Yardım Toshiba nb200-122

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sdk6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdk6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba elimde Toshiba nb200-122 model PC var.hardiski çıkarınca bios ekranına girmiyor. Ekran donuyor açılmıyor.F2 tuşuna basıyorum açılmıyor bios ekranı HDD devre dışı bırakıp açtığım zaman biosa giriyor. Haricî USB bellek taktiğim zaman yine aynı arıza yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim

Reaksiyon puanı
16
Eski toshiba laptoplar çok sorunlu oluyor maalesef. Bende de 2010 model bir emektar toshiba var. Bios güncellemesi yok bütün nette aradım bulamadım.

Reaksiyon puanı
16
HDD ye sistem kurmak istiyorsanız ve cdrom yoksa o bilgisayarda diğer seçenek olarak usb den sistem kurmayı deneyin ancak büyük ihtimal usb den boot da etmeyecek. tek çare olarak benim yaptığım gibi diğer bilgisayarı kullanarak hdd'ye sistemi kurup tekrardan bu bilgisayara takarak kullanılabilir hale getirebilirsiniz.

sdk6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
HDD ye sistem kurmak istiyorsanız ve cdrom yoksa o bilgisayarda diğer seçenek olarak usb den sistem kurmayı deneyin ancak büyük ihtimal usb den boot da etmeyecek. tek çare olarak benim yaptığım gibi diğer bilgisayarı kullanarak hdd'ye sistemi kurup tekrardan bu bilgisayara takarak kullanılabilir hale getirebilirsiz
Ama şöyle bir sıkıntı var HDD takınca f2 basınca başlangıç ekranında kalıyor işlem yapılmıyor
Senin dediğini denemedim yarın deneyeceğim

sdk6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ama şöyle bir sıkıntı var HDD takınca f2 basınca başlangıç ekranında kalıyor işlem yapılmıyor
Senin dediğini denemedim yarın deneyeceğim
Yine aynı HDD hı tskinca PC de işlem yapılmıyor HDD çıkınca bios giriyor