Torrentleech karşılığı istediğinizi alın :):)

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
torrentleech hesabı arıyorum davetiye gönderimi kapalı galiba karşılığında iptorrents-filelist-hdtorrents-beyondhd-torrentday- ve bitgamer verebilirim
tabi hepsini veremem

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
konu güncel arkadaşlar hala hesap aramakta :)

judger90

Asistan
Reaksiyon puanı
61
arena-tr var torrentleech de var hepsini verirsen hız testinide yollarsan torrentleech vermeyi düşünebilirim :)

mrganja

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende torrentleech veya arena-tr ariyorum davetiye olusa cok makbule gecer.

Wolverine2002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 2 adet davetiye var. Bitgamer karşılığı verebilirim. Yanlız şuan davetiye gönderimi kapalı sanırım.

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
evet bildiğim kadarıyla kapalı eğer iki davetiyeli hesabı takas yapmak istersen saydığım bütün siteleri verebilirim

Wolverine2002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam hesabı verememde davetiye gönderimi açıldığında bitgamer karşılığında 1 davetiye gönderirim sana. bana da acil lazım aslında bitgamer ama dediğim gibi hesabı veremem bende kullanıyorum çünkü.

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hocam hesabı verememde davetiye gönderimi açıldığında bitgamer karşılığında 1 davetiye gönderirim sana. bana da acil lazım aslında bitgamer ama dediğim gibi hesabı veremem bende kullanıyorum çünkü.

tamam kardeşim davetiyeler açıldığında haber verirsib bana o zaman

polat1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
21ab2.png

acik gorunuyor davetiye gonderme acaba email yazdiktan sonrami uyari veriyor kapali diye davatiye gonderme

arena tr turktorrent bitturk leechturk davetiye karsiliginda bitgamer davetiyesi olan varsa gonderebilirim bitturk uyelikleri acikmi kapalimi bilmiyomda ama 3 sitede kapali normal uyeliklere

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
torrentleech aranıyor ama bulunamıyor :):)

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
teklifim hala geçerlidir arkadaşlar tl hesabı aranıyor

CyFTs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-TR davetiyesi KArşılığında, Leechturk davetiyesi gönderebilirim cyfts7@gmail.com

Farklı konu açmak istemedim. saygılar :)

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tl hesabı aranıyorrrrrr :):) kimsede yokmu

alesta66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden bu kadar ısrarla arıyorsun,tl de olup da başka hiçbir yerde olmayan film vs. falan mı varmış ya da öyle mi duydun?

Genç FB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TL de tutunmak zordur. Ama tutunan birininde hesabı kolay kolay verecegını sanmıyorum. Hız olarak gerçekten iyidir. Aradıgını bulabılırsın şuanda davetiye gönderimi kapalı. Dediğim gibi hesap bulman çok ama çok zor.

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
ErrorDue to maintenance, invites have been disabled. We will restore them as soon as possible. We apologize for this invonvinience. (Error Code: 16)

To make this notice dissappear simply hover your mouse over it and click the X button.

hatası veriyor epeydir bende de var ama atamıyorum kapalı sanırım davetiyeler...

cihat52.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrentleech'ten 3-5 tane hesabım vardı zamanında. Seedbox'um yoktu o zamanlar tabi 1-2 güne banı yedık. yanı diyecegim su:Seedbox olmadan TL hesabı almak bos. Bunu göz önünde bulundurun.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
torrentleech'ten 3-5 tane hesabım vardı zamanında. Seedbox'um yoktu o zamanlar tabi 1-2 güne banı yedık. yanı diyecegim su:Seedbox olmadan TL hesabı almak bos. Bunu göz önünde bulundurun.

Kullanmayı bilirseniz tutunabilirsiniz. Şu ana kadar hiçbir torrent sitesinden ratio yüzünden ban yemedim. Buna torrentleech de dahil.

cihat52.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanmayı bilirseniz tutunabilirsiniz. Şu ana kadar hiçbir torrent sitesinden ratio yüzünden ban yemedim. Buna torrentleech de dahil.

Ona bakarsan ben de yemedim. ama TL'den 1 tane sunum cektim. Eski sunummus e haliyle kimse indirmedi dosya elimde patladı. Sonrada ban yedım. Baska hiçbir trackerde basıma gelmemişti. Normalde kimse cekmese de seedde tutarsan sorun olmaz. Ama TL farklı bir site. O acıdan dedim.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ona bakarsan ben de yemedim. ama TL'den 1 tane sunum cektim. Eski sunummus e haliyle kimse indirmedi dosya elimde patladı. Sonrada ban yedım. Baska hiçbir trackerde basıma gelmemişti. Normalde kimse cekmese de seedde tutarsan sorun olmaz. Ama TL farklı bir site. O acıdan dedim.

Torrentleech gibi sitelerde buffer özelliği var. Size 1.00 ratio sınırına kadar indirebileceğiniz veri miktarını gösterir. Dosya indirmeden önce sitedeki yeni sunumları dışarıdan temin edip direk göndermeye koyarak buffer'ı arttırıyorsunuz. Güvenli bir seviyeye geldikten sonra rahatça indirme-gönderme yapabiliyorsunuz.

cihat52.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentleech gibi sitelerde buffer özelliği var. Size 1.00 ratio sınırına kadar indirebileceğiniz veri miktarını gösterir. Dosya indirmeden önce sitedeki yeni sunumları dışarıdan temin edip direk göndermeye koyarak buffer'ı arttırıyorsunuz. Güvenli bir seviyeye geldikten sonra rahatça indirme-gönderme yapabiliyorsunuz.

evet ama ilk kayıt olundugunda benım yanlıslıgımı yaparsanız direkt banı yiyorsunuz. En basta direkt yeni dosyalardan baslayıp belli bir seviyeye gelmek gerekiyor. Sonrası zaten malum.