ibo3182
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
örnek ratio ve net hızının caps lerini koyarsanız bende verebilirim bir kaç kişiye.. ben boyle göndermek istiyorum..
Arkadaşım davetiye kodu vermek bu kadar zormu?
Dizi var mı hocam o torrent sitesinde ?
davetiye dagıdan arkadasım bir net hızı ve or./ ratio istesen milletten daha iyi olmaz mı sitenin geleceği acısından..
bende alayım bari ercutombalak@yahoo.com
banada verirsen sevinirim romeoseyes2@hotmail.com
banada verirseniz sevınırım arkadaslar l3aris@rocketmail.com
koy bakalim up. oldugun ve olmadigin sitelerden 3-4 tane ornek ratio caps i..ve net hizinin caps ini..acaba varsa ben bir davetiye alabilirmiyim. bittürrk, leechturk, turktorrent , turkdepo....vs çoğunda üyeliğim var ve bazılarında uploaderim. site üzerinden kimseden istemek istemedim.
grdlsv@gmail.com
evet sana davetye göndermek boynumuzun borcudur..:w00t::w00t: mail adresini verde atayım davetiye..kkimseye ispat edecek bir şeyim olmasada sadece üç siteyi koydum. hoş diğerlerini de yapmaya kalksam sabah olur :biggrin:
![]()
süper oranların var cillop gibi sitelere üyesin, torrentcell zaten çoğu paylaşımı senin bu üye olduğun yerlerden topluyor ve içeriği baya zayıf bir site.kkimseye ispat edecek bir şeyim olmasada sadece üç siteyi koydum. hoş diğerlerini de yapmaya kalksam sabah olur :biggrin:
![]()
süper oranların var cillop gibi sitelere üyesin, torrentcell zaten çoğu paylaşımı senin bu üye olduğun yerlerden topluyor ve içeriği baya zayıf bir site.
kişisel merakım neden üye olmak istiyorsun*
davetiyen gönderildi..iyi kullanman dileğiyle..yükledikce beni hatırla..:lol::lol:kkimseye ispat edecek bir şeyim olmasada sadece üç siteyi koydum. hoş diğerlerini de yapmaya kalksam sabah olur :biggrin:
![]()
bu kadar kasmaya gerek var mı yahu alt tarafı torrentgrdlsv dedi ki:keşke şu torrent işini ve bilgisayarı biraz bırakabilsem de bir kaç saat fazla uyuyabilsem
bende alabilirim kaldiysa beachboy_vily_07@hotmail.com
rica etsem bende alabilirmiyim.
grdlsv@gmail.com
Davetiyeler gönderildi.
Davetiyeler gönderilmiştir. Davetiye geçerliliği 3 gündür haberiniz olsun arkadaşlar.
rica etsem banada verirseniz sevinirim
sabrikaraman@hotmail.com
varsa bende alabilirmiyim gurgozmurat@hotmail.com