davetiye davetiye davetiye deli divane oldum .....artık banada bir davetiye kafkaf__35@hotmail.com
zamliy dedi ki:banada gönderebilirmisiniz lütfen. yeni kaydoldumda
hivyan@hotmail.com
maxseal dedi ki:maxseal dedi ki:esesheat dedi ki:kafkaf__35@hotmail.com denermisin hocam lütfenMURATT55 dedi ki:kadir26bjk dedi ki:hayırlı akşamlar ustam mümkünse bir davetiye de ben istiyorum teşekkürler. adresim... tellobobonobre@hotmail.com şimdiden teşekkür ediyorum.gönderildii....ferhaterer dedi ki:selamlar bende bir davetiye alabilirmiyim ferhaterer@hotmail.com
ozansar dedi ki:rica etsem bende davetiye alabilir miyim? gozumavi@msn.com
06660 dedi ki:bana da bir tane var mı dedim ama mailimi yazmamışım nurkaradeniz99@yahoo.com.tr
cemkalkan dedi ki:banada banada lütfennn cemkalkan@hotmail.com
niksek dedi ki:hocam bana da göndersen çok makbule geçer niksek@ttmail.com şimdiden tşk
hayatlardan dedi ki:kardes banada gonder bi zahmet silinmis uyeligim... hayatlardan@gmail.com
gönderildi davetiylerzaferegemen dedi ki:saygı değer emubaltaci banada bi davetiye gönderirsen çok sevinirim bioshock1975@hotmail.com
gönderildi...cruelangel dedi ki:Lütfen bende davetiye istiyorum.mail adresim huso_007@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim.
Iyi çalışmalar
gönderildi...Arbalot dedi ki:
gönderildibrscn28 dedi ki:merhaba az önce mail atmistim şimdi banada davetiye yollayabilirmisin
bariscanyilmaz@hotmail.com