Torrenteagle.com Tanıtım & Davetiye Dağıtımı

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
KcuNi.png

Site Adresi: Torrent Eagle
Kayıt adresi: - Torrenteagle Kayıt
İçerik: Genel
Dil: Arabic,Bangla,Bulgarian,Chinese,Danish, Dutch,English,Finnish,French,German,Greek,Hungarian,İtalian, Polish,Portuguese-BR, Portuguese-PT,romanian,Russian,Serbocroatian,Spanish,Swedish,Türkçe,Vietnamese.
Forum: Torrenteagle Forum

Torrenteagle.com
Türkiyede ılk farklı scrıptı kurarak Türk torrent camıasında farklı bır bakıs acısı getırdı.sitemizde 23 dil ve 7 farklı tema mevcuttur.Yeni bir tracker zamanla tasları yerınden oynatıcaktır.Torrenteagle'da yasaklı rıp gurubu bulunmamaktadır.herkezı beklerız.Suan uye alımı acıktır,uye alımı kapandıgında bu baslık altından davetıye dagıtımı yapılıcaktır

alibayri254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel Bir Site Ben Öncede Üye olmuştum değişik bir tasarımı var kullanıcıya göre tema imkanı şehit ailelerine 1 yıllık vip ücretsiz..bence şimdiden üye olmakda fayda var ilerde üyelikleri kapana bilir

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
uye alımı suan acıktır onumuzdekı gunlerde kapatmayı dusunuyoruz saygılar

gogi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitenin script sistemi diğer sitelere benzemiyor. zaten girer girmez görebilirsiniz. 20 den fazla dil seçeneği var valla tebrik ederim baya uğraşılmış. vede birkaç dosya indirmeye çalıştım. tüm torrentlerde büyük küçük hepsinde seedbox desteği var süper. teşekkürler eagle başarılarınızın devamını dilerim :)

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hızı nasıl beyler zamunda ile kıyaslanabilir mi site ?

gogi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tüm torrentlerde seedbox desteği var kardeş portun açıksa son hız indirebilin :)

nightwalker_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende üyeyim bu siteye. çok güzel bi site hız konusunda da dediğin gibi çok başarılılar. ölü torrent diye bişey yok sitede :) ne zaman istersen çek dosyayı :D

btjunkie nin yeni versiyonu sanki ben seviyorum tavsiye ederim. :) temaları da bir başka zaten sıkıldıkça değiştir. :)

rebelstorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türk torrent sitelerinde en büyük sıkıntı dizilerde. ilk gün çektin çektin bi hafta sonra indiremezsin o sunumu ama torrenteagle bu işi çözmüş ne zaman istersen aynı hızla geliyo sunum gerçekten tebrik ederim

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
suan torrentlere x2,x3,x4,x5,x6,x7,x8,x9,ve x10 ozellıklerı eklemıs

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
suan sıte gırısı degısmıstır http://torrenteagle.com/rbg_login.php her gırıste ve her f5 te arka plandakı resım degısmektedır.ılerıde kullanıcıların gonderdıgı kendı bılgısayarları vs gıbı calısmları yayınlıcaz

LaZyBoY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitedeki Tema sayısı 12 ye çıkarılmıştır. Sunumların hepsi server desteğiyle yapılmaktadır.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
içimiz dışımız torrent sitesi oldu. ben de torrent sitelerine üyeyim ama bugüne dek hiçbirini kullanmadım ve aradığım herşeyi de üyeliksiz şekilde indirdim.

Ā 乃ĪǤ ĿĪĒ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentler iş görüyor onlar olmasa napacağız acaba internet d. manager ile 300 kb kadar çekiyorum :)

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
torrent hayat demek paylasım demek :) bır cok upload sıtesı kapanıyo yada dosyaları sılıyolar.ancak torrente boyle bırsey mumkun degıl.seeder bulmak konusunda sıkıntı cekebılırsınız.evet bır cok torrent sıtesı acılıyo kapanıyo onemlı olan kalıtelı hızlı ve ıcerıgı bol bulunan bır sıte olmak.

nightwalker_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayın 15 inde üyelik alımını kapatıyo almanızı tavsiye ederim. ha bu arada ratio sistemi de kalktı sitede millet çatır çutur indiriyo :)

LaZyBoY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitemiz ratioless sistemine geçiş yapmıştır.Bu sisteme göre ratio kalkmıştır. Üye alımlarımız 15.08.2012 tarihinde sona erkmektedir.

LaZyBoY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üyeliklerimiz şu anda kapanmak üzeredir. Acele etseniz iyi olr:D

ismailas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uyelik rica ediyorum. Tesekkurler

Devetiye bekliyorum. Tesekkurler

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
uye alımları acıktır arkadaslar.Tekrar fıkır degıstırmek zorunda kaldık.cok talep var.erken kapattıgımızdanda dolayı sıkayetler geldı hem yonetım hem uyelerımızden tekrar uye alımını acmıs bulunmaktayız.uye alımı kapatılacagı zaman duyuru yapılmayacaktır.ıyı paylasımlar

sila23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üyelikleri kapatmayın bi süre daha herkes böyle bi siteden faydalansın lütfeeen ....Bu arada sitenizi gerçekten beğendim favori yabancı dizilerimi hatta türkiyede henüz gösterime girmemiş filmleri bile buluyorum.üstelik ratio sıkıntısıda yok .ohhhh daha ne olsun :D

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaslar turkıye gırıslerı yasaklandıktan sonra domaın adresımız torrenteagle.net olarak degıstırılmıstır

LaZyBoY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ratioless sistemindeki 1.1 Ratio seçeneği 0.5 e düşürülmüştür.

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İyi ve güncel bir site yeni yeni gelişiyor server desteklki olanları hızı yüksek.Yalnız aktif olan üyeler artarsa geleceğin türk torrent sitesi diyebilirim biraz programlara da ağırlık versin 10 numara olur :9

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bayram Süresince Tüm Torrentler 'Free' dir. TorrenT Eagle Yönetimi Olarak Tüm Üyelerimize ve İslam Alemine Mutlu Bayramlar Dileriz