Torrent siteleri

leomessi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz torrent siteleri hangileridir?

leomessi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Başka var mı onlara üyeyim zten ama yinede teşekkürler:)

Nevzat86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar, ben avrupada oturmaktayim ve bir turk torrent sitesi ariyorum.. Bana tavsiye edebileceginiz site varmi?

Turk filmleri, dizileri ve baska turkce ne akliniza geliyorsa bulumakta olan bir site varmi?

Yardimci olursaniz cok sevinecem ;)

fantasticb

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Oyu indiriceksen
isohunt.com
film indiriceksen
bitturk.net

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
500ün üzerinde torrent sitesinde aramayı 5 saniyede yapan ve en iyi sonuçları sunan aktif torrentleri yeşil gösteren aktif olmayanları kırmızı gösteren bir toolbara ne dersin ? Torrent finder toolbar.İE de çalışırmı bilmiyorum ben mozillada kullanıyorum

Cyberwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaslar size belki garip gelecek ama bu torrent nedir..? Dediginiz sitelerin bazılarına girdim Rusça bir seyler çıktı karşıma. Bilgi verir misiniz nedir bu torrent, neye yarar, ne yapılır..? Teşekkürler.....

october

Asistan
Reaksiyon puanı
1
btjunkie.org
superfundo.org ( sadece film / divx vs.)
leechturk.com

gomman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaslar size belki garip gelecek ama bu torrent nedir..? Dediginiz sitelerin bazılarına girdim Rusça bir seyler çıktı karşıma. Bilgi verir misiniz nedir bu torrent, neye yarar, ne yapılır..? Teşekkürler.....

lisanslı olarak kullanılan programların lisanssız olarak (crack) kullanılabilmesi için yapılan her bir program, v.s. ve bunların ilgili web sitelerinde umuma açık halde yayınlanması ve paylaşılma işlemidir. doğru anlatabildiğimi umarım.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
www.zamunda.net i tek geçerim adamlar işini iyi yapıyor. birde yine bulgar kaynaklı 0.arenabg.com var bu da çok güzel ve üyeliğe açıktı en son baktığımda.