aslanhan dedi ki:arkadasım davetiye geldi]yeni e-mail adresi ve uyeligini baska ip basa pc den aktive edersin prbl olmaz buyuk ihtimal uyelgiin silinmistir.
gönderildi...aslanhan dedi ki:yeni bir mail açtım ben istanbuldayım arkadasım bursadan benim için üye olacak siteye rica etsem bu mail adresine bi davetiye yollarmısınız : sariseneray@hotmail.com
şimdiden gönderildiArchAngelMT dedi ki:Bir davetiyede ben rica edebilirmiyim acaba (A) (A)
mail : aski_kiyamet1983@hotmail.com
Şimdiden teşekkürler (S)
emubaltaci dedi ki:şimdiden gönderildiArchAngelMT dedi ki:Bir davetiyede ben rica edebilirmiyim acaba (A) (A)
mail : aski_kiyamet1983@hotmail.com
Şimdiden teşekkürler (S)![]()
kayıtlı diyor email adresin içinJuLiuSiuS dedi ki:
emubaltaci dedi ki:kayıtlı diyor email adresin içinJuLiuSiuS dedi ki:
davetiye bana gelmemiş tekrar denermisin lütfen perka_1981@hotmail.com veya 1981@lagaluga.com teşekkrleremubaltaci dedi ki:gönderildi...perka dedi ki:tekrar selam mail adresim perka_1981@hotmail.com teşekkürler ayrıcaperka dedi ki:herkese selamlar bende fılm arşivi yapıyorum kendime yakınımdakı arkadaşlarla arşivimi paylaşıyorum ama bir türlü torrentturk ten faydalanamadım mümkünse eğer bende davetiye alabilirmiyim sizde şimdiden teşekkür ederim
dostum emailine davetiye yollandıperka dedi ki:davetiye bana gelmemiş tekrar denermisin lütfen perka_1981@hotmail.com veya 1981@lagaluga.com teşekkrleremubaltaci dedi ki:gönderildi...perka dedi ki:tekrar selam mail adresim perka_1981@hotmail.com teşekkürler ayrıcaperka dedi ki:herkese selamlar bende fılm arşivi yapıyorum kendime yakınımdakı arkadaşlarla arşivimi paylaşıyorum ama bir türlü torrentturk ten faydalanamadım mümkünse eğer bende davetiye alabilirmiyim sizde şimdiden teşekkür ederim
gönderildi...keyloger dedi ki:abi darkinthesunlight@gmail.com bir tanede buraya atarmsıın?
gönderildiikikuyu dedi ki:bu adredese atarsan sevinirim apehaso@hotmail.com
kolay gelsin hazir.SegamenT dedi ki:
hazirfire_ dedi ki:Bende alabilirmiyim? ahmetinann@gmail.com şimdiden teşekkürler...