- Konuyu başlatan
ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 265
Ö.M yolladım sana
Tamam eray dediklerini yapmaya çalışayım..Ya niye sırıttın kötü bişey mi yaptırıyosun![]()
Bu program resmen felaket gibi birşey ...
İnşallah Zorhak kurulum yapmamıştır.
Görmek ister misiniz? >> 21/41
piratebay için kullandığın dns ip vb. türevler neler? ben opendns dahil birçok şey kullandım açamadımport açmaya da gerek yok o kadar Seed/Leech oranı çok önemli ben rapidle 800 zorladım ama yeni bir torrent düştümü 1.4 mb/sn falan gördüm :w00t: port açmak için illa ayar yapmanızada gerek yok netten unpnp diye bi arayın 22 KB bişey zaten oda işinizi görür.ben Utorrent 1.8.5 kullanıyom hatta şimdi Star Wars I-VI çekiyom gayet iyi :thumbup:
dediğim gibi portun bi önemi yok eğer modeminizde DMZ varsa onu açın ! diğer bir paramatre seed/leech olayı.ben piratebay dan çekiyom hep sorun olmaz :thumbup1:
piratebay için kullandığın dns ip vb. türevler neler? ben opendns dahil birçok şey kullandım açamadım
google opendns mi bu? ping e +kaç koyuyo?8.8.8.8 / 8.8.4.4 = Thepiratebay
google opendns mi bu? ping e +kaç koyuyo?
int hızını düşürüyomu yani sorun çıkartıyo mu arada diye dedim çünkü önünde google olunca milyonlar kullanır diye düşünüyodum heralde sorun olmaz yarın geçerimEvet google dns. Ping'e +kaç koyuyor pek anlamadım.
Ama bu dnsyi uzun süredir kullanıyorum , engelli sitelerde hiç sorun yaşamadım.
int hızını düşürüyomu yani sorun çıkartıyo mu arada diye dedim çünkü önünde google olunca milyonlar kullanır diye düşünüyodum heralde sorun olmaz yarın geçerimteşekkürler
![]()
av sitelerini herzaman referans almak sağlıklı değil.
arena-tr nin tavsiyesidir o program.
o program bilgisayarın bağlantı sınırlamasını arttırıyor.