RudolphuS07
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Toshiba Satallite L755-14H bilgisayarım var.İlk zamanlarında sorunsuz oynadığım oyunu uzun süredir ani fps düşüşleriyle oynayamaz oldum.fps 70-80 lerden bir anda 30 lara 20 lere düşmekte bilgisayar ısındıkça bu miktarlar daha da azalmakta.Aylardır bilgisayar içinden denemediğim program kalmadı(combo fix,ccleaner vs..) sonunda sorunun donanımsal bir problemden kaynaklandığını kabullenmiş durumdayım ama hangisi ve hangileri olabilir bir fikrim yok.Isınma problemine gelirsek, ilk oyunda az problem yaşıyorum ve ilk oyundan sonraki oyunlar gözle görülür bir fps farkı oluyor sanırım ısındığı için.internette takılırken çok ısınma olmuyor ama fandan önceden hiç ses çıkmazken artık sürekli sesi duyuluyor ve ara ara coşup tekrar eski sesine geri dönüyor.Pc alındığından beri 1 kere kendim fanı temizledim ama macunları falan değil bilgisayarın içini açıp,fanı elektrik süpürgesiyle temizledim ve yine bir şey değişmedi.Nasıl bir yol izlemeliyim veya neleri değiştirmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
araştırmalarım sonucu benim kullandığım modeli kullanıp böyle bir sorun yaşamış ve bu sorununa çözüm bulmuş bir arkadaşı bu forumda buldum fakat sorunu nasıl çözdüğünü anlayamadım.Konunun Linki burda Toshiba Dizüstü Bilgisayar Kasma Sorunu bu konuya
HD TUNE PRO tarama sonuçlarım :
araştırmalarım sonucu benim kullandığım modeli kullanıp böyle bir sorun yaşamış ve bu sorununa çözüm bulmuş bir arkadaşı bu forumda buldum fakat sorunu nasıl çözdüğünü anlayamadım.Konunun Linki burda Toshiba Dizüstü Bilgisayar Kasma Sorunu bu konuya
HD TUNE PRO tarama sonuçlarım :