Hocam peki hiç denediniz mi?Hayır sıkıntı çıkarmaz.
Utorrent kullanmışlığım var herhangi bir sıkıntısını görmedim.Hocam peki hiç denediniz mi?
Şuan Korsan kullanmıyorum ama eskiden korsan indirirdim ve Torrent sorun yaratmıyor. Arkadaşımın 10 yıllık eski sisteminde bile sorunsuz.Hocam peki hiç denediniz mi?
O zaman bu sadece indirdiğimiz Torrent dosyası ile alakalı. İndirdiğimiz oyun dosyası virüslü ise yavaşlatır dimi?Şuan Korsan kullanmıyorum ama eskiden korsan indirirdim ve Torrent sorun yaratmıyor.
Evet bazılarında yavaşlatma görülebilir.O zaman bu sadece indirdiğimiz Torrent dosyası ile alakalı. İndirdiğimiz oyun dosyası virüslü ise yavaşlatır dimi?
E tabii. Ablamız Far Cry 5'i sıkıntısız oynayacak diye tabii orijinal alır?.Şuan Korsan kullanmıyorum ama eskiden korsan indirirdim ve Torrent sorun yaratmıyor. Arkadaşımın 10 yıllık eski sisteminde bile sorunsuz.
Kısaca Torrent bilgisayarını yavaşlatmaz indirdiğin dosya virüs vs. içeriyorsa o yavaşlatır.O zaman bu sadece indirdiğimiz Torrent dosyası ile alakalı. İndirdiğimiz oyun dosyası virüslü ise yavaşlatır dimi?
Bütün virüsler yavaşlatır diye birşey yok. Zamanla alışıyorsun torrent sitesine hangisi virüslü değil anlıyorsun. Program olarak qbittorrent kullanıyorum en iyisi bence.O zaman bu sadece indirdiğimiz Torrent dosyası ile alakalı. İndirdiğimiz oyun dosyası virüslü ise yavaşlatır dimi?
Tamamdır teşekkürler Polat reisss.Kısaca Torrent bilgisayarını yavaşlatmaz indirdiğin dosya virüs vs. içeriyorsa o yavaşlatır.
Daha mı iyi diyorsunuz yani.Bütün virüsler yavaşlatır diye birşey yok. Zamanla alışıyorsun torrent sitesine hangisi virüslü değil anlıyorsun. Program olarak qbittorrent kullanıyorum en iyisi bence.
Evet qbittorrent öneririm.Tamamdır teşekkürler Polat reisss.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha mı iyi diyorsunuz yani.
Geneli hacktool oluyor zaten.Bütün virüsler yavaşlatır diye birşey yok. Zamanla alışıyorsun torrent sitesine hangisi virüslü değil anlıyorsun. Program olarak qbittorrent kullanıyorum en iyisi bence.
Tabii yinede destek vermiyoruz.Zamanla alışıyorsun torrent sitesine hangisi virüslü değil anlıyorsun. Program olarak qbittorrent kullanıyorum en iyisi bence.
Tamamdır teşekkürler. En kısa zamanda deniyeceğim. Bu arada sizi takip edeceğim. Yeni bir takipçi kazandınız.Evet qbittorrent öneririm.
Kesinlikleeeeee?Tabii yinede destek vermiyoruz.
Dediğim gibi 10yıllık sistemde bile çok etkilemiyor. Çok kötü sistem olmadığı sürece sorun yok.Genel PC yavaşlamasına da gelecek olursa, teknik olarak Diskten okuma ve yazmayı aynı anda yapacağından dolayı, anlık olarak yapmış olduğunuz işlem ile doğru orantılı olacak şekilde PC nizde yavaşlık hissedebilirsiniz.
Hocam zaten SSD var. Hem ben PC kullanırken arkada program çalışmasında hoşlanmam bu yüzden kaparım.SSD li cihazlarda sorun olmayacaktır, ancak işletim sisteminiz bir HDD den okunuyorsa, aynı zamanda bir yandan bir program kullanırken torrent de arka planda açık ise hissedilecek bir performans değişikliği olacaktır bilgisayarınızda.
Yavaşlatmaz sizinkini.Hocam zaten SSD var. Hem ben PC kullanırken arkada program çalışmasında hoşlanmam bu yüzden kaparım.
Gece başlat indirmeyi kafan rahat olsun. ?Hocam zaten SSD var. Hem ben PC kullanırken arkada program çalışmasında hoşlanmam bu yüzden kaparım.
Qbittorent kullan. En iyisi. Reklamsız.Arkadaşlar Torrent kullanırsam PC yavaşlar mı?
3 günde bitirdim oyunu hala kafamda Only You şarkısı dönüyor ??E tabii. Ablamız Far Cry 5'i sıkıntısız oynayacak diye tabii orijinal alır?.
Çok zor en son only you görevi?3 günde bitirdim oyunu hala kafamda Only You şarkısı dönüyor ??
En son bölümde nasıl yeniyorduk ama düşmanı (spoiler vermeyelim oynasınlar )Çok zor en son only you görevi?
Şimdi izlemeye gidiyorum.Çok zor en son only you görevi?
Direk sonunu izlersen anlayamazsın ki tüm oyunu oynayıp o moda girmen gerekiyor ince bağlantılar var çünküŞimdi izlemeye gidiyorum.
Youtube'de yok mudur?Direk sonunu izlersen anlayamazsın ki tüm oyunu oynayıp o moda girmen gerekiyor ince bağlantılar var çünkü
Türkçe altyazılısı yok millet ingilizcesine video çekip manuel olarak sesli şekilde Türkçeye çevirmişYoutube'de yok mudur?
Yok hocam ben sadece görevi merak ettiğimden bakacağım.Türkçe altyazılısı yok millet ingilizcesine video çekip manuel olarak sesli şekilde Türkçeye çevirmiş
hocam torrent bilgisayarına bi şey yapmaz. ancak indirdiğin dosyalardan (eğer özellikle crackli oyun yükleyeceksen) casus yazılım yüklenme ihtimali çok yüksek.Arkadaşlar Torrent kullanırsam PC yavaşlar mı?