ne gelirse İyi oluyor benim gözümde. Kim ne derse desin Herkes Ekmek parasını Zahmetle kazanmalı.
Allahtan Korkanlara Bak hele.Bir dinin mensuplarını beğenmeye bilirsin ama burada onlara açıkça iftira atıyorsun, hakaret ediyorsun, gerçek bir mümin hiç bir zaman kötü davranışlarda bulunamaz, Allah'tan korkar insan. Cahilce davranışları olabilir ama bu kadar aşırı gitmez.
Çalışıp Parasını ter dökerek Helal yolla kazanıp evine geri dönen insanlara Saygım çok büyük. Allah Bereketlerini Bol Yapsın her zaman.peki pazar 07:30-pazartesi 07:30 arası kesintisiz uyumadan nöbet tutmak nasıl? kıyafet kuralı yok herhangibir kural yok sadece kimseyi dövmicen...
Başka ne diyeceksin ki. Mümin ve Mumine`leri gördükten sonraSenin kafan gerçekten güzel olmalı, sana Allah akıl fikir versin diyorum da başka bi şey demiyorum.