TorrentEagle Davetiye istekleri Buradan

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
TorrenTeagle ailesi olarak Türkiye'de ilk farklı Scripti kurdugumuz gıbı yine bir ilke imza attık ve Ratio sistemini kaldırdık.Sitemizde bundan sonra ratıoless sistemi geçerli olacak. Ratıoless sistemine göre siteye download yansımaz.

*Seedde kalma koşulu zamanla sınırlıdır,bu zamanı doldurmak ıstemeyen 1.1 oranını yaparak sunumdan cıkabılır.

*Bu su demektır bundan sonra Tum sunumlar altın(Free)'dir.belırlı sunumlara x2,x3 gıbı ozellıkler verılmeye devam edılıcektır

*TTnet yüzünden ratio sıkıntısı çeken onlarca kullanıcı var ,onlar içinde bir imkan olur , hemde torrentlerin aktifliği uzayacağından seeder sıkıntısı yaşanmaz.

*Ratioless sistemı kullanıcı dostu dıye tabır edılmektedır ozellıkle ev kullanıcıları ıcın.

*Kullanıcı grupları,bonus ve ayrıcalıklar dahıl hersey Upload dayalıdır.

*Seed ettıgınız torrent basına bonus kazanmaktasınız ve bu bonusla Vip olabılırsınız.
Amacımız tıcaretten zıyade paylasımı ve torrentı surdurmek.

*15/08/2012 Tarihinde üye alımını kapatıyoruz.
(Mynet, Site e-mail'lerini Kabul Etmiyoruz).

*Sistem ıle ılgılı gereklı acıklamaları sıtemızde bulabılırsınız

*Ratioless sisteminin uzun vadede kullanıcılara ve Türk torrent camiasına faydasının olacağını düşünüyorum.

Torrenteagle.com

Unutmayın paylaşmak Torrent'in ruhudur.Paylaşmazsanız sizde sizinle paylaşacak birini bulamazsınız.

Buradan TorrentEagle.net Davetiye İstekleri Yapılabilir...

Lütfen Asağıdaki Örnekteki gibi davetıye isteyiniz::

ornek: site@torrenteagle.net mail adresime davetiye atabılırmısınız

NOT:SİTE MAİL ADRESLERİNE MAİL GİTMİYOR(MYNET VB...)

LaZyBoY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitemizde her rip grubunun paylaşımları yapılmaktadır. Sitemiz emeğe saygı politikasına dayanmaktadır.

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
hotmail,mynet kabul edilmiyorsa gidip pop3lü email nereden bulalım?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Üye oldum bakalım, seedler bu şekilde ne kadar başarılı olacak merak ettim şimdi?

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hotmail,mynet kabul edilmiyorsa gidip pop3lü email nereden bulalım?

sadece mynet ve sıte emaıllerını kabul etmıyoruz.ornek atlantisprensi@torrenteaegle.com gıbı

*bızde zamanla gorucez ratıoless sıstemının basarılı olup olmamasını uye ındırdıgı sunumu 48 saat seed kalmak zorunda

mısal 10 sunum ındırdı 1 kb kısdı 48 saatınıde tamamladı uyarı vermemıze gerek yok.dırek ındırme hakkı alınır.cunku burası prıvate sıte paylasım sıtesı,somurucu kendını zekı zanneden arkadaslara ıhtıyacmız yok.ben alıp kacarım,cıft hesap alırım ,ıp degıstırırm fake yaparım gıbı ınsanlar torrentı btırıyolar .az olsun oz olsun saglam olsun :)

suan boxsetler ıcın bı sınırlama getırmekdık hem sıte hem sıstem yenı oldugu ıcın zamanla rayına oturucaktır hersey bızde kendımızı sınamıs oluyoruz bu sayade

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaslar turkıye gırıslerı yasaklandıktan sonra domaın adresımız torrenteagle.net olarak degıstırılmıstır

