Toshiba Satelitte L50 Notebook Donuyor ve Kilitleniyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdatan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdatan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar toshiba satellite l50 notebook kullanıyorum durduk yere hiçbir sorun yokken bilgisayar kendiliğinden dondu ve kilitendi fare imlecini dahi haraket ettiremiyorum ancak power tuşundan kapatıp açabiliyorum bilgisayar tekrar açıldığı zamanda da aşırı şekilde yavaşlıyor ve 2 dakika içinde tekrar donuyor hiçbir işlem yapılamıyor yardım ederseniz sevinirim bilgisayarın özelliklerini aşşağıya bırakıyorum

Marka/Model : TOSHIBA Satellite L50-C-159
İşlemci : Intel® Core™ i7-5500U 2.40 GHz
İşletim sistemi : Wİndows 10
Sistem Belleği : 8 GB 1600 MHz
Sabit Disk (HDD) : 1 TB
Ekran Kartı : Nvidia GeForce® 930M 2 GB

Mert Alper

Profesör
Reaksiyon puanı
1,311
Soğutma ve zararlı yazılımlar geldi aklıma ihtimaller arasında. Bilgisayarınızı güvenli mod ile açın, aynı sorunu yaşıyor musunuz?

erdatan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soğutma ve zararlı yazılımlar geldi aklıma ihtimaller arasında. Bilgisayarınızı güvenli mod ile açın, aynı sorunu yaşıyor musunuz?
güvenli mod ile açmak deneyeceğim fakat ekran kartından dolayı olabilirmi güncellemeyi yapamamıştım hata verdiği için

Mert Alper

Profesör
Reaksiyon puanı
1,311
Bilgisayarı geri açtıktan 2 dakika sonra tekrar aynı sorunu yaşadığını söylemişsiniz sistem yük altında değilken. Güncellemeden kaynaklı olamaz ama yine de güncelleyin.

erdatan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başkan güvenli modda da başlattım sabit disk c yide taramadan geçirdim güvenli modda düzgün bir şekilde çalışıyor ama yeniden başlattığımda tekrar aynı sorun oldu en son çare sıfırlayacağım bir yararı olur mu acaba

Mert Alper

Profesör
Reaksiyon puanı
1,311
O zaman virüs yada zararlı yazılımlar yüzünden sorun yaşıyorsunuz. Mümkünse hiç uğraşmadan sıfırlayın, yedeklerinizi almayı unutmayın.