arena-tr varmı?
hocam hesabı verememde davetiye gönderimi açıldığında bitgamer karşılığında 1 davetiye gönderirim sana. bana da acil lazım aslında bitgamer ama dediğim gibi hesabı veremem bende kullanıyorum çünkü.
torrentleech'ten 3-5 tane hesabım vardı zamanında. Seedbox'um yoktu o zamanlar tabi 1-2 güne banı yedık. yanı diyecegim su:Seedbox olmadan TL hesabı almak bos. Bunu göz önünde bulundurun.
Kullanmayı bilirseniz tutunabilirsiniz. Şu ana kadar hiçbir torrent sitesinden ratio yüzünden ban yemedim. Buna torrentleech de dahil.
Ona bakarsan ben de yemedim. ama TL'den 1 tane sunum cektim. Eski sunummus e haliyle kimse indirmedi dosya elimde patladı. Sonrada ban yedım. Baska hiçbir trackerde basıma gelmemişti. Normalde kimse cekmese de seedde tutarsan sorun olmaz. Ama TL farklı bir site. O acıdan dedim.
Torrentleech gibi sitelerde buffer özelliği var. Size 1.00 ratio sınırına kadar indirebileceğiniz veri miktarını gösterir. Dosya indirmeden önce sitedeki yeni sunumları dışarıdan temin edip direk göndermeye koyarak buffer'ı arttırıyorsunuz. Güvenli bir seviyeye geldikten sonra rahatça indirme-gönderme yapabiliyorsunuz.