Toshiba Satellite Pro PS610E açılmıyor

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Laptopu şarja bağladım güç ışığı 1-2 sn. kadar yeşil yandı ve power düğmesine bastım. fakat fanlar dönmedi ve bilgisayar açılmadı. Daha sonra şarj ışığının turuncu olarak uzun aralıklarla yanıp söndüğünü farkettim. Pili çıkararak da deneme yaptım fakat sonuç yine aynı oldu.

şarj ışığının uzun aralıklarla yanıp sönmesi ne anlama geliyor arızanın niteliği konusunda bir bilgi mi veriyor??

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kimsenin hiç mi bir önerisi yok???

amd_ati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
güç kablosu arızalanmıştır.bir bilgisayarcıya götür dene çalışıyormu diye.

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Peki güç kablosu arızalandıysa Bataryadan çalışması gerekmez mi :S Eğer öyle diyorsan başka bir batarya ile dene :D

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Power sorunu olabilir mi acaba?

Benzer bi durum gelmişti başıma. Farklı bir marka dizüstü bilgisayarım power tuşuna basınca açılmamıştı Önemli bir şey değildir, ufak bi temassızlıktır diye düşünmüştüm, böyle basit bir sorun yüzünden servise gönderip günlerce bekleyecek olmak canımı sıkıyordu açıkçası... Ama servise gidince işin rengi değişti, Anakart arızası dediler ve anakart değişti. Tabi hemen satıldı sonra :D

İnşallah önemli bir şey değildir. sorun giderilirse, problemin sebebini ve nasıl çözdüğünü öğrenmek isterim açıkçası

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bilgisayarın şarj işlemiyle ilgili hiçbir sorunu yok batarya şarj oluyo ayrıca bataryayı geçtik direk bağlayınca bataryasızda çalışması gerekmiyor mu? Hiçbir türlü açılmıyor bilgisayarı komple söktüm ramlerini hatta içerisinden daha öncesinden bilmediğim bilseydim bir adet pcı ekran kartı alıp takabileceğim slotu gördüm her yerini inceledim yani bios plini çıkardım geri taktım ama sonuç aynı açılmıyor açılmıyor açılmıyor servisede vermek işime gelmiyor açıkcası

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sorununla fazla alakası yok ama Bu toshiba modellerinde Güç kablosu tam girmiyor Bilgisayara bağlanan ucu iyice takmazsan Şarj felan olmuyor.

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sorununla fazla alakası yok ama Bu toshiba modellerinde Güç kablosu tam girmiyor Bilgisayara bağlanan ucu iyice takmazsan Şarj felan olmuyor.

yok emre girip girmediğini görebiliyorum ayrıca şarj olduğunu da belirtmiştim