Torrentten Anlayanlar Bakar mısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Ö.M yolladım sana

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Tamam eray dediklerini yapmaya çalışayım..Ya niye sırıttın kötü bişey mi yaptırıyosun:D

Zorhak sorun yok gönül rahatlığıyla kullan. 2-3 yıldır kullanıyorum ben..

Bu program resmen felaket gibi birşey ...

İnşallah Zorhak kurulum yapmamıştır.

Görmek ister misiniz? >> 21/41

av sitelerini herzaman referans almak sağlıklı değil.
arena-tr nin tavsiyesidir o program.

o program bilgisayarın bağlantı sınırlamasını arttırıyor.
http://www.arena-tr.com/tsf_forums/showthread.php?tid=3825

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Baştan sona kurulum diye bi konu var turktorrent.biz de ordan bakabilirsin :)

Kaynak

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Bende sana şöle birşey solıyım..
Bende 1mb sınırsız net var ..Rpidden download yaparken idman aracılıgı ıle 125kb ile ındırıo..( tabı rapıdden kaynaklı bı dalgalanma soz konusu o ayrı )
Torrent olarak utorrent kullanıyorum...
Gerçekten seed oranı yuksek sıtelerden ındırıorum ve 106 kb ı gecen bır torrent çerezi görmedim..

bende genellıkle ısohunt sitesnı kullanmaktayım. anıme olarak ıse fansublar dısında tokyotoshoto var .. orayı kullanıyorum.. Bu sıtelerde gercekten seed oranları hele de guncelse guzl oluyor...

Ayrıca unratio sıteler oldugu ıcın upload zorunlulugu yok ve port acma geregı de yok buyuzden..

ama arena-tr gıbı ratıo ya onem veren sıtelerde upload onemlı oldugu ıcın onlar ıcın port acmak zorundasın ...

Fazla bır ayar yapılan bırseyı yok acıkcası ...

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
port açmaya da gerek yok o kadar Seed/Leech oranı çok önemli ben rapidle 800 zorladım ama yeni bir torrent düştümü 1.4 mb/sn falan gördüm :w00t: port açmak için illa ayar yapmanızada gerek yok netten unpnp diye bi arayın 22 KB bişey zaten oda işinizi görür.ben Utorrent 1.8.5 kullanıyom hatta şimdi Star Wars I-VI çekiyom gayet iyi :thumbup:
dediğim gibi portun bi önemi yok eğer modeminizde DMZ varsa onu açın ! diğer bir paramatre seed/leech olayı.ben piratebay dan çekiyom hep sorun olmaz :thumbup1:
piratebay için kullandığın dns ip vb. türevler neler? ben opendns dahil birçok şey kullandım açamadım

bu arada çok kıvranmışsın ama bunu port açmadan da başarabilirsin
upload hızını deneme yanılma yöntemiyle bulman lazım seed zaten tavan durumdaysa (50-60) upload hızını 10kb dan itibaren arttır 2 dk bekle durum değişmezse bi 10 daha arttır böyle böyle bulursun ideal download hızını ben açtığım zaman 2 seeder olsa bile 100e ve üzerine çıkabiliyorum

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Evet google dns. Ping'e +kaç koyuyor pek anlamadım.

Ama bu dnsyi uzun süredir kullanıyorum , engelli sitelerde hiç sorun yaşamadım.
int hızını düşürüyomu yani sorun çıkartıyo mu arada diye dedim çünkü önünde google olunca milyonlar kullanır diye düşünüyodum heralde sorun olmaz yarın geçerim :) teşekkürler :)

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
int hızını düşürüyomu yani sorun çıkartıyo mu arada diye dedim çünkü önünde google olunca milyonlar kullanır diye düşünüyodum heralde sorun olmaz yarın geçerim :) teşekkürler :)

İnternet hızında bir düşüş olmadı. Hatta sayfalar daha hızlı açılıyor gibi geldi.

Belkide bana öyle gelmiştir.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
av sitelerini herzaman referans almak sağlıklı değil.
arena-tr nin tavsiyesidir o program.

o program bilgisayarın bağlantı sınırlamasını arttırıyor.

Online tarama sitesinde ismi gözüken anti-virüs programlarına direkt tarattığında aynı sonucu veriyorsa, yine sonuçlara hatalı mı, diyeceğiz.

Online tarama yapan sitelere güveniyorum demedim. Bir çoğu hatalı sonuç verebiliyor. Doğrudur. Ama virustotal.com'un sonuçları çok güvenilir. Şimdiye kadar hata verdiğini görmedim.

Sonuçlar ortadadır. İçine sinen kullanabilir. Buna diyeceğim bir kelime olmaz.

Saygılar.