• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Torrenteagle.com Tanıtım & Davetiye Dağıtımı

serinyol ben şimdi üye oldum üyelikleri tekrar açmışlar bence üye olmayı dene :)

Siteden indirdigim torrent yuklenmedi %90 da kaldı sanırım tracker gerekiyor nerden bulabilirm?

alanrickmana@hotmail.com Bana da gönderebilirseniz sevinirim,Bu turkdepo daki oranım Oran: 52.22 Puan: 1,770.00 Slot: 8 Gönderme: 37.13 GB İndirme 728.15 MBLeechturk Gonderme: 80.86 GB indirme: 3.26 GBPuan: 5,537.20RATIO: 24.79:Bittürk Ratio: 3.73 Bonus: 2,348.00 Yükleme: 160.89 GB İndirme: 43.11 GB

Türkiyede bir ilke daha imza atarak kendi scriptimizi yazmış bulunuyoruz... Yeni başlangıçlar için üyeliklerimiz bir süreliğine açıktır.Bu fırsatı kaçırmayıp yerinizi almak istiyorsanız Torrenteagle e bekleriz...

Sizde Turk torrent camiasında yerınızı alın

kendi scriptimizi yazdık var mı daha ötesi... ne alıntı ne çalıntı desteklerinizi bekliyoruz.

davetıyelerınız gonderılmıstır arkadaslar... uye olabılırsınız

Elimde halen davetıye bulunmaktadır arkadaşlar ısteyenler maıl adreslerını yazabılırler..

Davetiyeyi aldım ve alır almaz üye oldum. Teşekkürler :wink: