leoni_turk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba arkadaslar, TOSHIBA satalite a 200 kullaniyorum.kullanim kolayligi ve hizindan memnunum.Cihaz 5 yasinda. benim problemim kapanma. pc anidan kapaniyor. pc ses yapmiyor calismasi normal, elektirik problemi yok, donma yavaslama yok . pc nin orjinali vista. ben daha sonra cok defa win 7 ubuntu yukledim kaldirdim.oncleri yarim saatte bir kapaniyordu daha sonra hizlandi. acilrken kapanmaya basladi 3 dakikada 5 dakikada kapanmaya basladi. Guvenli kipte kapanmiyor sanirim. islemcisini soktum temizledim, termal macunu kazidim yeniden surdum problem yine duzelmedi. yeniden win 7 kurdum yine duzelmedi. usb ye ubuntu kd (kucuk bir isletim sistemi usb ye kuruluyor ismii yanlis hatrlayabilirim) pc i onunla actim kapanma olmadi. hard diski cikardim pcyi actim hicbir kapanma olmadi. ben de gittim yeni HD aldim win 7 kurdum yine kapanmaya basladi. ram lari cikardim teker teker denedim yine kapandi. virus ten olur mu bilmiyorum, tarattim bir sey cikmadi. yardimci olabilecek va mi arkadaslar tesekkur ederim.