Toshiba Da Blu-ray'e Geçti!

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
2 sene önce HD-DVD'nin en büyük 1 destekçilerinden olan Toshiba da Blu-ray'i tercih etti.

2 sene önce dijital medya oynatıcıları dünyasında büyük bir savaş vardı. Toshiba'nın desteklediği HD-DVD, Sony'nin ürünü olan Blu-ray ile DVD'den sonraki neslin medya oynatıcısı olmak için kıyasıya bir rekabete girmişti. Firmaların Blu-ray'i desteklemesi sonucu bu savaşı Sony kazanmış ve 2008'in ilk çeyreğinde Toshiba, HD-DVD'den vazgeçtiğini açıklamıştı.
ynv5a0611248159533.jpg

Bir zamanların gözde kapışmasında gülen taraf Blu-ray oldu.
O günden bu yana dijital medya oynatıcıları konusunda Toshiba'dan bir ses çıkmamıştı. Fakat firma dün itibariyle piyasaya yeni bir Blu-ray oynatıcı çıkaracağını duyurdu. Bir zamanlar Blu-ray'in en büyük rakibi olan Toshiba'nın, ilk etapta yalnızca Japonya'da satışa sunması bekleniyor.
:: Blu-ray medya oynatıcısı almayı düşünüyor musunuz?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Daha vakit var bence. Böyle bir oynatıcı alırken yanına da bir full hd bir tv almak lazım benim için daha zaman var.

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Benim makina 4 gb lık filmleri bile oynatamıyor 20 gb lıkları hiç oynatamaz ama zaten korsan film izlememeye çalışıyorum Bluray disk yazıcılar ucuzlarsa ve boş bluray disklerde ucuzlarsa alırım 2 tane 20 gb lık atarım pc dekileri boş blueraya işimi görür.Boş dvdler çabuk bitiyor.:)