TOSHIBA satalite a 200

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar, TOSHIBA satalite a 200 kullaniyorum.kullanim kolayligi ve hizindan memnunum.Cihaz 5 yasinda. benim problemim kapanma. pc anidan kapaniyor. pc ses yapmiyor calismasi normal, elektirik problemi yok, donma yavaslama yok . pc nin orjinali vista. ben daha sonra cok defa win 7 ubuntu yukledim kaldirdim.oncleri yarim saatte bir kapaniyordu daha sonra hizlandi. acilrken kapanmaya basladi 3 dakikada 5 dakikada kapanmaya basladi. Guvenli kipte kapanmiyor sanirim. islemcisini soktum temizledim, termal macunu kazidim yeniden surdum problem yine duzelmedi. yeniden win 7 kurdum yine duzelmedi. usb ye ubuntu kd (kucuk bir isletim sistemi usb ye kuruluyor ismii yanlis hatrlayabilirim) pc i onunla actim kapanma olmadi. hard diski cikardim pcyi actim hicbir kapanma olmadi. ben de gittim yeni HD aldim win 7 kurdum yine kapanmaya basladi. ram lari cikardim teker teker denedim yine kapandi. virus ten olur mu bilmiyorum, tarattim bir sey cikmadi. yardimci olabilecek va mi arkadaslar tesekkur ederim.

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu dediklerini gerçekten yaptığında düzelmediyse gözün aydın kuzey köprüsünde arıza var.....