Torrentturk davetiyesi sınırsız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

md93y109

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir ay önce torrenttürk e üye idim. ancak telekom yasaklamasından sonra kaydım uçtu. şimdi giriş yapamıyorum. (gariptir ki utorrent ile daha önce başlattığım download devam ediyor şimdilik. torrenttürk üyelerinden birinin bana yardımcı olmasını bekliyorum. (durumumu, benim adıma yönetime pm atarak anlatabilir ya da bana bir davetiye gönderebilir). yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
mail : md93y109@yahoo.com
torrenttürk üyeliği : md93y109 (ocak2008 öncesi)

md93y109

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lucifer. yeniden kaydolmak için günde 3-4 kere torrenttürk e giriyorum. ama davetiye ile ilgili bir ibare yok orada. Sen torrent e üye isen . Benim sorunumu yönetime iletebilirmisin ? eski üyeliğimin tekrar aktif olması davetiyeden daha çok makbule geçecek.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
lucifer dedi ki:
Davetiye isteyenler bir kez olsun torrentturk e girselerdi davetiye sisteminin kapalı olduğunu anlarlardı :)

o mesaj sadece üyelere gözüküyor üye olmayan arkadaşlar üye girişi yapmadan senin gördüğün mesajı nasıl görsünler
bi kez olsun üye girişi yapmadan sitede dolaşmaya çalışsaydın anlardın :)

md93y109

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet. torrenttürk.net adresinden giriyorum. karşıma login pasword çıkıyor. isism şifre giriyorum .geçersiz kullanıcı diyor. şifre kurtarma ile deniyorum. yine kabul etmiyor. sitenin yasaklanmasından sonra 1 ay kadar giremedim torrenttürk.com adresine. tesadüfen net olduğunu öğrendi daha sonra. herhalde o arada benim üyelik kaydım iptal olmuş olabilir. bekliyoruz şimdilik sizlerden bir haber gelsin diye.

md93y109

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrenttürk.net yöneticilerinden bir tanesinin mail adresini bana gönderebiirseniz ben kendim de sorunumu iletebilirim. yeterki içeriden birileriyle irtibata geçeyim.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
md93y109 dedi ki:
evet. torrenttürk.net adresinden giriyorum. karşıma login pasword çıkıyor. isism şifre giriyorum .geçersiz kullanıcı diyor. şifre kurtarma ile deniyorum. yine kabul etmiyor. sitenin yasaklanmasından sonra 1 ay kadar giremedim torrenttürk.com adresine. tesadüfen net olduğunu öğrendi daha sonra. herhalde o arada benim üyelik kaydım iptal olmuş olabilir. bekliyoruz şimdilik sizlerden bir haber gelsin diye.

User seviyesindeki kullanıcı hesapları 30 gün girmedikleri taktirde sistemden silinir. Bunun dışındaki tüm üyelikler silinmeye karşı korumalıdır.

Üyeliğinizin silinmesini istemiyorsanız mutlaka 30 günde bir giriş yapmanız gerekmektedir.

diye bi açıklama var sitede senin sorunun bundan kaynaklanmış olabilir.

md93y109

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki. bu durumda ne yapmalı. yeni üye alımları da kapalı.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar ben tekrardan iletişime gectim kendilerinden cvb bekliyorum ;)

md93y109

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saol emubaltacı. inşallah bir ceva çıkar.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
md93y109 dedi ki:
saol emubaltacı. inşallah bir ceva çıkar.
çıkar çıkar
şuan başka problemlerle ugrastıkları için bu konularla pek ilgilenemiyorlar

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Sanırım çalışmamıştı derken. Üyelik alımlarından bahsediyordu. Son durum hala üyelik ve davet sistemi kapalı. Açıldığında isteyen arkadaşlaa davetiye gönderilecektir.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Davetiyeleri gönderdin peki üye olabiliyorlar mı ? Kapalı suan üye alımı..

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
davetiye sistemi açıldı arkadaşlar isteyenler emaillerini yazsınlar yollayalım ;)
bana özelden ulaşanlara direk davetiye yollamayacam burdan istekte bulunmadığı sürece ;)

neso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar azureus hakında bılgı ıstıyorum daha yenı basladım kullanmaya ama bırturlu ındırdıgım fılımlerın updade sını yapamıyorumgonderım sureklı 0 da banlanacam yardımmmmmm
:((

perka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
herkese selamlar bende fılm arşivi yapıyorum kendime yakınımdakı arkadaşlarla arşivimi paylaşıyorum ama bir türlü torrentturk ten faydalanamadım mümkünse eğer bende davetiye alabilirmiyim sizde şimdiden teşekkür ederim

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
email adresini yazarsan sanada yollarız ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...