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bayram Süresince Tüm Torrentler 'Free' dir. TorrenT Eagle Yönetimi Olarak Tüm Üyelerimize ve İslam Alemine Mutlu Bayramlar Dileriz

heide

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi Üye Oldum Göz attım hoşuma gitti.Teşşekürler

legendhannan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

NOT:SİTE MAİL ADRESLERİNE MAİL GİTMİYOR(MYNET VB...)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Uzun zamandır girmiyordum biraz daha düzelmiş site hatta kısa zamanda bayağı iyi olmuş. :D Tabi millet ratioless görünce çöktü hemen. :D

Bir de önerim var. E-kitap torrentlerinin bazılarının içinde reklam amaçlı txt dosyasına yazılmış site adresine denk geldim kalite açısından bu hoş olmamış kıza zamanda kaldırmanızı öneririm.

legendhannan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

(duzenleyemedım)

evet sıtemızde ratıoless sıstemı var yanı dıger torrent sıtelerınden farklı olarka buda sınırsız ındırme basıt kural cercevesınde gerceklesıyo ratıo degıl ratıoless ıle

Uzun zamandır girmiyordum biraz daha düzelmiş site hatta kısa zamanda bayağı iyi olmuş. :D Tabi millet ratioless görünce çöktü hemen. :D

Bir de önerim var. E-kitap torrentlerinin bazılarının içinde reklam amaçlı txt dosyasına yazılmış site adresine denk geldim kalite açısından bu hoş olmamış kıza zamanda kaldırmanızı öneririm.

hangı torrent oldugunu belırtınız lutfen bakalım

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Torrent eagle yeni duydum elinde olan varsa bende istiyorum arena-tr üyeliğimde yok şuan. belki bende size bir antivirüs lisansı verebilirm.

maximums

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Merhabalar reklam amaçlı olarak düşündüğünüz paylaşımın içindeki text dosyasında uploaderin ismi yazılıdır... Uploader çok olduğundan yükleme yapan uploader isterse kendi nickini yazabilmektedir... Peki diyelim ki derginin üstünde uploaderin ismi olsaydı asıl o zaman yanlış olurdu değil mi?
Bu arada tek onu mu indirdiniz, text dosyasında yazan uploader nickin diğer paylaşımlarından hiç indirmemişsin demekki. hepsinde yazıyor ve yazacakta :)
son çıkan oyunda gördüm kurulumu anlatmışsınız teşekkürler falan deseniz şaşırırdım :)
bu arada o text dosyasında ismi yazılı uploader benim... Birçok yenilik ve güzel paylaşımlarda torrenteagle ismini çok duyacaksınız , atalar hiçbir sözü boşa söylememiş. "Doğru duvar yıkılmaz."
saygılarımla
Kolay gelsin

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Merhabalar reklam amaçlı olarak düşündüğünüz paylaşımın içindeki text dosyasında uploaderin ismi yazılıdır... Uploader çok olduğundan yükleme yapan uploader isterse kendi nickini yazabilmektedir... Peki diyelim ki derginin üstünde uploaderin ismi olsaydı asıl o zaman yanlış olurdu değil mi?
Bu arada tek onu mu indirdiniz, text dosyasında yazan uploader nickin diğer paylaşımlarından hiç indirmemişsin demekki. hepsinde yazıyor ve yazacakta :)
son çıkan oyunda gördüm kurulumu anlatmışsınız teşekkürler falan deseniz şaşırırdım :)
bu arada o text dosyasında ismi yazılı uploader benim... Birçok yenilik ve güzel paylaşımlarda torrenteagle ismini çok duyacaksınız , atalar hiçbir sözü boşa söylememiş. "Doğru duvar yıkılmaz."
saygılarımla
Kolay gelsin

Derginin tüm sayfalarına site adresinizi renksiz filigran olarak ekleyip pdf dosyasını üstünde oynanmaması için kilitleseniz dahi bir şey demezdim ama bu text dosyasının ek olarak verilmesini doğru bulmuyorum katılırsınız katılmazsınız o sizin düşünceniz. Oyun kurulumu hakkında neyden bahsediyorsunuz? Kurulum anlattığımı hatırlayamadım link verebilirsen eğer bakarım.