Toshiba a350-22h ısınma-kapanma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan idcelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Toshiba a350-22h notebook kullanıcısıyım.PES2010 oynarken laptop cok fazla ısınıyor ve sonra tak da kapanıyor.herzaman olmuyor fakat 2gunde 1 mutlaka oluyor.PES ın ıslemcıyı cok yorduğunu bılıyorum ve ayrıca "Game Booster" programı da kullanıyorum oynarken yine de aynı.Benim gibi aynı sorunla karşılasan arkadaşlar var mı?Veya cozum onerısı getirebilecekler var mı?Teşekkürler...

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dostum seninde dediğin gibi sorun işlemcide,fan görevini yeterince yapamıyor olabilir aslında açılıp bir bakım uygulansa sorun ortadan kalkabilir,bilirsin masaüstü bilgisayarlar gibi sürekli açamazsın notebook'u o yüzden de 4 ila 6 ayda bir açılıp temilendikten sonra işlemci kısmına termal macun sürüp montajını yaptıktan sonra sorun olmaz,yani sorun yazılımda değil donanımda çok büyük bir ihtimalle.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Gamebooster işlemciye ve gpu ya aşırı yük bindiriyor. Fazla ısınmaya sebep olur. Bir de kim dedi sana laptopta Gamebooster kullan diye? aaaa :)

finalfreeze

Asistan
Reaksiyon puanı
5
En iyisi captaingreen arkadaşımın dediği gibi bilgisayarın içini açıp(eğer gerekli bilgiye sahipsen) sonra da fanı temizle sonra da işlemciyle bakır plaka arasına termal macunu sürüp kapat.Büyük ihtimalle sorunun çözülecektir.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
http://www.sikayetvar.com/firma/f/1775/g/Toshiba
bu linki incelediğinde yığınla a350 nin ısınıp kapandığını ve servisinde çözüm olmadığını göreceksin
bende a2001bp var ikinciyide toshiba alacaktım vazgeçtim
bence iyibir notebok soğutucu al birde kullanan arkadaşlar verim alıyormu araştır devamı reklam olmasın diye ö.m ile